- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.201
kvsr menüünü yazsna bi:)
hımm güzell afiyt olsunn canımmtabisi:)
1kase tarhana çorbası,1tane biber dolma,yoğurt
1dilim yaş kek,1avuç çekirdek..
oh be gece gece gelmiisn kevserr hehe kapptık kuzuzmm darısıda sanaa olsun.napııyoosunnvereliniortak
hımm güzell afiyt olsunn canımm
kekk nasılyaptınızz yaş kekeii çok severimmsositososito
haftaya ben kapıcam yerinizidelikafadulden ama haketmişsin canım menünü takip ediorum her defasında :lepi::lepi: yani
bunuu pazar günüüü yapım..farklı tarif severim ben..geçnde tıkleblden aldım bi atriffff eelerine saglık...çaylamı yidin):delikafaduldenaynen bende
1,5 br şeker
1,5 süt
kakao kabartma tozu 2tane yumurta..bi bardak kakosunu ayırıp pişince üzerine döktüm
kek çok güzel kabarmış hiç tutturamıodum bugün ilk defa tutturmuşum puf pufdu yani 1dilm yedim sadece:hulya:
bide canım şu poğaça tarifini biliyomusun yumurtasızmış bu
2su br yoğurt,1su br yağ,2tane kabartma tozu ,1tatlı kaşığı tuz ve şeker pratik gibi geldi bana
ana nerdnn buldunn bunuu yag katı yagmıııı
yumurtasızzz nasıl olcakk akınıdamı koymucazz duymadım bu taarfii ben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım yağı unutmuşum 1br da yağ
sende ben gibib oldunn kızızm gece gece canım çeketiiiiii puf puffffsıvı yağla..evet bende duymamıştım yeni aldım bu tarifi yumurtasız poğaça diye geçiyo..hani mayala yapılan poğaça varya bekletiyolar falan puf puf oluyo...aynen öle oluyomuş buda yedim yani komşudan aldım tarifi bugün yapcaktım yarına bıraktım denicm bunu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende ben gibib oldunn kızızm gece gece canım çeketiiiiii puf puffff
ben önce kekeiii yapcammm çok canım çektii onu..
mayalıda güzel olurr komuşu günlerinde eşe dodata ver gitsinnn:roflol:
hepte geceçekiyorr canımızz nedenkii yaaaa:kedi:mayalıyı ben bulsam önce delikafadulden bu tarif daha pratik..benimde canım istedi valla poğaçalardan amabayanssulusmile
hepte geceçekiyorr canımızz nedenkii yaaaa:kedi:
açlık kafamızaa vuruyoryarında hafta sonyy negüzel olur kahvaltıyaa yaaaa:lepi:
akşam az yiom sabahtaa öyle hep aynı.öglende yogurt elma vs bıktımaynen akşam az yediğimz için a..kahvaltıda önüme geldmi bu tür şeylr çok yiyorum benya illaki kaçıo yanicokacimcoook
resim koy senn mayalıdan olsun:)sırnaşık şeypatatesli kekide severim şuanda onu canım çekti..becere bilsemde resmni koysak enazından gözümüz doyar:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?