Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hımm güzell afiyt olsunn canımm

kekk nasılyaptınızz yaş kekeii çok severimmsositososito

aynen bende
1,5 br şeker
1,5 süt
kakao kabartma tozu 2tane yumurta..bi bardak kakosunu ayırıp pişince üzerine döktüm
kek çok güzel kabarmış hiç tutturamıodum bugün ilk defa tutturmuşum puf pufdu yani 1dilm yedim sadece:hulya:

bide canım şu poğaça tarifini biliyomusun yumurtasızmış bu
2su br yoğurt,1su br yağ,2tane kabartma tozu ,1tatlı kaşığı tuz ve şeker pratik gibi geldi bana

bunuu pazar günüüü yapım..farklı tarif severim ben..geçnde tıkleblden aldım bi atriffff eelerine saglık...çaylamı yidin):delikafadulden

bide canım şu poğaça tarifini biliyomusun yumurtasızmış bu
2su br yoğurt,1su br yağ,2tane kabartma tozu ,1tatlı kaşığı tuz ve şeker pratik gibi geldi bana

ana nerdnn buldunn bunuu yag katı yagmıııı
yumurtasızzz nasıl olcakk akınıdamı koymucazz duymadım bu taarfii ben

ana nerdnn buldunn bunuu yag katı yagmıııı
yumurtasızzz nasıl olcakk akınıdamı koymucazz duymadım bu taarfii ben

sıvı yağla..evet bende duymamıştım yeni aldım bu tarifi yumurtasız poğaça diye geçiyo..hani mayala yapılan poğaça varya bekletiyolar falan puf puf oluyo...aynen öle oluyomuş buda yedim yani komşudan aldım tarifi bugün yapcaktım yarına bıraktım denicm bunu

canım yağı unutmuşum 1br da yağ
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende ben gibib oldunn kızızm gece gece canım çeketiiiiii puf puffff

ben önce kekeiii yapcammm çok canım çektii onu..

mayalıda güzel olurr komuşu günlerinde eşe dodata ver gitsinnn:roflol:

mayalıyı ben bulsam önce delikafadulden bu tarif daha pratik..benimde canım istedi valla poğaçalardan amabayanssulusmile

patatesli kekide severim şuanda onu canım çekti..becere bilsemde resmni koysak enazından gözümüz doyar:hulya:

aynen akşam az yediğimz için a..kahvaltıda önüme geldmi bu tür şeylr çok yiyorum benya illaki kaçıo yanicokacimcoook
akşam az yiom sabahtaa öyle hep aynı.öglende yogurt elma vs bıktım(
patatesli kekide severim şuanda onu canım çekti..becere bilsemde resmni koysak enazından gözümüz doyar:hulya:
resim koy senn mayalıdan olsun:)sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…