- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.221
akşam az yiom sabahtaa öyle hep aynı.öglende yogurt elma vs bıktım(
resim koy senn mayalıdan olsun:)sırnaşık şey
yarındaaa ikimize bi tekeme:)):roflol:koymasını bilsem hemen koycamtopa tutulana kadar kaçaırz biz burdanyerimsenibensırnaşık şey
yarındaaa ikimize bi tekeme:)):roflol:
du bii tarifff eklicem kevserin ısraarınaaaa artık dayanadamadım:))
istedin yaa kzızm:)):roflol:üstüme kaldı valla delikafadulden ekle bakim gece gece canım çekti zati
yok ya almann çok deill tadımlık yee sendee..kafamçokkarıştısen kilo vermişsin bak yırttın :roflol:..olan bana olur kilo almış vaziyette bildirim yaptım bidetarif veriorum burdaramazamnda verdiğim kiloları almasam bari
COCO STAR KURABİYEayy bu çok tatlı bişeye benziyoya cokacimcoooktarifi bunun canım
hee miss gbii sha yapın yiyyinn sucakaken kahvaltıdaaa:teytey:bu benim mayalı poğaçamıdelikafadulden
COCO STAR KURABİYE
1 pakete yakın margarin
2 yumurta birinin akı içi için
1 su bardağı pudra şekeri
yarım su bardağı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un :sm_confused:
İÇ MALZEMESİ İÇİN :
1,5 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı pudra şekeri yumurta akı
tüm malzemeleri katıp hamuru yoğuruyoruz iç malzemeyide kaşıkla karıştırıp fındıktan biraz büyük olacak şekilde toplar yapıp yoğurdumuz hamurdan ceviz büyüklünde alıyoruz elimizde biraz açıp iç malzemesini koyuyoruz 180 derece fırında 25 dk pişiriyoruz
bide pide tarifi kıyamlıı sna kvserim:)
kızz ozamnda kuru olurr kurabiye..şöyle yapp cnm öllçüyüü katı yag sıvı yag olarak 2ye bölsırnaşık şeybişey dicm canım bu margarin yarine sıvıyağ koysakCADIARZU margarin hiç kullanmıorum
:roflol::roflol:len bizz acıktıkk:dance:tamda pide geçiyodu aklımdan inanki bak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?