- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.621
haklısın canım ama işyerimde yemek yapılmıyor sadece dışardan söylenebiliyor oda sırf kebap pide türü şeyler ev yemeği yada çorba bile yok üstelik bu kadar az yememe rağmen kilo ne kadar zor gidiyor biliyorsun
nafcım her öğün için bi çay bardağı bulgur ve 3 çay bardağı su.piştikten sonra içine istediğin heeeerrrrr sebzeyi doğrayabilirsin.ama lapa gününde en önemli kural süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun.süt yoğurt peynir.ve tuzu 1 günlük hayatından çıkarıyosun.bulgurun içine domates salatalık merul maydanoz biber ne istersen doğra.baharatta kullnabilirsin.aralarda meyve yi.bu kaddeennn :lepi:
merve acıyorum kız sana bu kaçıncı anlatısın acaba bu tarifi :roflol::roflol::roflol:
aslında evden getirme fikri fena değil bunu bir düşüneyim çünkü uzun zaman böyle devam edince gücümde tükeniyor kendimi çok yorgun hissediyorum
ben kaçtım kızlar boğazım ağrıyor sanırım hasta olacağım
Kek olmaz tabiki çok kalorilii onun yerine 2 dilim ekmek yesen daha iyiydi canım :2:
Beyaz un ve şekerden uzak durman lazım çokkk canın çekmedikçe olumunekankayizsmile
Kevser ekmeği görmedi bence az yemişsin diyecekti canım ama normal bir kahvaltı olumunekankayizsmile
yok canım tersine ekmek fazla diyecektim..yani yumurta zeytin ve domatese karşılık 2dilim ekmek fazla geldi bana..2dilime karşılık yanında hani melemen yada kızartmamı vardı acaba diyerekten sordum bukadarmı yediklerin diye..biraz karışık anlattım sanki
canlar bugunku menum
sabah kucuk bir parca yufka kizarttim yanina az peynir domates.
ara 1 elma
oglen sehriyeli tavuk corbasi ve 1 dilim tosta kizarmis ekmek
ara 2 bardak kahve sekerli sutlu.
aksam 2 tane kucuk boy lahmacun.yaninda domates salatalik maydonoz tabi abartmiyacak kadar...
menum nasil cokmu olmus?????lahmacunlarin buyuklugu bir pasta tabagi kadar...
kızlar 1 tabak yoğurtlu ıspanaktan sonra,3 tane mavi yeşil bisküvi yedim napcam ben ya tatlıya dayanamıyorum bu ara.................
mavi yeşil diyet bisküvi diye biliyorumda ben..sempatiksalakcinni
melissss yoksun bugünn
tinkerbell de yarın gelecek.. özledim valla..
tıkelebell çok özleidmmm yarın geliyorrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş Hoşgelmişler a.s. hepberaber sağlıkla güzelce zayıflayıveririz inşallah. Ne kadar kalabalık o kadar zevkli olucaktır opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?