Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Seni en iyi ben anlarım canım bizimde yemekler çok kötü geliyor dışarıdan bizde 3 arkadaş evden getiriyoruz getirmediğimiz günlerde ızgara tarzı yiyecekler söylüyoruz o bile daha iyidir bence ama dediğim gibi bu benim fikrim canım benim sakın alınma lütfen olumunekankayizsmile

Dediğim gibi bir gün iki gün idare edilir ama nereye kadar boshayallersmile

Son düzenleme:

merve acıyorum kız sana bu kaçıncı anlatısın acaba bu tarifi :roflol::roflol::roflol:

aslında evden getirme fikri fena değil bunu bir düşüneyim çünkü uzun zaman böyle devam edince gücümde tükeniyor kendimi çok yorgun hissediyorum

merve acıyorum kız sana bu kaçıncı anlatısın acaba bu tarifi :roflol::roflol::roflol:

Hehee sus kız çaktırma kaydirigubbakcemile ben bulgurlusunu ilk defa soruyorumm :roflol: :roflol: :roflol:

aslında evden getirme fikri fena değil bunu bir düşüneyim çünkü uzun zaman böyle devam edince gücümde tükeniyor kendimi çok yorgun hissediyorum

Bir düşün tatlım

ben kaçtım kızlar boğazım ağrıyor sanırım hasta olacağım

Aman dikkat et sıcak bişeyler iç canım gülegüle opuyorumnanaktan

buarada bugünkü m enüm
sabah-1br şekersiz çay,1kk peynir,1domates,1salatalık
yanında sigara böreği kaç tane yedim bilmiyorum kızlar..ekm ek yemediğim için fazla kaçırdım sanki..
ara-üzüm
2saat yürüyüş,3tane bisküvi 1br kola,1avuçta cips:kedi: çok kaçırdım yaaa ama saklım yok nekadar yedisem yazdım kızlar ardından sirkeli su içtim
akşam-bişey düşünmüyorum cips ve bisküvidn sonra..

akşam menüm
bir kepçe nohut yemeği
4 5 yemek kaşığı pilav
salata
ayran
aradada bir avuç fıstık ve 1 adet havuç yemiştim
sanırım bu akşam biraz kaçırdım çünkü karnımın doyduğunu hissediyorum.en azından bisüre he heeeeesempatiksalakcinni

canlar bugunku menum
sabah kucuk bir parca yufka kizarttim yanina az peynir domates.
ara 1 elma
oglen sehriyeli tavuk corbasi ve 1 dilim tosta kizarmis ekmek
ara 2 bardak kahve sekerli sutlu.
aksam 2 tane kucuk boy lahmacun.yaninda domates salatalik maydonoz tabi abartmiyacak kadar...

menum nasil cokmu olmus?????lahmacunlarin buyuklugu bir pasta tabagi kadar...

yanii biraz öğle gibi.hani lahmacun 1 tane olsaydı olabilirdi bence canım..sana diyene bak şuanda karnı tok şekilde oturan benim ayyy çok kızıyorum kendimelmaz:

kızlar 1 tabak yoğurtlu ıspanaktan sonra,3 tane mavi yeşil bisküvi yedim napcam ben ya tatlıya dayanamıyorum bu ara.................

Merhaba kızlar ben geldim ama kimseler yok galiba.Öğlen geldim biraz yorgundum çantalarımızı boşalttım ,çamaşır yıkadım akşama hiç bişey yoktu dolap tamtakır dı. Akşam yemeğimi yemedim daha bu arada kilomu da almışım yani ...

Bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş Hoşgelmişler a.s. hepberaber sağlıkla güzelce zayıflayıveririz inşallah. Ne kadar kalabalık o kadar zevkli olucaktır opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…