- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.641
kızlar biliyosunuz problemli giden bi ilişkim vardı.anlatmıştım size.ondan sonra bi şans daha vercem demiştim.o şans sadece bigün sürdü ama anlatmadım size.herşey netleşsin diye.bugün tam 5.gün ve konuşmuyoruz.ilk iki gün bekledim dayanmayız falan diye ne dengesiz kız demesinler diye :sinifsinif: ama bitti artık kesinleşti herşey.şimdi onun yüzünden kaybettiklerimi geri kazanmaya çalışıyorum.görüşme dediği arkadaşlarımı,akrabalarımı,facede ekleme dediklerini,hepsini yavaş yavaş geri kazanıcam.gerçekten şunu anladım,onun yüzünden yalnız bi kız oluvermişim farkında olmadan.haftasonu taksime gitmek istesem yanıma insan bulamıyorum düşünün işte.ama herşey deişecek artık
fırında mı yapıyosun naf lazanyayıOlurr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Dün akşam yaptım kuzucum şirkete kızlara da getirdim biraz bol yapmışım da sempatiksalakcinni akşama yemem artık midem bi hoş oldu sempatiksalakcinni
zor tabisi cnm ama sen yine de evden bişiler götürmeye çalış bir-ikihaklısın canım ama işyerimde yemek yapılmıyor sadece dışardan söylenebiliyor oda sırf kebap pide türü şeyler ev yemeği yada çorba bile yok üstelik bu kadar az yememe rağmen kilo ne kadar zor gidiyor biliyorsun
geçmiş olsuncnmben kaçtım kızlar boğazım ağrıyor sanırım hasta olacağım
fıstıklar 10 tane falansa bence çok iyi cnmakşam menüm
bir kepçe nohut yemeği
4 5 yemek kaşığı pilav
salata
ayran
aradada bir avuç fıstık ve 1 adet havuç yemiştim
sanırım bu akşam biraz kaçırdım çünkü karnımın doyduğunu hissediyorum.en azından bisüre he heeeeesempatiksalakcinni
daha dengeli menü yapsana cnm sebzeli, etli..canlar bugunku menum
sabah kucuk bir parca yufka kizarttim yanina az peynir domates.
ara 1 elma
oglen sehriyeli tavuk corbasi ve 1 dilim tosta kizarmis ekmek
ara 2 bardak kahve sekerli sutlu.
aksam 2 tane kucuk boy lahmacun.yaninda domates salatalik maydonoz tabi abartmiyacak kadar...
menum nasil cokmu olmus?????lahmacunlarin buyuklugu bir pasta tabagi kadar...
diyet bisküvilere kanmayın şekerler onlar da kalori bombası..kızlar 1 tabak yoğurtlu ıspanaktan sonra,3 tane mavi yeşil bisküvi yedim napcam ben ya tatlıya dayanamıyorum bu ara.................
tinkerbelll hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktanMerhaba kızlar ben geldim ama kimseler yok galiba.Öğlen geldim biraz yorgundum çantalarımızı boşalttım ,çamaşır yıkadım akşama hiç bişey yoktu dolap tamtakır dı. Akşam yemeğimi yemedim daha bu arada kilomu da almışım yani ...
yesssssevet diyet bisküvi ama 3 tanesi 80 kalori fln fazla gibi geldi ne bilim hehehh..................................
:1hug: Bende sizi özledim çok kuzular Şeniz Akşama görüşürüz delikafadulden
evet evetBu arada aramıza yeni katılanlar olmuş Hoşgelmişler a.s. hepberaber sağlıkla güzelce zayıflayıveririz inşallah. Ne kadar kalabalık o kadar zevkli olucaktır opuyorumnanaktan
özgeeeemm seviyossss seniii opuyorumnanaktankızlar selam 2 gün girmedim bir sürü sayfalar yazmışsınız hepinizi öpüyorum
selam şekerler, beni de alın aranıza :)
kendimi tanıtayım:
obur, şişko, iştahı hiç tükenmeyen, mide kapasitesi fazla, hipotiroitli ve hareketsiiz yapıda bir hanfendiyim :) 76buçuk kilocuk var üstümde. bir de hamile kalırsam üstüne tuz biber olur, offf, bebeğim olsun istiyorum ben de...
bugün bir saatten fazla yürüdüm iyi haber,
kötü olansa, içimde ne olursa olsun yeme isteği kendini aştı, felaket!
özellikle, tatlı şekerli hamur işi ne varsa sevmesem de olur maksat oburluk olsun ay çok utandım bunları söylerken
hayatımda belli dönüm noktaları var 70'lerden 50'lere indiğim,
öyle bir an gelsin istiyorum yine yemek de neymiş istemiyorum ''diyebildiğim'' bir lokmacık şeyle doyduğum günleri özledim, ama olmuyor neden?
kilocukları vermek istiyorum ama yemeğin başına oturunca herşeyleri unutuveriyorum bir anda: sağlığımı, kendimi, kocamı, gebeliği... her şeyi... dünyada en tatlı şey yemek yemek gibi geliyor bana nedendir bilmem çok fazla keyif alıyorum ben bu işten :)
hergün 1 saat yürümek niyetindeyim, yeterli olurdu bendeki iştah normal olsa...
nasıl bi yol önerirsiniz bana? kendimi çok kötü hissediyorum
kuzucum sende kendimi gördüm... ben hiç 70lere çıkmadım ama yemek yemeyi çooook severim ve iştahım çok fenadır.. yani fenaydı.. ama deli gibi spor yaptığımdan aldığım kilo 5 kg ile sınırlı kaldı.. bende hipoglisemi var cnm..
senin tatlıya düşkünlüğün de hipoglisemiden kaynaklanıyo olabilir cnm.. iştahın tiroitten falan da olabilir..
bi yerden başlamak lazım ama cnm.. kilo vermek benim için hayaldi çünkü 2 saatte bi acıkırdım çok değil daha 3 ay önce.. ve neredeyse her an aklımda bi sonraki öğünde yiyeceğim yemekler olurdu sempatiksalakcinni
sonra bi an geldi tmm dedim öyle ya da böyle vericem ben bu kilolarımı.. yavaş yavaş başladım.. sen de az kısarak başlayabilirsin cnm.. ve 3 ana 3 ara öğün ile.. ve yürüyüş ile.. ilk bi kaç haftasonra her şey rayına giriyor.. sonra porsiyonları daha çok kısabilirsin.. kilo verdikçe,mide küçüldükçe, düzenli beslendikçe bendeki hipoglisemi atakları yokoldu ve yemeğin kölesi değilim artık. yani an be an her zaman yemek hayal etmiyorum artık..
hoşgeldin aramıza şekerim.. ümitsiz olma sakınn ama kararlı olll kaydirigubbakcemile2
merve 25 kilo verdi cnm daha da devam ediyor.. belki onunla konuşmanın faydası olur cnm aklında olsun..sevgili olala,
çok teşekkür ederim yakın ilgin için,hoşbulduk :)
evet bi yerden başlamak lazım dedim yürüyüşe başladım ben de. 1 saat hergün...
daha fazla abartmak istemiyorum devamlılığı sağlayabilmek açısından. ve dediğin gibi canımın her istediğini her dakka yemek yerine, kendime ana ve ara öğünler hazırladım, ne çok fazla yiyorum ne çok az... aslında en başaramadığım şey bu ama bugün başladım bakalım nereye kadar gidicek? sağlıksız dediğimiz hamur işlerini, tatlı ve yağlıları yaasaklamadım kendime, canım istediğinde kendimi şımartmak için ufacık bir lokmacık ucundan yiyorum, yiyorum ki sonra gözüm dönmesin de aşırıya kaçmıyım diye... dengelemeye çalışıyorum yani...
meyveleri ana öğünlerle birlikte almamaya çalışıyorum.
kahveyi çayı çok az bi şekerle içmeye alıştırıyorum kendimi,
salataları ve yemekleri az yağlı ve az tuzlu yapmaya çalışıyorum.
ümitliyim, belki incelirim forma girerim, ama kararlılık konusunda garanti verememçünkü biliyorum ben uzun süre belli bir düzen tutturamayanlardanım...
hedefim ve ideal kilom 55, vermem gereken 20 küsür kilom var,
hiç bu kadar uzun bi yolculuğa çıkmadım...
beni yalnızz bırakmayın olur mu :)
mehaycım slm
saçımı boyadım ama pek süper olmadı.. bi dahaki sefere artık...
Merak etme başlarda genelde böyle oluyor ama sonraları yeme düzenin değiştikce miden küçülecek sonrasında da kendini frenliyceksindir.Ara öğünleri mutlaka koymaya çalış ve öğün atlama en önemlisi bu bence. Hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5selam şekerler, beni de alın aranıza :)
kendimi tanıtayım:
obur, şişko, iştahı hiç tükenmeyen, mide kapasitesi fazla, hipotiroitli ve hareketsiiz yapıda bir hanfendiyim :) 76buçuk kilocuk var üstümde. bir de hamile kalırsam üstüne tuz biber olur, offf, bebeğim olsun istiyorum ben de...
özellikle, tatlı şekerli hamur işi ne varsa sevmesem de olur maksat oburluk olsun ay çok utandım bunları söylerken
öyle bir an gelsin istiyorum yine yemek de neymiş istemiyorum ''diyebildiğim'' bir lokmacık şeyle doyduğum günleri özledim, ama olmuyor neden?
kilocukları vermek istiyorum ama yemeğin başına oturunca herşeyleri unutuveriyorum bir anda: sağlığımı, kendimi, kocamı, gebeliği... her şeyi... dünyada en tatlı şey yemek yemek gibi geliyor bana nedendir bilmem çok fazla keyif alıyorum ben bu işten :)
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehoşbulduk canımzemuszemus
fırında mı yapıyosun naf lazanyayı
zor tabisi cnm ama sen yine de evden bişiler götürmeye çalış bir-iki
geçmiş olsuncnm
fıstıklar 10 tane falansa bence çok iyi cnm
ama yemek kaşıklarını ne kadar doldurduğun önemli.. tepeleme doldurunca baya bi çok oluyo çünkü..
daha dengeli menü yapsana cnm sebzeli, etli..
diyet bisküvilere kanmayın şekerler onlar da kalori bombası..
tinkerbelll hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan
nasısın iyi geçmiştir haftasonun bayanssulusmile
yesssss
evet evet
ben geldimmm
özgeeeemm seviyossss seniii opuyorumnanaktan
yok canım tersine ekmek fazla diyecektim..yani yumurta zeytin ve domatese karşılık 2dilim ekmek fazla geldi bana..2dilime karşılık yanında hani melemen yada kızartmamı vardı acaba diyerekten sordum bukadarmı yediklerin diye..biraz karışık anlattım sanki
buarada bugünkü m enüm
sabah-1br şekersiz çay,1kk peynir,1domates,1salatalık
yanında sigara böreği kaç tane yedim bilmiyorum kızlar..ekm ek yemediğim için fazla kaçırdım sanki..
ara-üzüm
2saat yürüyüş,3tane bisküvi 1br kola,1avuçta cips:kedi: çok kaçırdım yaaa ama saklım yok nekadar yedisem yazdım kızlar ardından sirkeli su içtim
akşam-bişey düşünmüyorum cips ve bisküvidn sonra..
akşam menüm
bir kepçe nohut yemeği
4 5 yemek kaşığı pilav
salata
ayran
aradada bir avuç fıstık ve 1 adet havuç yemiştim
sanırım bu akşam biraz kaçırdım çünkü karnımın doyduğunu hissediyorum.en azından bisüre he heeeeesempatiksalakcinni
canlar bugunku menum
sabah kucuk bir parca yufka kizarttim yanina az peynir domates.
ara 1 elma
oglen sehriyeli tavuk corbasi ve 1 dilim tosta kizarmis ekmek
ara 2 bardak kahve sekerli sutlu.
aksam 2 tane kucuk boy lahmacun.yaninda domates salatalik maydonoz tabi abartmiyacak kadar...
menum nasil cokmu olmus?????lahmacunlarin buyuklugu bir pasta tabagi kadar...
yarin kayinvalideme gidecegim belki araniza katilamam....
kızlar 1 tabak yoğurtlu ıspanaktan sonra,3 tane mavi yeşil bisküvi yedim napcam ben ya tatlıya dayanamıyorum bu ara.................
Merhaba kızlar ben geldim ama kimseler yok galiba.Öğlen geldim biraz yorgundum çantalarımızı boşalttım ,çamaşır yıkadım akşama hiç bişey yoktu dolap tamtakır dı. Akşam yemeğimi yemedim daha bu arada kilomu da almışım yani ...
selam şekerler, beni de alın aranıza :)
kendimi tanıtayım:
fırında mı yapıyosun naf lazanyayı
nafff burda mısınnn huuuuuuu hayırdırrr kuzumm
Naf ismin aşağıda hayaletin mi dolaşıyo yoksaaa
selam kizlar nasilsiniz??2 gundur vakit bulup giremedim hic sizleri cok ozledim aklim hep sizde ama isler bitmiyorki gireyim( tam is bitti diyorum oglum uyaniyor yetistiremiyorum hepsini...nasilsiniz bakalim ne var ne yok diyetler nasil gidiyor??benim fena sayilmaz her ne kadar paylasimda bulunamasamda iyi sayilir cuma gorucez bakalim :))insallah yarin gorusuruz kizlar opuldunuz....
saçımı boyadım ama pek süper olmadı.. bi dahaki sefere artık...
Sen çıktın şekerim galiba yetişemedim sana. Güzel geçti cnm sakin huzurluydu Kendimi çok sağlıklı hissettim Her sabah taze yumurta Bahçelerinden topladıkları sebzelerle beslediler bizi Eşimin çok hoşuna gitti bu durum :) benimde tabi 15 yıl sonra bizde yerleşelim böyle yerlere diyip durdu kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn tatlımmm Şenizgeç mi kaldım ne :hulya: Dizilere dalmışım
Olalaaaa
ton kırmaya çalışıyordum daha akması lazım görmek için.. dibi ucu farklı oluyo.. saçlarım seyrek cnm döküldü dökülecek diye stres doluyorum ondan aslında..Olmuştur cnm güzel nerenk yaptın saçını peki
geziyodur kaydirigubbakcemile3melis yok girmemiş bu gün(
aaa ne güzel hem değişiklik hem de tatil gibi olmuş sevindim cnm.. opuyorumnanaktanMerak etme başlarda genelde böyle oluyor ama sonraları yeme düzenin değiştikce miden küçülecek sonrasında da kendini frenliyceksindir.Ara öğünleri mutlaka koymaya çalış ve öğün atlama en önemlisi bu bence. Hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile
Sen çıktın şekerim galiba yetişemedim sana. Güzel geçti cnm sakin huzurluydu Kendimi çok sağlıklı hissettim Her sabah taze yumurta Bahçelerinden topladıkları sebzelerle beslediler bizi Eşimin çok hoşuna gitti bu durum :) benimde tabi 15 yıl sonra bizde yerleşelim böyle yerlere diyip durdu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?