Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Mervecim geçmişe çok dönemedim ama sen mantıklı bir kızsın en doğru kararı vereceğinden eminim Hakkında en doğrusu en hayırlısı neyse o olsun cnm.

selam şekerler, beni de alın aranıza :)
kendimi tanıtayım:
obur, şişko, iştahı hiç tükenmeyen, mide kapasitesi fazla, hipotiroitli ve hareketsiiz yapıda bir hanfendiyim :) 76buçuk kilocuk var üstümde. bir de hamile kalırsam üstüne tuz biber olur, offf, bebeğim olsun istiyorum ben de...
bugün bir saatten fazla yürüdüm iyi haber,
kötü olansa, içimde ne olursa olsun yeme isteği kendini aştı, felaket!
özellikle, tatlı şekerli hamur işi ne varsa sevmesem de olur maksat oburluk olsun ay çok utandım bunları söylerken
hayatımda belli dönüm noktaları var 70'lerden 50'lere indiğim,
öyle bir an gelsin istiyorum yine yemek de neymiş istemiyorum ''diyebildiğim'' bir lokmacık şeyle doyduğum günleri özledim, ama olmuyor neden?
kilocukları vermek istiyorum ama yemeğin başına oturunca herşeyleri unutuveriyorum bir anda: sağlığımı, kendimi, kocamı, gebeliği... her şeyi... dünyada en tatlı şey yemek yemek gibi geliyor bana nedendir bilmem çok fazla keyif alıyorum ben bu işten :)

hergün 1 saat yürümek niyetindeyim, yeterli olurdu bendeki iştah normal olsa...
nasıl bi yol önerirsiniz bana? kendimi çok kötü hissediyorum

Olurr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Dün akşam yaptım kuzucum şirkete kızlara da getirdim biraz bol yapmışım da sempatiksalakcinni akşama yemem artık midem bi hoş oldu sempatiksalakcinni
fırında mı yapıyosun naf lazanyayı

zor tabisi cnm ama sen yine de evden bişiler götürmeye çalış bir-iki

ben kaçtım kızlar boğazım ağrıyor sanırım hasta olacağım
geçmiş olsuncnm

fıstıklar 10 tane falansa bence çok iyi cnm
ama yemek kaşıklarını ne kadar doldurduğun önemli.. tepeleme doldurunca baya bi çok oluyo çünkü..

daha dengeli menü yapsana cnm sebzeli, etli..

kızlar 1 tabak yoğurtlu ıspanaktan sonra,3 tane mavi yeşil bisküvi yedim napcam ben ya tatlıya dayanamıyorum bu ara.................
diyet bisküvilere kanmayın şekerler onlar da kalori bombası..

tinkerbelll hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan
nasısın iyi geçmiştir haftasonun bayanssulusmile

evet diyet bisküvi ama 3 tanesi 80 kalori fln fazla gibi geldi ne bilim hehehh..................................
yesssss

:1hug: Bende sizi özledim çok kuzular Şeniz Akşama görüşürüz delikafadulden

Bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş Hoşgelmişler a.s. hepberaber sağlıkla güzelce zayıflayıveririz inşallah. Ne kadar kalabalık o kadar zevkli olucaktır opuyorumnanaktan
evet evet
ben geldimmm

kızlar selam 2 gün girmedim bir sürü sayfalar yazmışsınız hepinizi öpüyorum
özgeeeemm seviyossss seniii opuyorumnanaktan

kuzucum sende kendimi gördüm... ben hiç 70lere çıkmadım ama yemek yemeyi çooook severim ve iştahım çok fenadır.. yani fenaydı.. ama deli gibi spor yaptığımdan aldığım kilo 5 kg ile sınırlı kaldı.. bende hipoglisemi var cnm..

senin tatlıya düşkünlüğün de hipoglisemiden kaynaklanıyo olabilir cnm.. iştahın tiroitten falan da olabilir..

bi yerden başlamak lazım ama cnm.. kilo vermek benim için hayaldi çünkü 2 saatte bi acıkırdım çok değil daha 3 ay önce.. ve neredeyse her an aklımda bi sonraki öğünde yiyeceğim yemekler olurdu sempatiksalakcinni
sonra bi an geldi tmm dedim öyle ya da böyle vericem ben bu kilolarımı.. yavaş yavaş başladım.. sen de az kısarak başlayabilirsin cnm.. ve 3 ana 3 ara öğün ile.. ve yürüyüş ile.. ilk bi kaç haftasonra her şey rayına giriyor.. sonra porsiyonları daha çok kısabilirsin.. kilo verdikçe,mide küçüldükçe, düzenli beslendikçe bendeki hipoglisemi atakları yokoldu ve yemeğin kölesi değilim artık. yani an be an her zaman yemek hayal etmiyorum artık..

hoşgeldin aramıza şekerim.. ümitsiz olma sakınn ama kararlı olll kaydirigubbakcemile2

Naf ismin aşağıda hayaletin mi dolaşıyo yoksaaa

kızlar ben bu gece saçımı loreal 8.1 küllü sarıya boyucam.. maksat açık kestane saçımı koyu kumrala getirmek.. umarım turuncu olmam..
meliscim sen diplerini tekrar boyatıcaktın tatlım ne yaptın??

bu arada bugün de bi bçk saat yürüdüm ama yoruldum da epey..

tinkerbell uğramaya çalışırım cnm.. öpüyorum..

Son düzenleme:

sevgili olala,
çok teşekkür ederim yakın ilgin için,hoşbulduk :)
evet bi yerden başlamak lazım dedim yürüyüşe başladım ben de. 1 saat hergün...
daha fazla abartmak istemiyorum devamlılığı sağlayabilmek açısından. ve dediğin gibi canımın her istediğini her dakka yemek yerine, kendime ana ve ara öğünler hazırladım, ne çok fazla yiyorum ne çok az... aslında en başaramadığım şey bu ama bugün başladım bakalım nereye kadar gidicek? sağlıksız dediğimiz hamur işlerini, tatlı ve yağlıları yaasaklamadım kendime, canım istediğinde kendimi şımartmak için ufacık bir lokmacık ucundan yiyorum, yiyorum ki sonra gözüm dönmesin de aşırıya kaçmıyım diye... dengelemeye çalışıyorum yani...
meyveleri ana öğünlerle birlikte almamaya çalışıyorum.
kahveyi çayı çok az bi şekerle içmeye alıştırıyorum kendimi,
salataları ve yemekleri az yağlı ve az tuzlu yapmaya çalışıyorum.
ümitliyim, belki incelirim forma girerim, ama kararlılık konusunda garanti veremem çünkü biliyorum ben uzun süre belli bir düzen tutturamayanlardanım...
hedefim ve ideal kilom 55, vermem gereken 20 küsür kilom var,
hiç bu kadar uzun bi yolculuğa çıkmadım...
beni yalnızz bırakmayın olur mu :)

merve 25 kilo verdi cnm daha da devam ediyor.. belki onunla konuşmanın faydası olur cnm aklında olsun..

selam kizlar nasilsiniz??2 gundur vakit bulup giremedim hic sizleri cok ozledim aklim hep sizde ama isler bitmiyorki gireyim ( tam is bitti diyorum oglum uyaniyor yetistiremiyorum hepsini...nasilsiniz bakalim ne var ne yok diyetler nasil gidiyor??benim fena sayilmaz her ne kadar paylasimda bulunamasamda iyi sayilir cuma gorucez bakalim :))insallah yarin gorusuruz kizlar opuldunuz....

Son düzenleme:
Merak etme başlarda genelde böyle oluyor ama sonraları yeme düzenin değiştikce miden küçülecek sonrasında da kendini frenliyceksindir.Ara öğünleri mutlaka koymaya çalış ve öğün atlama en önemlisi bu bence. Hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmilehoşbulduk canımzemuszemus
olumunekankayizsmile

Sen çıktın şekerim galiba yetişemedim sana. Güzel geçti cnm sakin huzurluydu Kendimi çok sağlıklı hissettim Her sabah taze yumurta Bahçelerinden topladıkları sebzelerle beslediler bizi Eşimin çok hoşuna gitti bu durum :) benimde tabi 15 yıl sonra bizde yerleşelim böyle yerlere diyip durdu kaydirigubbakcemile3

Hımm ne bilim bana çok fazla gemedi sempatiksalakcinni

Benimde canım abur cubur şeyler istiyor sürekli yaa napıcam ben boshayallersmile

O kadar çok değil canım güzel olmuş bence bayanssulusmile

Sabah yufka yerine ekmek yesen daha iyi olurdu canım olumunekankayizsmile

Lahmacun için yorum yapamıcam çünkü bende geçen gün yemiştim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yarin kayinvalideme gidecegim belki araniza katilamam....

Haber verdiğin için sağol canım görüşürüz zemuszemus

kızlar 1 tabak yoğurtlu ıspanaktan sonra,3 tane mavi yeşil bisküvi yedim napcam ben ya tatlıya dayanamıyorum bu ara.................

Mavi yeşil bisküvilerin kalorisi çok fazla olala kızıyo öyle şeyler yememize sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Hoşgeldin canım özledik :kedi: nasıl geçti olumunekankayizsmile

Selam şekerim gel beraber zayıflayalım zemuszemus kilon çok fazla değil verirsin sıkma canını olumunekankayizsmile

fırında mı yapıyosun naf lazanyayı

Evet canımm ekleyeyim mi resmini sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yok yok yapmam öyle bişey -tatlicadiarzu-

nafff burda mısınnn huuuuuuu hayırdırrr kuzumm

Naf ismin aşağıda hayaletin mi dolaşıyo yoksaaa

Telefondan bağlanmaya çalışmıştım şekerim ama çok yavaştı demek ki başarmışım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Selam mehaycım sen işlerini düzene oturt yine görüşürüz canım olumunekankayizsmile

saçımı boyadım ama pek süper olmadı.. bi dahaki sefere artık...

Olmuştur yaa bi resmini koysanda görseydik dadlum sempatiksalakcinni

Ne güzel yaa senin adına sevindim canım olumunekankayizsmile bizimki 15 yıl bile demiyo gidelim yerleşelim diyo ama bende tık yok boshayallersmile

Günaydın kızlarrrrrrrrrr zemuszemus

Akşam koltukta sızıp kaldığım için bişey yemedim daha doğrusu yiyemedim sempatiksalakcinni ne uyku uyudum yaa hala doymuş değilim sempatiksalakcinni

Sabah
1dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çayy

domates,salatalık getirmem lazım şirkette hiçbişey kalmamış sıkıldım böyle kahvaltıdan akannehir yumurtayı da dün yediğim için yapmadım -tatlicadiarzu-

Bu arada hala spor anlamında bir ekşın yok bende :2: cumartesi günü yemeğe misafirim var arkadaşlarımızı çağırdım 6-7 kişi olucaz onun hazırlığı başladı şimdiden bende sempatiksalakcinni ev temizlenecek,ütüler toparlanacak,alışverişe gidilecek,mezeler ve tatlı yapılacak veee hepi topu bugün dahil 3 akşamım var sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

geç mi kaldım ne :hulya: Dizilere dalmışım
Olalaaaa
hoşgeldinn tatlımmm Şeniz

ben de o sıra saçla meşguldum cnm

Olmuştur cnm güzel nerenk yaptın saçını peki
ton kırmaya çalışıyordum daha akması lazım görmek için.. dibi ucu farklı oluyo.. saçlarım seyrek cnm döküldü dökülecek diye stres doluyorum ondan aslında..
boshayallersmile

melis yok girmemiş bu gün (
geziyodur kaydirigubbakcemile3

aaa ne güzel hem değişiklik hem de tatil gibi olmuş sevindim cnm.. opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız,
sabah yarım ızgara sosis ,1 dilim kepekekmeği
ara 1 elma yiyicem şimdilik bukadar........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…