Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben buralardayımsempatiksalakcinni dün rahatsızlandım canım acayip bibaş ağrım var boğazlarım şiş grip olmuşum:2: anca kalktım yataktan oyüzden konu dışı kaldım..

Kıyamam geçmiş olsun canım benim :1hug: a.s. sıcak bişeyler içseydin :1rolleyes:

Olala napmışsın kuzum sen 3 dilim ev yapımı ekmek mi akannehir

Hem biftek, hemde kıymalı bezelyee

Birde kurabiyee akannehir
kuzum ben sıkı diyeti bıraktım ama 4 kiloyu baya disiplinli vermiştim.. o kilocukları vereli de bi ayı geçti..
o sırada ağzıma ne kızartma ne kurabiye koydum.. ödül günlerim oldu ayda bir.. onlarda da kebap yedim..
yediğim her şeyi hazırlarken kalorisini hesapladım tarttım öyle yedim, günlük kalori limitine göre yani..
6 gün o sıcaklarda bi buçuk saat yürüdüm ter içinde kaldım her gün..
buna rağmen 2 ay almıştı 4 kiloyu vermem.. kolay vermedim yani..
şu anki hedefim 400 gr üstelik halimden memnunum asıl hedefim kilomu korumak cnm zaten koruyorum da..
bi de saydıklarımın çeşidi fazla ama miktarı az ve sağlıklı kaydirigubbakcemile2..

olsun cnm iyi yapıyorsun doğruyu söylemek iyidir 9 köyden kovulsanda kaydirigubbakcemile3
değil kuzum yalnız kalıyo insan o zamann sempatiksalakcinni
Şeniz

ay biri beni kovsun burdannn.çıkamıyorum bitürlü akşama erim yemek bekler..sempatiksalakcinni

kıymayla bişeyler yapcaktım ama eşim pizza istedi dondurulmuş bilemedim.mafoldumbenpizza yicem bugün heralde ama azzz..

Pizza mıı dur ben kalorisini paylaşayım seninle sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

buarada yazack bimenümde yok kızlar canım bişey istemiyoooo

Kıyamam çorba içseydin en azından :çok üzgünüm:

aklına getirmemeye çalış gerçekten insanın üstüne siniyor koku leş gibi kokuyor.insanın elli bile kokuyor sabunlasanda gitmiyor sanki.sonra ağzında da garip bi tad
bence bunları düşünün kızlar
Öyle yapıyorum artık doğru cnm

Son düzenleme:

Pizza yemek isteyen arkadaşlara ithafen sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Öyle yapıyorum artık doğru cnm

Geçmiş olsun cnm Ihlamur içmeye çalış hemen çookk sıcak şeyler içme ılık olsun daha çok tahriş eder çünkü.

saolasın canım..evet içicm geçicek gibi değil..
buarada mervenn lapası negüzel gözüküyo öyle kısır gibi iştahımı açtı delikafadulden

Olalaa 51.9 demiştin dimi kilona sempatiksalakcinni

200 gr almış görünüyorsun canım ohaoldumsmile
olsun cnm 52'nin altında kalsam yeter bildirime gelince menümü paylaşınca daha dikkatli oluyorum 52'yi aşmıyorum.. yoksa aşmaya başlıcaktım.. aslında yarım kilocuk verebilsem süper olacak ama eskisi kadar disiplinli değilim cnm..

ben buralardayımsempatiksalakcinni dün rahatsızlandım canım acayip bibaş ağrım var boğazlarım şiş grip olmuşum:2: anca kalktım yataktan oyüzden konu dışı kaldım..
kevsercimm geçmiş olsunn a.s.

buarada yazack bimenümde yok kızlar canım bişey istemiyoooo
anneciğin çorba yapsın sana cnm limonlu limonlu

kızlar var ya
siz böyle bişi yapsanız 4 değil 10 kilo verirdiniz 2 ayda bilmiyorumkismile
ben kolay alıyorum ama çok çok zor veriyorumm
neyse ki diyetten sonra artık her an yemek düşünmüyorum ve sürekli acıkmıyorum..
çok fenaydı eskiden yaaaaa inanmıcaksınız hep yemek düşünür hep acıkır ve hep bişiler atıştırırdım kaydirigubbakcemile
çok spor yapardım ama o yüzden 55 kalabildim.. yoksa rahat 70 olurdum o boğazla..
hala bile her gün yürüyorum..boshayallersmile

kevsercimm geçmiş olsunn a.s.

anneciğin çorba yapsın sana cnm limonlu limonlu

saolasın canım kaydirigubbakcemile3

kızlar var ya
siz böyle bişi yapsanız 4 değil 10 kilo verirdiniz 2 ayda bilmiyorumkismile
ben kolay alıyorum ama çok çok zor veriyorumm
neyse ki diyetten sonra artık her an yemek düşünmüyorum ve sürekli acıkmıyorum..
çok fenaydı eskiden yaaaaa inanmıcaksınız hep yemek düşünür hep acıkır ve hep bişiler atıştırırdım kaydirigubbakcemile
çok spor yapardım ama o yüzden 55 kalabildim.. yoksa rahat 70 olurdum o boğazla..
hala bile her gün yürüyorum..boshayallersmile[/QUOTE]

evet canım haklısın bizim sürekli kaçamak oluyo verdiğimizn 1kilosunu tekrr alıyorz yine onu vermeye çalışıyoruz benim öyle yani kaç aydır daha 60 kilonn altına düşemedm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…