- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.221
Bilmiyordum bilmiyorumkismileHatun çıtır kızım 52 kilo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ay biri beni kovsun burdannn.çıkamıyorum bitürlü akşama erim yemek bekler..sempatiksalakcinni
geçmiş olsun kevsercim
ben buralardayımsempatiksalakcinni dün rahatsızlandım canım acayip bibaş ağrım var boğazlarım şiş grip olmuşum:2: anca kalktım yataktan oyüzden konu dışı kaldım..
Bilmiyordum bilmiyorumkismile
Aygün de git le Şeniz
kuzum ben sıkı diyeti bıraktım ama 4 kiloyu baya disiplinli vermiştim.. o kilocukları vereli de bi ayı geçti..Olala napmışsın kuzum sen 3 dilim ev yapımı ekmek mi akannehir
Hem biftek, hemde kıymalı bezelyee
Birde kurabiyee akannehir
değil kuzum yalnız kalıyo insan o zamann sempatiksalakcinniolsun cnm iyi yapıyorsun doğruyu söylemek iyidir 9 köyden kovulsanda kaydirigubbakcemile3
ay biri beni kovsun burdannn.çıkamıyorum bitürlü akşama erim yemek bekler..sempatiksalakcinni
Bilmiyordum bilmiyorumkismile
sel canım h.g hiç karşılaşmadık sanırım sennle..
Aygün de git le Şeniz
kıymayla bişeyler yapcaktım ama eşim pizza istedi dondurulmuş bilemedim.mafoldumbenpizza yicem bugün heralde ama azzz..
buarada yazack bimenümde yok kızlar canım bişey istemiyoooo
Kıyamam geçmiş olsun canım benim :1hug: a.s. sıcak bişeyler içseydin :1rolleyes:
:roflol::roflol:senn yemekler hazır heralde
Öyle yapıyorum artık doğru cnmaklına getirmemeye çalış gerçekten insanın üstüne siniyor koku leş gibi kokuyor.insanın elli bile kokuyor sabunlasanda gitmiyor sanki.sonra ağzında da garip bi tad
bence bunları düşünün kızlar
bence yaparsın cnm
üstelik hamilelik düşünüyosun bebeğe de zarar verir..
Hamilelik döneminde psikolojimden hiç içmedim zaten rahat bırakıyorsun ama en doğrusu en az 6 ay önceden bırakmak ancak arınıyor bedenin sigaradan
ben buralardayımsempatiksalakcinni dün rahatsızlandım canım acayip bibaş ağrım var boğazlarım şiş grip olmuşum:2: anca kalktım yataktan oyüzden konu dışı kaldım..
Geçmiş olsun cnm Ihlamur içmeye çalış hemen çookk sıcak şeyler içme ılık olsun daha çok tahriş eder çünkü.
Öyle yapıyorum artık doğru cnm
Geçmiş olsun cnm Ihlamur içmeye çalış hemen çookk sıcak şeyler içme ılık olsun daha çok tahriş eder çünkü.
olsun cnm 52'nin altında kalsam yeter bildirime gelince menümü paylaşınca daha dikkatli oluyorum 52'yi aşmıyorum.. yoksa aşmaya başlıcaktım.. aslında yarım kilocuk verebilsem süper olacak ama eskisi kadar disiplinli değilim cnm..Olalaa 51.9 demiştin dimi kilona sempatiksalakcinni
200 gr almış görünüyorsun canım ohaoldumsmile
kevsercimm geçmiş olsunn a.s.ben buralardayımsempatiksalakcinni dün rahatsızlandım canım acayip bibaş ağrım var boğazlarım şiş grip olmuşum:2: anca kalktım yataktan oyüzden konu dışı kaldım..
anneciğin çorba yapsın sana cnm limonlu limonlubuarada yazack bimenümde yok kızlar canım bişey istemiyoooo
kızlar var yakuzum ben sıkı diyeti bıraktım ama 4 kiloyu baya disiplinli vermiştim.. o kilocukları vereli de bi ayı geçti..
o sırada ağzıma ne kızartma ne kurabiye koydum.. ödül günlerim oldu ayda bir.. onlarda da kebap yedim..
yediğim her şeyi hazırlarken kalorisini hesapladım tarttım öyle yedim, günlük kalori limitine göre yani..
6 gün o sıcaklarda bi buçuk saat yürüdüm ter içinde kaldım her gün..
buna rağmen 2 ay almıştı 4 kiloyu vermem.. kolay vermedim yani..
şu anki hedefim 400 gr üstelik halimden memnunum asıl hedefim kilomu korumak cnm zaten koruyorum da..
bi de saydıklarımın çeşidi fazla ama miktarı az ve sağlıklı kaydirigubbakcemile2..
değil kuzum yalnız kalıyo insan o zamann sempatiksalakcinni
Şeniz
Pizza yemek isteyen arkadaşlara ithafen sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
o mini pizzanın kalorisidir ancaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniPizza yemek isteyen arkadaşlara ithafen sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aklinialirimsmileaklinialirimsmilenapalım bizde bu akşam eşimle dans ederukk:teytey::teytey::teytey:
salsa,tango ne varsa yaparsınız artık kaydirigubbakcemile3
napalım bizde bu akşam eşimle dans ederukk:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?