Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya kızlar kurabiyeler alındığında diyetteydim buzluğa attım elimi sürmedim
ama şimdi hepsinin tadı maafolmuşş :gitme: buzlukta bi ay bekleyince....

kızlar ben çıkıyorum otumu içip tekrr yatıcam kaydirigubbakcemile3 görüşürzzz ayr bildirime gelicm nafcım

Evet cnm senin hep söylerim her gün yürüme azmin süperdi sıcaklarda hemde Ben mesela çıkıyım mı mirmirmirmir çıkmayayım mı diye düşünürken Sen bitirmiş olurdun yürüyüşünü. Hareket çok önemli bu işte

evet canım haklısın bizim sürekli kaçamak oluyo verdiğimizn 1kilosunu tekrr alıyorz yine onu vermeye çalışıyoruz benim öyle yani kaç aydır daha 60 kilonn altına düşemedm[/QUOTE]
cnm senin hedefin büyük 5 kilo vermişsin ben epi topu 4 verdim ama çok zor oldu vermek..
ama çok çok iyi oldu..

olala benim boynum belim sırtım çok ağrıyor ama siyatik nedir bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
siyatik kalçadan ayağa vuruyomuş cnm
benim de ağrıyodu cnm.. yüzme iyi geldi.. bisiklete binip yarışlara gidiyodum dizim sakatlandı.. haliyle bisikleti bıraktım.. sonra her ay bi kilo almaya başladım.. baktım olacak gibi deil çünkü vücut afallıyo bi anda yoğun spordan hareketsizliğe geçince.. yürüyemiyodum bile çünkü..yüzmeye başladım.. bel ağrım falan vardı yüzmeyle gitti..
bi de bel ve karın kaslarını güçlendirirsen ağrı gidiyo cnm.. deli gibi yaptım oradan biliyorumsempatiksalakcinni

Fırına atsaydın ya bebeğim keşke

Aygüncüm güle güle
doğru ya hiç aklıma gelmedi.. az oluyo ama olsun en azından tadıyla yiyiim yoksa o kalorileri almanın anlamı yok di mii sempatiksalakcinni keşke mikrodalgam da olsa koyacak yer yokk

haftaya bi gün birlikte çıkarız belki tinkerbell

napalım bizde bu akşam eşimle dans ederukk:teytey::teytey::teytey:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Offf dakikalarca dans, kaç dakka ederki len hesaplamaya üşendim valla

Bu arada acıkır gibi oldum ayranımı içiyorum

Afiyet olsunn gamyoncuiremsu

olala benim boynum belim sırtım çok ağrıyor ama siyatik nedir bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

ya kızlar kurabiyeler alındığında diyetteydim buzluğa attım elimi sürmedim
ama şimdi hepsinin tadı maafolmuşş :gitme: buzlukta bi ay bekleyince....

Erimesini beklemedin dimi canım direk buzluyken fırına atman gerekiyodu :uhm:

çüssssssssboshayallersmile

Gülegülee şekerim yarın görüşürüz

kızlar ben çıkıyorum otumu içip tekrr yatıcam kaydirigubbakcemile3 görüşürzzz ayr bildirime gelicm nafcım
Tamam dikkat et kendine kevsercimmm

Zaten sonunda öyle olacak herhalde sen beni sürükliycen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Nedir benim bu tembelliğim ne oldu bana CADIARZU havalarda soğuyor artık daha da zor yürüyüş dışarda

buzdolabı poşetine 3er 4er koyup düğümledim.. acaba poşetler mi kalitesiz.. ben de bişi olmaz diye düşünmüştüm.. bozulmamışlar ama tadları baya değişmiş..

Olabilir bazıları çok ince elinde kalıyor zaten Eritmeden hemen fırına atsaydın
Haa buz kokusu sinmiş gibi mi peki tadı

Son düzenleme:
erimesini bekledim nafcım hata ettim sanırım aygün de söyledi fırına atmalıymışım
napiim hiç böyle kurabiye stoğum olmamıştı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

iyiymiş olalacım anlattığın gibiyse
anlamadım özgecimguclubacismile

Sağol NaF cım Bitti bile :)
selcim kedin süper boshayallersmile

Zaten sonunda öyle olacak herhalde sen beni sürükliycen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Nedir benim bu tembelliğim ne oldu bana CADIARZU havalarda soğuyor artık daha da zor yürüyüş dışarda
dün hafifti yamur sonbahar yapraklar kızarmış falan hoşuma gitti baya sonuna doğru çok sıkıldım
hava yazdan iyi aslında cnm.. şu şıpır şıpır yamuru saymıyorum tabi.. birazdan çıkmayı planlıyorum bakalım nası olacak..

Olabilir bazıları çok ince elinde kalıyor zaten Eritmeden hemen fırına atsaydın
Haa buz kokusu sinmiş gibi mi peki tadı
fırına atmam gerektiğini bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 ondan oldu sanırım
buz kokusu çok çok hafif var
ucuz diye diadan alıyodum gelecek sefere kloroplast denerim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…