- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.241
ya kızlar kurabiyeler alındığında diyetteydim buzluğa attım elimi sürmedim
ama şimdi hepsinin tadı maafolmuşş :gitme: buzlukta bi ay bekleyince....
kızlar ben çıkıyorum otumu içip tekrr yatıcam kaydirigubbakcemile3 görüşürzzz ayr bildirime gelicm nafcım
olsun cnm 52'nin altında kalsam yeter bildirime gelince menümü paylaşınca daha dikkatli oluyorum 52'yi aşmıyorum.. yoksa aşmaya başlıcaktım.. aslında yarım kilocuk verebilsem süper olacak ama eskisi kadar disiplinli değilim cnm..
kevsercimm geçmiş olsunn a.s.
anneciğin çorba yapsın sana cnm limonlu limonlu
kızlar var ya
siz böyle bişi yapsanız 4 değil 10 kilo verirdiniz 2 ayda bilmiyorumkismile
ben kolay alıyorum ama çok çok zor veriyorumm
neyse ki diyetten sonra artık her an yemek düşünmüyorum ve sürekli acıkmıyorum..
çok fenaydı eskiden yaaaaa inanmıcaksınız hep yemek düşünür hep acıkır ve hep bişiler atıştırırdım kaydirigubbakcemile
çok spor yapardım ama o yüzden 55 kalabildim.. yoksa rahat 70 olurdum o boğazla..
hala bile her gün yürüyorum..boshayallersmile
kevsercimm geçmiş olsunn a.s.
anneciğin çorba yapsın sana cnm limonlu limonlu
saolasın canım kaydirigubbakcemile3
kızlar var ya
siz böyle bişi yapsanız 4 değil 10 kilo verirdiniz 2 ayda bilmiyorumkismile
ben kolay alıyorum ama çok çok zor veriyorumm
neyse ki diyetten sonra artık her an yemek düşünmüyorum ve sürekli acıkmıyorum..
çok fenaydı eskiden yaaaaa inanmıcaksınız hep yemek düşünür hep acıkır ve hep bişiler atıştırırdım kaydirigubbakcemile
çok spor yapardım ama o yüzden 55 kalabildim.. yoksa rahat 70 olurdum o boğazla..
hala bile her gün yürüyorum..boshayallersmile
siyatik kalçadan ayağa vuruyomuş cnmolala benim boynum belim sırtım çok ağrıyor ama siyatik nedir bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
doğru ya hiç aklıma gelmedi.. az oluyo ama olsun en azından tadıyla yiyiim yoksa o kalorileri almanın anlamı yok di mii sempatiksalakcinni keşke mikrodalgam da olsa koyacak yer yokkFırına atsaydın ya bebeğim keşke
Aygüncüm güle güle
haftaya bi gün birlikte çıkarız belki tinkerbellEvet cnm senin hep söylerim her gün yürüme azmin süperdi sıcaklarda hemde Ben mesela çıkıyım mı mirmirmirmir çıkmayayım mı diye düşünürken Sen bitirmiş olurdun yürüyüşünü. Hareket çok önemli bu işte
napalım bizde bu akşam eşimle dans ederukk:teytey::teytey::teytey:
Offf dakikalarca dans, kaç dakka ederki len hesaplamaya üşendim valla
Bu arada acıkır gibi oldum ayranımı içiyorum
olala benim boynum belim sırtım çok ağrıyor ama siyatik nedir bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
çüssssssssboshayallersmile
Tamam dikkat et kendine kevsercimmmkızlar ben çıkıyorum otumu içip tekrr yatıcam kaydirigubbakcemile3 görüşürzzz ayr bildirime gelicm nafcım
buzdolabı poşetine 3er 4er koyup düğümledim.. acaba poşetler mi kalitesiz.. ben de bişi olmaz diye düşünmüştüm.. bozulmamışlar ama tadları baya değişmiş..İyimi saramadın acaba poşetini. Hiç bişey olmadan durur çünkü
doğru ya hiç aklıma gelmedi.. az oluyo ama olsun en azından tadıyla yiyiim yoksa o kalorileri almanın anlamı yok di mii sempatiksalakcinni keşke mikrodalgam da olsa koyacak yer yokk
haftaya bi gün birlikte çıkarız belki tinkerbell
buzdolabı poşetine 3er 4er koyup düğümledim.. acaba poşetler mi kalitesiz.. ben de bişi olmaz diye düşünmüştüm.. bozulmamışlar ama tadları baya değişmiş..
erimesini bekledim nafcım hata ettim sanırım aygün de söyledi fırına atmalıymışımaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Afiyet olsunn gamyoncuiremsu
:roflol: :roflol: :roflol:
Erimesini beklemedin dimi canım direk buzluyken fırına atman gerekiyodu :uhm:
Gülegülee şekerim yarın görüşürüz
Tamam dikkat et kendine kevsercimmm
anlamadım özgecimguclubacismileiyiymiş olalacım anlattığın gibiyse
selcim kedin süper boshayallersmileSağol NaF cım Bitti bile :)
dün hafifti yamur sonbahar yapraklar kızarmış falan hoşuma gitti baya sonuna doğru çok sıkıldımZaten sonunda öyle olacak herhalde sen beni sürükliycen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Nedir benim bu tembelliğim ne oldu bana CADIARZU havalarda soğuyor artık daha da zor yürüyüş dışarda
fırına atmam gerektiğini bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 ondan oldu sanırımOlabilir bazıları çok ince elinde kalıyor zaten Eritmeden hemen fırına atsaydın
Haa buz kokusu sinmiş gibi mi peki tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?