- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.261
anlamadım özgecimguclubacismile
selcim kedin süper boshayallersmile
dün hafifti yamur sonbahar yapraklar kızarmış falan hoşuma gitti baya sonuna doğru çok sıkıldım
hava yazdan iyi aslında cnm.. şu şıpır şıpır yamuru saymıyorum tabi.. birazdan çıkmayı planlıyorum bakalım nası olacak..
fırına atmam gerektiğini bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 ondan oldu sanırım
buz kokusu çok çok hafif var
ucuz diye diadan alıyodum gelecek sefere kloroplast denerim artık..
erimesini bekledim nafcım hata ettim sanırım aygün de söyledi fırına atmalıymışım
napiim hiç böyle kurabiye stoğum olmamıştı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Annem poğaça,kek atardı ondan biliyorum sonra buzlu buzlu fırına atardı ayy nasıl miss gibi sanki yeni yapılmış gibi olurlardı :kedi: Canım annem :asigim:
ıspanak hiç koymadım.. zaten daha bu sene sebze atmaya başladım yeni yeni..Benimde ıspanağımın tadı bozuluyor buz kokusu siniyor sanki artık koymayı düşünmüyorum
ben de denicem cnmBende dia dan alırdım şimdi artık migrosun kini alıyorum yada şok daha kalın.
öyle cnm ama benim bel ağrım sadece 2-3 haftalık yüzmeyle geçmişti.. sanırım bel kaslarım güçlenmişti.. sen de yüzmeye gidemesen bile 2-3 hareketle bel ve karın kaslarını güçlendirip ağrıdan kurtulabilirsin.. doğum zaten zayıflatıyo karın kaslarını..oliş çim bel ağrısı yüzmekle geçmesi iyiymiş dedim
ama sanırım devamlı yüzmek lazım bizim gibi senede 4-5 gün tatile giderek değil
ben de aynen öyle hayal etmiştim ama bilgisizliimden tabakta çözdürüyodum sempatiksalakcinni
Annem poğaça,kek atardı ondan biliyorum sonra buzlu buzlu fırına atardı ayy nasıl miss gibi sanki yeni yapılmış gibi olurlardı :kedi: Canım annem :asigim:
ne zor şeymiş annelik..ooo biri annesini mi özlemiş neee
ne zor şeymiş annelik..
anca bu yaşımda idrak edebildim..
ki erkeklerin çoğunun bunu anlayabileceğini sanmıyorum..
iyi ozaman haftada 1 kilo verirsek,benim 10 kilo fazlam var,demekki 10 hafta yani 2,5 ay yapar oh oh inşallah..ama bildiğim kadarıyla ilk hafta 2 3 kilo gidiyo..:uhm:
canım yakın olsaydın hazır izmirde olmuşken ondan üzüldümDüzeltiyom ondandır sempatiksalakcinni
Neden üzgün surat yaptın ki :1hug:
Aminn Allah isteyen herkese versin inşallah gamyoncuiremsu
slm cnm
naf azar azar mı yedin yoksa baya baya porsiyon olarak mı
bence dr'a danış cnm allah vermesin hamilelik şekeri olursun sonra da şeker hastalığı olarak devam edebilir.. biraz ağır oldu ama oluyo böyle şeyler üstelik senin şekere yatkınlığın var sanırım dikkatli olmalısın.. zaten beslenmene dikkat ederek ve yürüyüşle zaten itina etmiş oluyorsun ama cnm..
bünyeden bünyeye değişir cnm
ben ilk 10 gün gr bile veremedim.. sonrada haftada 0- 700 gr arası verdim.. zor oldu yani.. bu topikteki arkadaşlardan ençok verenler de en fazla 2 kiloya yaklaştılar.. üstelik porsiyonların az sayılmaz cnm.. yani bu bi kaç hafta hemen sonuç göremedin diye motivasyonun düşmesin.. illa ki verirsin..
Olala, aygün2008, cikolatamm+, NaF+, oyelken+, sel+, tinkerbell2+, _kvsr_
kızlarrrrrrr kendimi doğrucu davut gibi hissettimmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o zaman miden hassas olduğundan etkilenmiştir cnm
yani öyle aşırı abartmamışsın kesinlikle
çünkü soru sorulursa dayanamıyorummm hemen söylüyorummm :gitme: doğrru bildiğim şeyi..
ay biri beni kovsun burdannn.çıkamıyorum bitürlü akşama erim yemek bekler..sempatiksalakcinni
Çıkıyorum kızlar ben yürüyüşe şimdi Törenle :roflol:
Dönüştede markete uğrayayım hem
Grüşürüz
Şenizoyyyy olişim ne gel ben sana yaparım kuzum
aaa ben de şimdik çıkıcamm tinkerbelll ŞenizÇıkıyorum kızlar ben yürüyüşe şimdi Törenle :roflol:
Dönüştede markete uğrayayım hem
Grüşürüz
ya geçen yazdım gördün mü bilmiyorumerkekler neyi anlamış ki bunu anlasınlar :roflol::roflol:
görüşürüz çikolatakızlar annemlere gidicem akşam oldu, sizin yanınızdan ayrılıp gidemiyom, 2 sayfa yazmışsınız okuyup gidim diyom , ben bir sayfa okuyunca yerine yenisi geliyo mahsus mu yapıyonuz kardeş yerimseniben neyse...
sudan gidiyo canım o...
canım yakın olsaydın hazır izmirde olmuşken ondan üzüldüm
haklısın canım, dediğin giibi zaten beslenmeme dikkat ederek ve yürüyüşle zaten itina etmiş oluyorum cnm..
neden ki?
en güzeli...dogru bildiğini söylemek...
valla nedir biri beni bilgisayara bağladı mı ne???
ben kaçtım, hadi iyi bakın kendinize çok öptüm şekerler
(sisi sefiyorummm :kedi: )
çok siportif gördümm topiğimizii şakkıdı
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi tabisi şemsiyemle..
görüşürüzzz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?