Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende dia dan alırdım şimdi artık migrosun kini alıyorum yada şok daha kalın.

oliş çim bel ağrısı yüzmekle geçmesi iyiymiş dedim
ama sanırım devamlı yüzmek lazım bizim gibi senede 4-5 gün tatile giderek değil

erimesini bekledim nafcım hata ettim sanırım aygün de söyledi fırına atmalıymışım
napiim hiç böyle kurabiye stoğum olmamıştı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Annem poğaça,kek atardı ondan biliyorum sonra buzlu buzlu fırına atardı ayy nasıl miss gibi sanki yeni yapılmış gibi olurlardı :kedi: Canım annem :asigim:

Benimde ıspanağımın tadı bozuluyor buz kokusu siniyor sanki artık koymayı düşünmüyorum
ıspanak hiç koymadım.. zaten daha bu sene sebze atmaya başladım yeni yeni..

Bende dia dan alırdım şimdi artık migrosun kini alıyorum yada şok daha kalın.
ben de denicem cnm

oliş çim bel ağrısı yüzmekle geçmesi iyiymiş dedim
ama sanırım devamlı yüzmek lazım bizim gibi senede 4-5 gün tatile giderek değil
öyle cnm ama benim bel ağrım sadece 2-3 haftalık yüzmeyle geçmişti.. sanırım bel kaslarım güçlenmişti.. sen de yüzmeye gidemesen bile 2-3 hareketle bel ve karın kaslarını güçlendirip ağrıdan kurtulabilirsin.. doğum zaten zayıflatıyo karın kaslarını..

Annem poğaça,kek atardı ondan biliyorum sonra buzlu buzlu fırına atardı ayy nasıl miss gibi sanki yeni yapılmış gibi olurlardı :kedi: Canım annem :asigim:
ben de aynen öyle hayal etmiştim ama bilgisizliimden tabakta çözdürüyodum sempatiksalakcinni
annem hiiiççç kek poğaça yapmadı hiiiççç ama hem annelik hem babalık yaptı :asigim:
çocukken ne canım çekerdi poaçaları kekleri anlatamam sana...

kızlar annemlere gidicem akşam oldu, sizin yanınızdan ayrılıp gidemiyom, 2 sayfa yazmışsınız okuyup gidim diyom , ben bir sayfa okuyunca yerine yenisi geliyo mahsus mu yapıyonuz kardeş yerimseniben neyse...

iyi ozaman haftada 1 kilo verirsek,benim 10 kilo fazlam var,demekki 10 hafta yani 2,5 ay yapar oh oh inşallah..ama bildiğim kadarıyla ilk hafta 2 3 kilo gidiyo..:uhm:

sudan gidiyo canım o...

Düzeltiyom ondandır sempatiksalakcinni

Neden üzgün surat yaptın ki :1hug:

Aminn Allah isteyen herkese versin inşallah gamyoncuiremsu
canım yakın olsaydın hazır izmirde olmuşken ondan üzüldüm

haklısın canım, dediğin giibi zaten beslenmeme dikkat ederek ve yürüyüşle zaten itina etmiş oluyorum cnm..

Olala, aygün2008, cikolatamm+, NaF+, oyelken+, sel+, tinkerbell2+, _kvsr_

kızlarrrrrrr kendimi doğrucu davut gibi hissettimmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

neden ki?

o zaman miden hassas olduğundan etkilenmiştir cnm
yani öyle aşırı abartmamışsın kesinlikle

çünkü soru sorulursa dayanamıyorummm hemen söylüyorummm :gitme: doğrru bildiğim şeyi..

en güzeli...dogru bildiğini söylemek...

ay biri beni kovsun burdannn.çıkamıyorum bitürlü akşama erim yemek bekler..sempatiksalakcinni

valla nedir biri beni bilgisayara bağladı mı ne???

ben kaçtım, hadi iyi bakın kendinize çok öptüm şekerler
(sisi sefiyorummm :kedi: )

naf ilk kez rimmel oje denedim fırçası ne kadar farklı

tinkerbellcim şu maskeyi denersen haber ver olur mu merak ediyorum sonucunu..
ben bi de kuru saçlara şampuan aldım watsonsdan bakalım işe yarayacak mı

ay kızlar bu acı nescafe işe yarıyo sanırsam iştah kesmede bi dneyin derim ben......................

oyyyy olişim ne gel ben sana yaparım kuzum
Şeniz

Çıkıyorum kızlar ben yürüyüşe şimdi Törenle :roflol:
Dönüştede markete uğrayayım hem
Grüşürüz
aaa ben de şimdik çıkıcamm tinkerbelll Şeniz

erkekler neyi anlamış ki bunu anlasınlar :roflol::roflol:
ya geçen yazdım gördün mü bilmiyorum
en yakın arkadaşım anne olacak
doumgünü de haftasonu
ona hediye almak için bebiş mağazalarına gittim ilk kez hayatımda
kendimi o kadar eşsiz ve güçlü hissettim ki kadın olduğum ve doğurgan olduğum için anlatamam değişik bi duyguydu çok hoşuma gitti

görüşürüz çikolata
ben de çıkıcam şimdi yürüyüşe
Şeniz

çok siportif gördümm topiğimizii şakkıdı

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi tabisi şemsiyemle..

görüşürüzzz opuyorumnanaktan

gördüm olişim biliyormusun size belki saçma gelebilir ama bazen kendime bir şey görüyorum beğeniyorum alsam mı almasam mı diye 40 kez düşünüyorum para gitmesin diye gamyoncuiremsu
ama oğlum bir şey istediği an anında alıyorum bir dakika bile düşünmüyorum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…