- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.281
evet şekersiz ve kremasız.......................
saçma değil bence çoğu anne baba böyle heralde ben de öyle olurdum.. bi de çok tatlı istiyo keratalar..gördüm olişim biliyormusun size belki saçma gelebilir ama bazen kendime bir şey görüyorum beğeniyorum alsam mı almasam mı diye 40 kez düşünüyorum para gitmesin diye gamyoncuiremsu
ama oğlum bir şey istediği an anında alıyorum bir dakika bile düşünmüyorum :asigim:
sempatiksalakcinni bence de.. kahve yiyomuş askerler doğuda dağda tuvaletleri gelmesin diye arkadaşım anlatmıştı..böğğğğğğğ hiç içmem daha iyi kaydirigubbakcemile3
ooo biri annesini mi özlemiş neee
ıspanak hiç koymadım.. zaten daha bu sene sebze atmaya başladım yeni yeni..
ben de denicem cnm
öyle cnm ama benim bel ağrım sadece 2-3 haftalık yüzmeyle geçmişti.. sanırım bel kaslarım güçlenmişti.. sen de yüzmeye gidemesen bile 2-3 hareketle bel ve karın kaslarını güçlendirip ağrıdan kurtulabilirsin.. doğum zaten zayıflatıyo karın kaslarını..
ben de aynen öyle hayal etmiştim ama bilgisizliimden tabakta çözdürüyodum sempatiksalakcinni
annem hiiiççç kek poğaça yapmadı hiiiççç ama hem annelik hem babalık yaptı :asigim:
çocukken ne canım çekerdi poaçaları kekleri anlatamam sana...
ne zor şeymiş annelik..
anca bu yaşımda idrak edebildim..
ki erkeklerin çoğunun bunu anlayabileceğini sanmıyorum..
Çıkıyorum kızlar ben yürüyüşe şimdi Törenle :roflol:
Dönüştede markete uğrayayım hem
Grüşürüz
kızlar annemlere gidicem akşam oldu, sizin yanınızdan ayrılıp gidemiyom, 2 sayfa yazmışsınız okuyup gidim diyom , ben bir sayfa okuyunca yerine yenisi geliyo mahsus mu yapıyonuz kardeş yerimseniben neyse...
sudan gidiyo canım o...
canım yakın olsaydın hazır izmirde olmuşken ondan üzüldüm
haklısın canım, dediğin giibi zaten beslenmeme dikkat ederek ve yürüyüşle zaten itina etmiş oluyorum cnm..
neden ki?
en güzeli...dogru bildiğini söylemek...
valla nedir biri beni bilgisayara bağladı mı ne???
ben kaçtım, hadi iyi bakın kendinize çok öptüm şekerler
(sisi sefiyorummm :kedi: )
naf ilk kez rimmel oje denedim fırçası ne kadar farklı
tinkerbellcim şu maskeyi denersen haber ver olur mu merak ediyorum sonucunu..
ben bi de kuru saçlara şampuan aldım watsonsdan bakalım işe yarayacak mı
ay kızlar bu acı nescafe işe yarıyo sanırsam iştah kesmede bi dneyin derim ben......................
İyi yürüyüşler dadlım opuyorumnanaktançok siportif gördümm topiğimizii şakkıdı
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi tabisi şemsiyemle..
görüşürüzzz opuyorumnanaktan
gördüm olişim biliyormusun size belki saçma gelebilir ama bazen kendime bir şey görüyorum beğeniyorum alsam mı almasam mı diye 40 kez düşünüyorum para gitmesin diye gamyoncuiremsu
ama oğlum bir şey istediği an anında alıyorum bir dakika bile düşünmüyorum :asigim:
Allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu
yaaa oğlumu çok özledim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boshayallersmile
ayyy gidemedimm
naf ucu kalın ve yassı fırçanın
hani çaklıtstar var ya oje topiğinde sürdün mü onun gibi oluyo diplere getirmezsen
yanlız o sürüyo ve direk profesyonel makina ve ışıkla çekiyo yoksa bozulmadan kalmaz o kadar kalın sürünce
tekniği harika ama parmakları ve tırnakları yamukk
ayy çenem aşırı düştü
kendinize iyi bakın şekerler
salıya kadar uğrayamayabilirimm akşama gelirim ama
öptümm
herkese iyi akşamlar kızlarrrrrrrr
Canım benim ŞenizAllah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu
yaaa oğlumu çok özledim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boshayallersmile
Akşama görüşürüz cnmayy çenem aşırı düştü
kendinize iyi bakın şekerler
salıya kadar uğrayamayabilirimm akşama gelirim ama
öptümm
Bakıcam cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15552321#post15552321
Kızlar fikirlerinizi bekliyorummm
İyi akşamlar özgeherkese iyi akşamlar kızlarrrrrrrr
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlarKonuma yorum yazarsanız sevinirim fikirleriniz önemli benim için zemuszemus
ayy bende yeni geldim işten ehrkeslerde gitmiş..aklıma yapcak yemek gelmedi ,makarna yapcam ama az yicem ,mantar ,domates biber soslu..ama az yağlı...zaten nerdeyse sabahtan beri bişi yemedim ..sizde bakın bii..sabah 5 kaşık nesfit ,sütle,öğlen 2 en minik dilim kek ,yarım bardak süt,şimdi eve geldim ,1 armut,akşamada ,tavuk çorbası işte bu makarna ve yoğurt nasııll???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?