- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.301
selam kızlar
akşamki menüm
bir kase tarhana çorbası
bir küçük yuvarlak pizza
pizza hüplettim şimdi nolcak,birazdan dansa başlıycam..sempatiksalakcinni
iyi yaptın cnm.. evt çok soğumuş dönerken baya bi rüzgar vardı.. ben de yürüdüm bi bçk saat.. nası olsa 4 gün hiç yürümem..45 dakka yürüdüm fazlası birden ağır gelir falan bana yeter dedim ...kaydirigubbakcemile3 Açıldım ama iyi oldu kaydirigubbakcemile2 hava da çok soğumuş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam kızlar
akşamki menüm
bir kase tarhana çorbası
bir küçük yuvarlak pizza
pizza hüplettim şimdi nolcak,birazdan dansa başlıycam..sempatiksalakcinni
iyi yaptın cnm.. evt çok soğumuş dönerken baya bi rüzgar vardı.. ben de yürüdüm bi bçk saat.. nası olsa 4 gün hiç yürümem..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok cnm sınava gidiyorum sonra arkadaşıma geçicem pazar akşamıYine gezersin biraz oralarda yürüyüş olur işte sana Ailen akaradamıydı senin olala
ya eşofmanüstü üstüne mont giydim o derece.. yavaş yürüdüm terlemiim diye.. çok rüzgar vardı zaten.. kışı da sevmem hiç çok üşürümmm brrrrYürürken biraz sıkı giyinmek lazım kolay hasta olunur terlenince artık
yok cnm sınava gidiyorum sonra arkadaşıma geçicem pazar akşamı
ya eşofmanüstü üstüne mont giydim o derece.. yavaş yürüdüm terlemiim diye.. çok rüzgar vardı zaten.. kışı da sevmem hiç çok üşürümmm brrrr
afiyet olsun cnmkaydirigubbakcemile3
Bende 2 biber dolması yiycem birazdan. Birazda yoğurt alırım yanına diye düşünüyorum
ilk bölümünü çok beğenmiştim ama kötü olmuştum.. bi de abisinin karısını boğasım geliyo.. o yüzden izleyemiyorum bi türlü üzülüyorum çünkü..Fatmagül var bu akşam aklinialirimsmile
afiyet olsun cnm
ilk bölümünü çok beğenmiştim ama kötü olmuştum.. bi de abisinin karısını boğasım geliyo.. o yüzden izleyemiyorum bi türlü üzülüyorum çünkü..
teşekkürler cnm.. kaç ay oldu bi tekrar yapmadım.. bana bişiler oldu kitlendim kaldım annemle uğraşırken.. hayırlısı artık.. çok teşekkürler..Biraz yemek yiycem birandanda fatmgülü seyretcem özet şimdi zaten
aaa doğru kusura bakma cnm. geldi çattı sınavın sonunda yaklaşmıştı Başarılar cnm İnşallah çook iyi geçer
Bende sevmem kışı ,üşürüm Kaloriferi bile yakmışlar bizim biraz önce haber verdiler
teşekkürler cnm.. kaç ay oldu bi tekrar yapmadım.. bana bişiler oldu kitlendim kaldım annemle uğraşırken.. hayırlısı artık.. çok teşekkürler..
benim ev 19 derece.. kalorifer yakılacak bi sıcaklık yani.. ben de kışlık montumu alıcam yanıma hatta yıkıcam az sonra.. ne güzel püfür püfür gidecektim güya
ya tinkerbell.. şöyle kapanınca minicik olan şemsiyelerden arıyorum 15 tl civarına.. büyük şemsiyem var zaten.. gözüne çarpan güzel bişiler oldu mu çok baktım bulamadım.. celal birsenler var ama çok pahalılar 25ten başlıyolar..
aaa evt boyner hiç aklıma gelmedi dün metrocitye gittim oysa sğlHayırlısı olsun kuşum
Bir ara benettonda mango da görürdüm küçük şemsiyeler çantaya giren .Mangonun kini bilmem ama benetton a celal birsen gibiydi fiyat
Şimdi aklıma geldi boynerded e varı fiyatları daha ucuz hem desenleri şekerdi bayağı
Canım sana iyi yolculuklar gerçi diziden sonra olursun belki buralarda konuşuruz Çok çok iyi geçsin sınavın inşallah .. Sofrayı kurayım ben başlamadan Şeniz
selam cnmm naber lapa tyemisin canım çekti:)iyi geceler canım çıkıyorum öptümmm
analdım kuşum naptın düğünde rglendinmi.[QUOT
Giremedim cnm eşimin sevimsiz bir arkadaşıyla karısı geldi yarım saat önce gittiler
Bu sene bu tarz ayakkabılar çok moda
evt bende sevdim...
özgecim bunu ayakabı dümelisçim ben bu ayakkabıları çok beğendim hangi mağazada satılıyor canım
nyasında polariste ve demirsoylarda bulanlirsin cnm........:kedi:
[QUOTE=asya27;15540489
meliscim ayakkabın güzelmiş çok beğendim saol asyacımm daha ğüzeli senin olsun..bacakalrın nasıll agrı varmıı halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?