Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar
akşamki menüm
bir kase tarhana çorbası

bir küçük yuvarlak pizza
pizza hüplettim şimdi nolcak,birazdan dansa başlıycam..sempatiksalakcinni

45 dakka yürüdüm fazlası birden ağır gelir falan bana yeter dedim ...kaydirigubbakcemile3 Açıldım ama iyi oldu kaydirigubbakcemile2 hava da çok soğumuş
iyi yaptın cnm.. evt çok soğumuş dönerken baya bi rüzgar vardı.. ben de yürüdüm bi bçk saat.. nası olsa 4 gün hiç yürümem..

selam kızlar
akşamki menüm
bir kase tarhana çorbası

bir küçük yuvarlak pizza
pizza hüplettim şimdi nolcak,birazdan dansa başlıycam..sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yine gezersin biraz oralarda yürüyüş olur işte sana Ailen akaradamıydı senin olala
yok cnm sınava gidiyorum sonra arkadaşıma geçicem pazar akşamı

Yürürken biraz sıkı giyinmek lazım kolay hasta olunur terlenince artık
ya eşofmanüstü üstüne mont giydim o derece.. yavaş yürüdüm terlemiim diye.. çok rüzgar vardı zaten.. kışı da sevmem hiç çok üşürümmm brrrr

Biraz yemek yiycem birandanda fatmgülü seyretcem özet şimdi zaten
aaa doğru kusura bakma cnm. geldi çattı sınavın sonunda yaklaşmıştı Başarılar cnm İnşallah çook iyi geçer
Bende sevmem kışı ,üşürüm Kaloriferi bile yakmışlar bizim biraz önce haber verdiler

teşekkürler cnm.. kaç ay oldu bi tekrar yapmadım.. bana bişiler oldu kitlendim kaldım annemle uğraşırken.. hayırlısı artık.. çok teşekkürler..
benim ev 19 derece.. kalorifer yakılacak bi sıcaklık yani.. ben de kışlık montumu alıcam yanıma hatta yıkıcam az sonra.. ne güzel püfür püfür gidecektim güya
ya tinkerbell.. şöyle kapanınca minicik olan şemsiyelerden arıyorum 15 tl civarına.. büyük şemsiyem var zaten.. gözüne çarpan güzel bişiler oldu mu çok baktım bulamadım.. celal birsenler var ama çok pahalılar 25ten başlıyolar..

dizilerde çok ağlama sızlanma üzüntü var hele kadın karakterlerde.. normalde çok izlerim ama bu aralar soğudum bu yüzden.. her gece bu akşam şöyle kültürel bi film izliim diyorum sonra bi bakıyorum zaman akıp geçmiş.. dizilere sarmışım yine..

Hayırlısı olsun kuşum
Bir ara benettonda mango da görürdüm küçük şemsiyeler çantaya giren .Mangonun kini bilmem ama benetton a celal birsen gibiydi fiyat
Şimdi aklıma geldi boynerded e varı fiyatları daha ucuz hem desenleri şekerdi bayağı
Canım sana iyi yolculuklar gerçi diziden sonra olursun belki buralarda konuşuruz Çok çok iyi geçsin sınavın inşallah .. Sofrayı kurayım ben başlamadan Şeniz

menümü de yazayım

akşam:
5 y.k bulgur pilavı
3 y.k kıymalı bezelye
ayran
2 kuru kayısı

daha da bişi yemem sanırım.. en fazla 2 siyah erik..

[

aaa evt boyner hiç aklıma gelmedi dün metrocitye gittim oysa sğl
öptüm canımm teşekkür ettim afiyet olsunn iyi dizilerr Şeniz

iyi geceler canım çıkıyorum öptümmm
selam cnmm naber lapa tyemisin canım çekti:)
[QUOT

Giremedim cnm eşimin sevimsiz bir arkadaşıyla karısı geldi yarım saat önce gittiler
analdım kuşum naptın düğünde rglendinmi.

sanırım canım..buarada kızlar bişey dicm dudak uçuklarını geçirmek için bildiğinz bişey varmı??sters ve gripten dolayı dudaklarım uçukladı hiç geçmiyo sürekli yenisi çıkıyo ağzıma bişey alamıyorum buyüzden mahvetti beniya( ayr
akşamki menüm yarım kase şehriye çorbası..

menümü yazım batii kimsecikler yok...
sabah.:=1dilim kpeke ekmegi peynir zeytin tahin pekmez.
ögln yarım ayran yarım tost gersini midemm,almadı:sinifsinif:
akşam..çorba mandalina muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…