Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kuzum hoşgeldin hastamıı oldun yaa sen..ğeçmiş olsun....

az yemisnde tüh ya........krem al antibiyotikli aklovir diye...ben onu sürüyom uçuga.gamyoncuiremsuama bi eczaneye danış

kuzum hoşgeldin hastamıı oldun yaa sen..ğeçmiş olsun....

az yemisnde tüh ya........krem al antibiyotikli aklovir diye...ben onu sürüyom uçuga.gamyoncuiremsuama bi eczaneye danış

h. b meliscm malesef benide buldu grip:2: o dediğin kremi kullanıyorum canım budefa fayda etmedi..evet menm az bugün hem iştahım yok hemde malum uçuklardan dolayı ağzımı bile açamıyorum..
bauarda sende h.g canım kaç gecedir yoksun..yine güzel şeyler hazırladında topiğe koymayamı geldin yoksa..sempatiksalakcinni

yaa bn geldim hata sena yazdınm nerde bu kız diyee..

ozamn bitkisel bşler sür..bakalım....geçmiş olsun..ctsi misafirim var 5kişi olcaz..

bişler yapcam..işte....fisfisfis

günaydın kızlar ,68 den 67ye düşmüşüm ama bana az geldi regli dönemimdeyim ondan sanırsam.................

günaydın kızlar
yürüyüşe gidiyorum,bende tartı yok,arkadaşta tartılıp gelcem aranıza. ayyy korkuyorum kilo vermediysem..eyvahedigeldismile

kahvaltımıda yazayımda
2 dilim kepek ekmeği
az tahin pekmez
bir kaşık salçalı sosis
bir yumurta haşlanmış
peynir az
çay
1 saatlik yürüyüş çıkıyorum şimdiopuyorumnanaktan

Gündüz menü denecek kadar bile yememişsin canım :umursamaz:

selam kızlar
akşamki menüm
bir kase tarhana çorbası

bir küçük yuvarlak pizza
pizza hüplettim şimdi nolcak,birazdan dansa başlıycam..sempatiksalakcinni

Dans ettinmii aygünnnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Olalacımmm inşallah çok başarılı olursun canım benimm :kedi: a.s. :1hug:

Tıbben uçuk kremi sempatiksalakcinni kocakarı tekniklerinden de tahta kaşığı ısıt canım ocakta sonra dayanabildiğin kadar uçuğun üstünde tut korksun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın kızlarrrrrr

Günaydın aşkitom Şeniz

günaydın kızlar ,68 den 67ye düşmüşüm ama bana az geldi regli dönemimdeyim ondan sanırsam.................

1 kilo hee :lepi: aslında regl dönemindeki bildirimleri dikkate almıyorum canım ama illa al diyorsan alırım olumunekankayizsmile

günaydın kızlar
yürüyüşe gidiyorum,bende tartı yok,arkadaşta tartılıp gelcem aranıza. ayyy korkuyorum kilo vermediysem..eyvahedigeldismile

Günaydın şekerim korkma kız zaten yeni katıldın ceza yok yani sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kahvaltımıda yazayımda
2 dilim kepek ekmeği
az tahin pekmez
bir kaşık salçalı sosis
bir yumurta haşlanmış
peynir az
çay
1 saatlik yürüyüş çıkıyorum şimdiopuyorumnanaktan

Nedir bu sosis sevdası sempatiksalakcinni

Kilo bildirimi yapıyorummm :kedi:

300 gr almışım :çok üzgünüm:

O kadar düzensiz beslenmeye az bile almışım ama veremedim bu hafta kızlar motivasyonum yerlerdeydi :çok üzgünüm:

al canım napalım aslında fazlşa verirdim ben ilk hafta haftaya 2 kilo hedefim hayırlısı bakalım..................................

Kilo bildirimi yapıyorummm :kedi:

300 gr almışım :çok üzgünüm:

O kadar düzensiz beslenmeye az bile almışım ama veremedim bu hafta kızlar motivasyonum yerlerdeydi :çok üzgünüm:

ya valla bu hafta benimle 2 kilo vermeye yarışa varmısın heheheh................................

kahvaltım haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek.............................

günaydın kızlar bildirim yapıyorum 59.200 gr.iyi yine 200 gramcık almışım ben 60 çıkarım diyodum ama korktuğum basıma gelmedi

gunaydin canlar.bildiimi yapiyorum 86 kiloyum.
bugun baska bir sehire gidecegim o yuzden belki nete giremem.. hepinizi opuyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…