Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Tamam alıyorum listeye canım kaydirigubbakcemile2

2 Kilo muuu akannehir yok ben almiyimmm :kedi:

günaydın kızlar bildirim yapıyorum 59.200 gr.iyi yine 200 gramcık almışım ben 60 çıkarım diyodum ama korktuğum basıma gelmedi

Günaydın asyam gram gram alıyoruz nolcak bizim sonumuz eyvahedigeldismile

akşamki menüm kabak yemeği 1 kepçe
makarna 1kepçe
salata
sabah:
tavada yumurta zeytin peynir
azcıkta çikolata

Güzell :lepi:

gunaydin canlar.bildiimi yapiyorum 86 kiloyum.
bugun baska bir sehire gidecegim o yuzden belki nete giremem.. hepinizi opuyorummm....

Günaydın hazalcım tamam not aldım canım olumunekankayizsmile

nafım ya ben tartılamadım bugün annem tartıyı nereye sakladıysa bulamadım sabahh

Napicükk şimdi :icecream:

gaza gel diye dediydim getiremedim heheh........................................

yarın sabah bildirsem :hulya:

Olur kuşum :kedi:

gaza gel diye dediydim getiremedim heheh........................................

Evvelki hafta 1.200 gr
geçen hafta da 1 kilo vermiştim aslında belki bu hafta korumaya almışımdır canım bide spor yapamadım ondan aldım ben yoksa almazdım boshayallersmile cumartesi misafirlerim gitsin ondan sonra başlıyorum spora

Çok sağol a.s.

60 a düşersem hedefimi 55 olarak değiştirecem inşallah...........................

60 a düşersem hedefimi 55 olarak değiştirecem inşallah...........................

Bende bende sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Resim paylaşıcam siz karar verirsiniz vereyim mi vermeyeyim mi diye hele bir 60 olayımda boshayallersmile

kızlar ben çok yoğunum bugün ya pek takip edemeyebilirim

Benimde ödeme günüm Zaten patron kovucak beni yakında işler aksıyo diye

selam kuzular ben geldim
yürüyüşümü yaptım tartıldım vee 74 kilom 2 kilo vermişim yaşasınnn..şimdide limonlu şekersiz form çayımı içiyorum.sositososito

günaydın kızlar size bakıp çıkcaktım.arkadaşıma kahvltıya gitcemde.söz abartmicam.hee tartı günü dimi.allahtan su bile içmedim hee.durun cıbıl cıbıl tartılıp geleyrum :kedi:

nafcımm şükürler olsun almamışım yaaaa ayynıyım bebeekk olumunekankayizsmile haftaya benimle yarışa giren varmı.69.900de olsa görcem 69 u :)))

selam kuzular ben geldim
yürüyüşümü yaptım tartıldım vee 74 kilom 2 kilo vermişim yaşasınnn..şimdide limonlu şekersiz form çayımı içiyorum.sositososito

tebrikler canımmm aferin kız bu gazla dewam et kaydirigubbakcemile2 ben 96yla başladıgımda ilk hafta 4 kilo vermiştim sempatiksalakcinni ikinci hafta 2 sonra 1-2-1-2 dewam ettim :hulya:

ooooh nihayet haftalar sonra kilo verebildiiim.sabah tartıda 81,400 ü gördüm en sonunda inşallah artık 7 li rakamlara geçeriiiim yaa. şimdi hazır buraya girmişken hemen yeşil çayımı yapeem. sonra unutuyorum valla.. öpüyorum hepinizi gece şampiyonu görmek için tekrar girerim belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…