- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.361
nafcımm şükürler olsun almamışım yaaaa ayynıyım bebeekk olumunekankayizsmile haftaya benimle yarışa giren varmı.69.900de olsa görcem 69 u :)))
ooooh nihayet haftalar sonra kilo verebildiiim.sabah tartıda 81,400 ü gördüm en sonunda inşallah artık 7 li rakamlara geçeriiiim yaa. şimdi hazır buraya girmişken hemen yeşil çayımı yapeem. sonra unutuyorum valla.. öpüyorum hepinizi gece şampiyonu görmek için tekrar girerim belki..
nafcımm şükürler olsun almamışım yaaaa ayynıyım bebeekk olumunekankayizsmile haftaya benimle yarışa giren varmı.69.900de olsa görcem 69 u :)))
ooooh nihayet haftalar sonra kilo verebildiiim.sabah tartıda 81,400 ü gördüm en sonunda inşallah artık 7 li rakamlara geçeriiiim yaa. şimdi hazır buraya girmişken hemen yeşil çayımı yapeem. sonra unutuyorum valla.. öpüyorum hepinizi gece şampiyonu görmek için tekrar girerim belki..
ooo herkes iddialı
kızlar gaza geldim çok pisay sonu kankamın düğünü var düğündeen kötü 68 lerde olcam
hadı kızlar çıktım ben
burda aşırı yağmur var hava kapkaranlık
günaydın kızlar nafcım 61.6 :teytey: :sm_cool:
evet ama 2 haftada geçen hafta bildirim yapmadım ya
ara öğünümü yapıyorum
4 5 tane kepekli yulaflı kraker
1 kase yoğurt
çok açım napıyım .
öğlene biber dolması pişiyo ocakta.napsamki 2 tane yesem olmazmısırnaşık şey:roflol:
Yemek saati gelmiş zaten canım yeseydin keşke boshayallersmile
ya daha yemek pişmedide eşimde gelcek yemeğe ondan..sempatiksalakcinni
Gnaydın herkeze
Hava ne kötü erken yatmama rağmen zor kalktım bu sabah Yataktan çıkmak istemedim her yerim kırılıyor sanki. Tamam yeter yaz gelsin :) yeter bu kadar kışş...
Canım kahvaltı etmek de istemedi bende biraz sütle nesfit yedim canım tatlı istiyor diye bu günlerde kuru meyve doğradım içine
Bu gün karşıya geçicem annemlere çok da yağıyor yağmur...
Nafım tartıldım 53.6 çokda almamışım sevindim Kendimi şiş hissedince dedim tmm bu sefer iyi aldım kilo ama malum dönemimim sonlarındayım ondanmış demek ki.
Ben gidiyorum kızlar anca geçerim karşıya şimdi trafikde vardır.Akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?