Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcımm şükürler olsun almamışım yaaaa ayynıyım bebeekk olumunekankayizsmile haftaya benimle yarışa giren varmı.69.900de olsa görcem 69 u :)))

bende varım ................................................

inşallah canım............................

nafcımm şükürler olsun almamışım yaaaa ayynıyım bebeekk olumunekankayizsmile haftaya benimle yarışa giren varmı.69.900de olsa görcem 69 u :)))

Tamam canım not ettim boshayallersmile

Tebrikler canım not ettim senide kaydirigubbakcemile2

ooo herkes iddialı

Biz yerimizde pinekleyelim atı alan üsküdarı geçtii :roflol: :roflol:

kızlar gaza geldim çok pis ay sonu kankamın düğünü var düğündeen kötü 68 lerde olcam

Bende gaza gelsem yinee boshayallersmile

hadı kızlar çıktım ben

Nereye kız sporamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Gnaydın herkeze
Hava ne kötü erken yatmama rağmen zor kalktım bu sabah Yataktan çıkmak istemedim her yerim kırılıyor sanki. Tamam yeter yaz gelsin :) yeter bu kadar kışş...
Canım kahvaltı etmek de istemedi bende biraz sütle nesfit yedim canım tatlı istiyor diye bu günlerde kuru meyve doğradım içine
Bu gün karşıya geçicem annemlere çok da yağıyor yağmur...
Nafım tartıldım 53.6 çokda almamışım sevindim Kendimi şiş hissedince dedim tmm bu sefer iyi aldım kilo ama malum dönemimim sonlarındayım ondanmış demek ki.

ya daha yemek pişmedide eşimde gelcek yemeğe ondan..sempatiksalakcinni

Anladım cnm :kedi:

Tünaydın cnmm :1ninca: evet bizim burası bile serin sempatiksalakcinni yaz gelsin :kedi:

Tamam canım not ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…