Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam canlar.
birsey kafama takildi paylasmak istiyorum. biryerde okudum ayda bir tartilmak daha iyiymis kilo vermeye. SIK tartildiginda daha cok kafana taktigin icin kilo vermen zorlasiyormus? sizler ne dusunuyorsunuz kizlar...

Haftada bir tartılmak iyidir canım olumunekankayizsmile ben kaçamak yaptığımda da tartılıyorum ki bidaha yapmayayım ( bu aralar işe yaramıyo ama :sinifsinif: )

Kaçırmışsın ama sporunuda yapmışsın cnm kaydirigubbakcemile5

Allah muhabbetinizi arttırsın...düşmanmı çatlatıyonuz kııııızzzzzz...ohaoldumsmile

Kıskanma kıs gel senide öpimmm opuyorumnanaktan :kedi:

Sabah yesen öğle yok yada sabah yemesen öğle var anlamadım gitti bu düzeni :mymeka:

Parmağım iyi dokunduğumda hissediyorum acıdığını yoksa yazı yazmada filan bir problem yok sağol canım sorduğun için opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Sen yinede düzenli yiyorsun canım opuyorumnanaktan benimde kendimi biran önce eski düzenime sokmam lazım boshayallersmile

Bence gerek yok kilon gayet güzel bırak etraftan duyduklarını kilonu korumaya çalış şekerim :hulya:

10 dk girmiince dışarı atıyo forum

iyiyim cnm.. merve de gelmişş
sütlü kahve yapıyorumm yapimm mi size de

Beni hatırla dersen girişte sen çıkış demediğin sürece atmıyo canım olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrr
Günaydın aşkitom Şeniz

günaydın kızlar naf ve özgee günaydınn
Günaydın tatlışım a.s.

Birkaç gündür menülerimi yazmıyorum çünkü felaketler :çok üzgünüm: biri beni silkelesin kendime getirsin lütfennnnnnnn

günaydın kızlar

kahvaltım

5 tane kepekli bisküvi
peynir,5 tane zeytin......

bu hafta 2 kilo verecem dedim ama 1 kilo versem çok şükür diyecem

müthiş kabızım form çayına başlıycam bu gün............

Günaydın şekerim

Çözüm bulursan banada haber ver sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar bu ara ne oluyor bize anlamadım herkes aynı dertten yakınıyor bende ipin ucunu kaçırdım yine akşam patlıcanlı bulgur pilavı yapmıştım çorbayı yarım kase yedim ama pilavdan ne kadar yedim hatırlamıyorum bile yatana kadar gittim geldim pilav yedim geçen sene bol gelen bir kadife pantolonum vardı hava soğuk diye onu giydim neredeyse patlayacak pantolon bide kilo verdim diye seviniyorum vermesem hiç giremiyecekmişim içine moralim çok bozuk yaaaa

Günaydın cnm aynen benimde moral sıfır

Günaydın kızlar.

Sabah kahvaltım işe geç kaldığım için kocaman bir armut yeşil armut :)

Günaydın şekerim

Çözüm bulursan banada haber ver sempatiksalakcinni

canım ben sigarayıda bıraktım aynı anda ondan felaketim.................

Günaydın cnm aynen benimde moral sıfır

moralleri bir an önce toparlayıp,silkelenmemiz lazım......................

Günaydın kızlar.

ne güzel afiyet olsun...................

havalardandır umarım nafff yoksa bu moralle ben 3 günde geri alırım verdiğim kiloları resmen deli gibi yemek düşünüyorum yaaa

selinay nasıl toparlıyacağız moralleri akıl ver nolurrrr

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Ben armut sevmiyorum yaa akannehir

canım ben sigarayıda bıraktım aynı anda ondan felaketim.................

moralleri bir an önce toparlayıp,silkelenmemiz lazım......................

ne güzel afiyet olsun...................

Aynen

havalardandır umarım nafff yoksa bu moralle ben 3 günde geri alırım verdiğim kiloları resmen deli gibi yemek düşünüyorum yaaa

selinay nasıl toparlıyacağız moralleri akıl ver nolurrrr

Ben yemek yesem yine iyi ıvır zıvır şeyler benimkiler sempatiksalakcinni

Ben armut sevmiyorum yaa akannehir

Aynen

Ben yemek yesem yine iyi ıvır zıvır şeyler benimkiler sempatiksalakcinni
Bende öyle ölmem armut diye, aklıma bile gelmez ama sabah sabah hiç bişey yememezlik yapmiim dedim.
Atttım çantama bir tane iş yerinde şapurdata şapurdata yedim :roflol:
ya birbirimize kızalım bence

Ben sana kızarım oyelken :)

ya birbirimize kızalım bence

O nasıl olcek sempatiksalakcinni

Bende öyle ölmem armut diye, aklıma bile gelmez ama sabah sabah hiç bişey yememezlik yapmiim dedim.
Atttım çantama bir tane iş yerinde şapurdata şapurdata yedim :roflol:

Ben sana kızarım oyelken :)

Seninkinden ses varmı kız sempatiksalakcinni benide merak saldı sempatiksalakcinni

Kahvaltı

çeyrek gevrek
1 parça peynir
2 zeytin
Doğadan beşibiryerde çayı

Cık yok canım.
Öğleye kadar bişi olmazsa gidip test alıcam

Tamam ama onu sabah yapınca daha doğru çıkıyomuş bilmiyorumkismile bende yapmıştım bir 10 günlük gecikme sonrası eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…