Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkes çıkmış yine..

bu arada arkadaşımı gaza getirdimm akşam birlikte yürüyüşe çıkıcazz yemekten sonra...

Ohh ne güzel kaydirigubbakcemile5

Nazlımmm özledik seni :sinifsinif: en kısa sürede geri gel aramıza opuyorumnanaktan

Fırında tavuklu patates yap sempatiksalakcinni

olmaz mı dadlım :hulya:

Kızlar testi yaptım bebik yok

Hadi hayırlısı olsun selcim olumunekankayizsmile

Kızlar bugün çok işim var benim ben çıkıyorum.
Yarın görüşürüz

Tamam görüşürüz öptüm opuyorumnanaktan

ben markete çıkıyom kızlar

küsüm valla sizee :gitme: :gitme: :gitme:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Tamam olalacım bundan sonra yazıcam yediklerimi ne olursa olsun olumunekankayizsmile

güleceksin ama bu fırını kullanmayı bilmiyorum bi arıza çıkmasın şimdi..

Bende izlemiştim çok beğenmiştim bayanssulusmile hatta duygulanmıştım :kedi:
evt biz de duygulandık.. gerçek hayata çok benziyodu çünkü..

naf ve özge size küsmedim en azından cevap yazdınızz :çok üzgünüm:

naf ya sen hamaratsınn

tavuklu şehriyeli çorba yapsam yumurta ve limon terbiyeli yanına ne yakışır..
kıymalı bulgurlu karışık dolma yapsam abes olmaz di mi yanına yoğurt da konur
bi de kakaolu puding yapsamm içine ekstra kakao ekleyince çok süper oluyo piyalenin pudingi..

olur mu??

selam kızlar
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
biraz menemen
1 tatlı kaşığı pekmez
ara 1 kase yoğurt
öğle
bir gevrek bir sürme peynir üçgen
maalesef gevreği hüplettim gene ama napıyım çarşıya çıktım alışveriş için koktu burnuma çok canım çekti sıcak sıcak.bende spora başlıycam bairazdan form çayımı içiyimde..

Dolma yerine sebzeli burgur pilavı da yapabilirsin bide cacık yaparsın yanına ohh mis gibimmm

puding biliyosun ben sevmiyorum ama ekstra kakao olunca spanguleye benzeyebilir güzel olur zemuszemus

canikom poşette tavuk yapsana çok şık oluyor inan.tavuk poşetine patates ve tavuğu salça ve baharatlarla sosla koy at fırına yumuşacık hafif çok güzel oluyor..cokacimcoook

Tamam olalacım bundan sonra yazıcam yediklerimi ne olursa olsun olumunekankayizsmile
yaz tabi cnm.. çok yol katettin düşünsene bi ayı geçmişti kilo veremiyodun iki kiloyu aşkın verdin.. bence üzülecek bişi yok.. gayet iyisin.. kaldığın yerden devam et moral bozmak yokkk Şeniz

Ama yazdım benn :çok üzgünüm:
yazdınn cnm gördümm Şeniz ayrı tuttum zatenn

O zaman tencerede tavuklu patates yemeği pişir şekerim olumunekankayizsmile

Ayy yada kuru köfte patates kızart cokacimcoook
ilk aklıma gelen menüydü çünkü herkes sever sempatiksalakcinni ama yarına kalmazzz
bi de kalorili zaten ctesi pazar akşamları fena dağıttım diye vazgeçtimm boshayallersmile

Dans mı ediceksin aygüncümmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…