- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.761
Tamam ama onu sabah yapınca daha doğru çıkıyomuş bilmiyorumkismile bende yapmıştım bir 10 günlük gecikme sonrası eyvahedigeldismile
Ay bilmiyorum ki canım.
Belki öğle arası alır yarın sabah yaparım
nafım sen bu simite iyi sardın geçen gün bize simit te kalori var diyen sen değilmiydin
havalardandır umarım nafff yoksa bu moralle ben 3 günde geri alırım verdiğim kiloları resmen deli gibi yemek düşünüyorum yaaa
selinay nasıl toparlıyacağız moralleri akıl ver nolurrrr
ya birbirimize kızalım bence
Cık yok canım.
Öğleye kadar bişi olmazsa gidip test alıcam
ben yemeğe iniyorum
iyiyim özgecim hala ankaradayım.. hava dün açıktı bugün kapalı sevmiyom böyle.. sen nasısın cnm..opuyorumnanaktangünaydın olalacım naber
iyi olmasına sevindim nafcımm evt hatırla diyiim cnm opuyorumnanaktanHaftada bir tartılmak iyidir canım olumunekankayizsmile ben kaçamak yaptığımda da tartılıyorum ki bidaha yapmayayım ( bu aralar işe yaramıyo ama :sinifsinif: )
Kaçırmışsın ama sporunuda yapmışsın cnm kaydirigubbakcemile5
Kıskanma kıs gel senide öpimmm opuyorumnanaktan :kedi:
Sabah yesen öğle yok yada sabah yemesen öğle var anlamadım gitti bu düzeni :mymeka:
Parmağım iyi dokunduğumda hissediyorum acıdığını yoksa yazı yazmada filan bir problem yok sağol canım sorduğun için opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Sen yinede düzenli yiyorsun canım opuyorumnanaktan benimde kendimi biran önce eski düzenime sokmam lazım boshayallersmile
Bence gerek yok kilon gayet güzel bırak etraftan duyduklarını kilonu korumaya çalış şekerim :hulya:
Beni hatırla dersen girişte sen çıkış demediğin sürece atmıyo canım olumunekankayizsmile
Günaydın aşkitom Şeniz
Günaydın tatlışım a.s.
yazmalısınn Naf yok öyleee :umursamaz: biz iyi ve kötü gün için varız..Birkaç gündür menülerimi yazmıyorum çünkü felaketler :çok üzgünüm: biri beni silkelesin kendime getirsin lütfennnnnnnn
kuzum sıfır moral falan deme.. aynen devam işte.. hayatın bi parçası işte hep iyi olmuyo kötü günler oluyo diye düşünmelisin.. yeter ki bugün dengeli ye.. ve sakınn sakınn azzz yeme kaydirigubbakcemile5
Günaydın cnm aynen benimde moral sıfır
silkeleninnnnn kızlarrrrrrrhavalardandır umarım nafff yoksa bu moralle ben 3 günde geri alırım verdiğim kiloları resmen deli gibi yemek düşünüyorum yaaa
selinay nasıl toparlıyacağız moralleri akıl ver nolurrrr
yazzz naffffBen armut sevmiyorum yaa akannehir
Aynen
Ben yemek yesem yine iyi ıvır zıvır şeyler benimkiler sempatiksalakcinni
özgecim seni de öpiiimmm Şenizya birbirimize kızalım bence
hayırlısı cnmCık yok canım.
Öğleye kadar bişi olmazsa gidip test alıcam
ekmek yerine simit yemekde sakınca yokk cnm yeter ki pastane değil sokak simidi olsun.. tabi miktar önemli ekmekteki gibi...Hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile2
Evet canım ama bir öğünden bahsediyordum şöyle düşün ben bir gevreği tüm gün yiyorum eyvahedigeldismile
Tabi bu da benim yaptığımın doğru olduğunu göstermez ama ekmek alamayınca böyle oluyor mecburen :hulya:
afiyet olsun cnmben yemeğe iniyorum
görüşürüz şekerimmAfiyet olsun canım :hulya:
Kızlar ben çıkıyorum biraz sonra görüşürüz
Kızlar testi yaptım bebik yok
sağlık olsun cnmKızlar testi yaptım bebik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?