Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ay bilmiyorum ki canım.
Belki öğle arası alır yarın sabah yaparım

Hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile2

nafım sen bu simite iyi sardın geçen gün bize simit te kalori var diyen sen değilmiydin

Evet canım ama bir öğünden bahsediyordum şöyle düşün ben bir gevreği tüm gün yiyorum eyvahedigeldismile

Tabi bu da benim yaptığımın doğru olduğunu göstermez ama ekmek alamayınca böyle oluyor mecburen :hulya:

havalardandır umarım nafff yoksa bu moralle ben 3 günde geri alırım verdiğim kiloları resmen deli gibi yemek düşünüyorum yaaa

selinay nasıl toparlıyacağız moralleri akıl ver nolurrrr

zayıf olduğumuzu düşünücez,çirkin şişko bi fotomuzu karşımıza koyacaz heheh....................

ya birbirimize kızalım bence

evet rencide edelim.................................

Cık yok canım.
Öğleye kadar bişi olmazsa gidip test alıcam

ben 1 gün gecikmeyle ve akşam yaptım çıktı,şimdiki testler hemen gösteriyo............................

günaydın olalacım naber
iyiyim özgecim hala ankaradayım.. hava dün açıktı bugün kapalı sevmiyom böyle.. sen nasısın cnm..opuyorumnanaktan

iyi olmasına sevindim nafcımm evt hatırla diyiim cnm opuyorumnanaktan

Birkaç gündür menülerimi yazmıyorum çünkü felaketler :çok üzgünüm: biri beni silkelesin kendime getirsin lütfennnnnnnn
yazmalısınn Naf yok öyleee :umursamaz: biz iyi ve kötü gün için varız..

Günaydın cnm aynen benimde moral sıfır
kuzum sıfır moral falan deme.. aynen devam işte.. hayatın bi parçası işte hep iyi olmuyo kötü günler oluyo diye düşünmelisin.. yeter ki bugün dengeli ye.. ve sakınn sakınn azzz yeme kaydirigubbakcemile5

havalardandır umarım nafff yoksa bu moralle ben 3 günde geri alırım verdiğim kiloları resmen deli gibi yemek düşünüyorum yaaa

selinay nasıl toparlıyacağız moralleri akıl ver nolurrrr
silkeleninnnnn kızlarrrrrrr lmaz:
şeytana uymayınnn kötükedihüso
yok işte öyle güllük gülistanlık hayat daha durun yaaa haftanınn başındayızzz ne bu moralman çökmeler falan aaaaa lmaz:
2 kilo vericez sonra veremicez belki alıcaz ama devam edicez ve net hesapta vericezzzzz bu kadar diye düşünün lütfen suçlamak yok kendini sositososito
hadiii bakiiiiiim toparlanınnnn
hepiniz menünüzü yazınnnnnnn kaçamakları da her şeyiii :hulya:
Şeniz

Ben armut sevmiyorum yaa akannehir

Aynen

Ben yemek yesem yine iyi ıvır zıvır şeyler benimkiler sempatiksalakcinni
yazzz naffff
ve akşamları lütfen arada bi yemek hazırlaaaaaa kaydirigubbakcemile
Şeniz

ya birbirimize kızalım bence
özgecim seni de öpiiimmm Şeniz

Cık yok canım.
Öğleye kadar bişi olmazsa gidip test alıcam
hayırlısı cnm

ekmek yerine simit yemekde sakınca yokk cnm yeter ki pastane değil sokak simidi olsun.. tabi miktar önemli ekmekteki gibi...

ben yemeğe iniyorum
afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canım :hulya:

Kızlar ben çıkıyorum biraz sonra görüşürüz
görüşürüz şekerimm

bugünkü menümm:

sabah:
1 büyük dilim çavdar ekm.
6 siyah zeytin
azcık zeytinyağı belki azcıktan fazladırr
yarım k.k kaşar
k.k layt beyaz peynir
biber salatalık tomatezz
t.k çilek reçeli
2 ufak ceviziçi
şekersizz çay

ara:
yarım muz
büyük bardak günlük süt

herkes çıkmış yine..

bu arada arkadaşımı gaza getirdimm akşam birlikte yürüyüşe çıkıcazz yemekten sonra...

slm arkadaslarım
nasılsınız ben ıyıyım sukur kılo konusunda azcık adım ama korumaya devam edıyorum ewde esım pc ye vakıt yok dıye sattı ama en kısa zamanda getırcek bır tane daha o yuzde n aksamlarıda gıremıyorum suan okuldayım bı slm verıp kacıcam sımdı ((
sız nasılsınız hepınız tek tek ınsallah gzl sonuclar alıyorsunuzdur
grusmek uzere hoscakalın kib bb

kızlar arkadaşım çalışıyo akşama bişiler hazirliim diyorum ama ne karar veremedim öneriniz var mı??boshayallersmile

mesela dolmayla ne gider..

yoğurt çorbası yapmayı düşünüyorum ama gerisine karar veremedimm :hulya:

Kızlar testi yaptım bebik yok
sağlık olsun cnm

kızlar hadi ama yardımm bana menü tavsiyesi verin
çorba ve anayemek??
kendi mutfağımda olmayınca dağıldım birden
dedim ya arkadaşım çalışıyo akşama kolaylık olsun diye yemek yapmak istiyorum onlara.. bi türlü karar veremedim..kafamçokkarıştı

cokacimcoook

Kızlar bugün çok işim var benim ben çıkıyorum.
Yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…