Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Dolma yerine sebzeli burgur pilavı da yapabilirsin bide cacık yaparsın yanına ohh mis gibimmm

puding biliyosun ben sevmiyorum ama ekstra kakao olunca spanguleye benzeyebilir güzel olur zemuszemus
bulgur yaparsam yanına napcam diye düşündüm o yüzden vazgeçtim.. sebze ya da et yapmam gerekir sadece pilav yeter mi diye düşündümm

canikom poşette tavuk yapsana çok şık oluyor inan.tavuk poşetine patates ve tavuğu salça ve baharatlarla sosla koy at fırına yumuşacık hafif çok güzel oluyor..cokacimcoook
sağol aygüncüm Şeniz fırını tanımıyorum komik aslında ama o yüzden poaça yapmaktan vazgeçtim mesela dün.. ama aklımda fırın fobisini yenerim belki..

Çorba,pilav,cacık ee bence yeter zaten çorba tavuklu olcak olmadı çorbaya koyacağın tavuktan ayırıp pane harcıyla teflonda filan kızartabilirsin canım

tanga yaparım herhal:teytey:

Tanga değil kız tango delikafadulden delikafadulden

madem fırın fobin var.ozaman bulgur pilavının yanına,tavuk yemeği gider.büyük bi tavaya tavukları koy biraz su koy çok olmasın biraz piştikten sonra tam suyu çekmeye yakın patatesleri dilimle koy suyunu çekene kadar pişir.en son çevire çevire kızart az daha çok hoş oluyo.

tanga mı yazmışım benbilmiyorumkismilepardoonnnnnn.tangooohihoyyyt

o zaman çift tavuk olacak ama cokacimcoook
öbür türlü de kıyma ve tavuk o da kel alaka aslında di miii :çok üzgünüm:
ayyyy içimm bayıldııı vallaaa offff ne zormuş ya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evimde hiç düşünmeden fıstık gibi yapardım oysa ki..
neyse kızlar ben markete çıkiiim yapiim bişiler bu böyle olmayacak yoksaaaa
öpüyom sizi sağolunn Şeniz
naf senin esaslı balık menünden sonra cacık ve pilav çok silik kalıyo vallahii senağlama

temam aygüncümm sağol..opuyorumnanaktan

görüşürüz kızlar

naf aklına cin fikirler gelirse daha üstümü dğiştircem bi daha bakarım foruma aklında olsunn

Kuşum başkasının evinde gerçekten zordur yemek yapmak tahmin ederim olumunekankayizsmile ama sen başarırsın sen hamarat hatunsun opuyorumnanaktan

ayyyyyy tanga giyiliyo demiiiiiiii:kedi:

Evet :roflol: :roflol: Aklından neler geçiyodu çabuk söyle

vazgeçtim etkileyici menüden..

tavuklu terbiyeli şehriye çorbası
sebzeli bulgur pilavı
salata
puding

budur

markete çıkayım

sizi seviyorumm kızlarrr :teselli: hihoyyyt

Kuşum başkasının evinde gerçekten zordur yemek yapmak tahmin ederim olumunekankayizsmile ama sen başarırsın sen hamarat hatunsun opuyorumnanaktan

Evet :roflol: :roflol: Aklından neler geçiyodu çabuk söyle

yok yaa bişicik geçmediiiiohaoldumsmileaçlıktan naptığımı biliyomuyum beeeenn..açlık başıma vurdu yine. hava soğuk olunca canım bişicikler çekiyo hep.e bide sigarada içemiyorum ooooof of.

ben tavuk yapayım diyorum az önce olalaya anlattım ya canım çekti poşette tavuk.e bir butunu yerim artık.yanınada bulgur yapayım kalorisi daha düşüktü demi pirince göre.CADIARZU

öğlen yarım tabak makarna yoğurt yedim........................bu gün ii gidiyorum maşallah.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…