- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.801
bulgur yaparsam yanına napcam diye düşündüm o yüzden vazgeçtim.. sebze ya da et yapmam gerekir sadece pilav yeter mi diye düşündümmDolma yerine sebzeli burgur pilavı da yapabilirsin bide cacık yaparsın yanına ohh mis gibimmm
puding biliyosun ben sevmiyorum ama ekstra kakao olunca spanguleye benzeyebilir güzel olur zemuszemus
sağol aygüncüm Şeniz fırını tanımıyorum komik aslında ama o yüzden poaça yapmaktan vazgeçtim mesela dün.. ama aklımda fırın fobisini yenerim belki..canikom poşette tavuk yapsana çok şık oluyor inan.tavuk poşetine patates ve tavuğu salça ve baharatlarla sosla koy at fırına yumuşacık hafif çok güzel oluyor..cokacimcoook
Dans mı ediceksin aygüncümmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Dans mı ediceksin aygüncümmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bulgur yaparsam yanına napcam diye düşündüm o yüzden vazgeçtim.. sebze ya da et yapmam gerekir sadece pilav yeter mi diye düşündümm
sağol aygüncüm Şeniz fırını tanımıyorum komik aslında ama o yüzden poaça yapmaktan vazgeçtim mesela dün.. ama aklımda fırın fobisini yenerim belki..
tanga yaparım herhal:teytey:
tangaaaa mııı kızzzz aygünnnn :kedi: :kedi: :kedi:tanga yaparım herhal:teytey:
Çorba,pilav,cacık ee bence yeter zaten çorba tavuklu olcak olmadı çorbaya koyacağın tavuktan ayırıp pane harcıyla teflonda filan kızartabilirsin canım
Tanga değil kız tango delikafadulden delikafadulden
o zaman çift tavuk olacak ama cokacimcoookÇorba,pilav,cacık ee bence yeter zaten çorba tavuklu olcak olmadı çorbaya koyacağın tavuktan ayırıp pane harcıyla teflonda filan kızartabilirsin canım
Tanga değil kız tango delikafadulden delikafadulden
temam aygüncümm sağol..opuyorumnanaktanmadem fırın fobin var.ozaman bulgur pilavının yanına,tavuk yemeği gider.büyük bi tavaya tavukları koy biraz su koy çok olmasın biraz piştikten sonra tam suyu çekmeye yakın patatesleri dilimle koy suyunu çekene kadar pişir.en son çevire çevire kızart az daha çok hoş oluyo.
o zaman çift tavuk olacak ama cokacimcoook
öbür türlü de kıyma ve tavuk o da kel alaka aslında di miii :çok üzgünüm:
ayyyy içimm bayıldııı vallaaa offff ne zormuş ya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evimde hiç düşünmeden fıstık gibi yapardım oysa ki..
neyse kızlar ben markete çıkiiim yapiim bişiler bu böyle olmayacak yoksaaaa
öpüyom sizi sağolunn Şeniz
naf senin esaslı balık menünden sonra cacık ve pilav çok silik kalıyo vallahii senağlama
ayyyyyy tanga giyiliyo demiiiiiiii:kedi:
Kuşum başkasının evinde gerçekten zordur yemek yapmak tahmin ederim olumunekankayizsmile ama sen başarırsın sen hamarat hatunsun opuyorumnanaktan
Evet :roflol: :roflol: Aklından neler geçiyodu çabuk söyle
Kızlar testi yaptım bebik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?