Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ben öğle yemeği yemedim bugün fırsat olmadı gelen gidenden biraz önce kaşarlı tost yedim :hulya:

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

onlardanda iki tane var güzel tarifler var içindesempatiksalakcinni

mrb kızlar bugün hiç uğrayamadım yataktan öğleden sonra zor kalktım uyudukça uyuyasım geldi.yeme düzenim karıştı.öğlende kahvaltı akşamüstü öğlen saat 9dan sonrafda akşam yedim karman çorman oldu.abur cunur yemedim ama saatlerim şaştı hep.hiç ara yapmadım.hastayımm elim kolum dökülüyo.ama yarın sabah nolursa olsun düzene sokmaya çalışcam.yoksa kilo alcam yaaa.kış geldi.hafta sonu dar paça kot alcem artıkkk eyvahedigeldismile

evet şekerimm guclubacismile ya zaten benim bütün kilom bel bölgemde.bacaklarım ve bileklerim hiç kilolu birine ait değil :kedi: zaten tunik giyiyorum üstüne.kışın etekle üşütüyorum pantolon giyiyorum ağırlıklı olarak opuyorumnanaktan

kızlar üşüdüm bilgisayarda.annem kızıyo alsanaalsanasmile hastasın zaten geç içeri didi aklinialirimsmile hadi öptüm sizi.yarın full burdayım allahın izniyle

ben kaçtım kızlar yemek yapcam pırasa-tatlicadiarzu-

Gülegüle canım kolay gelsin olumunekankayizsmile

Bu hafta döküldük hepimiz kafamçokkarıştı Şimdiden gülegüle kullan canım olumunekankayizsmile

kızlar üşüdüm bilgisayarda.annem kızıyo alsanaalsanasmile hastasın zaten geç içeri didi aklinialirimsmile hadi öptüm sizi.yarın full burdayım allahın izniyle

Geçmiş olsun canım yarın görüşürüz zemuszemus

selamm bebikler beng eldim..
menümü:sabah 2dilim beyaz ekmek yumurta sarlelle çay
öglen.hiç bişe yemedim
akşam.2 kase mercimek çorbası 2 çay kaşıgı sarlee sürdüm..

Slm kızlar opuyorumnanaktan
Ben bu bir kaç gündür coştum diyebilirim ohaoldumsmile Evvelsi gün gündüz bir arkadaşımla buluştum onunla çok az dolaştık ama arkadaşım gezme havasında pek değildi bir yerlerde oturup sohbet etmek istedi hal böyle olunca bizde yedik içtik tabii. Akşamı da eşlerimizle ocakbaşında buluştuk.Sigara da içtim :mymeka: bu arada onlarla :kedi: Dünde ablamdaydım yiğenimin doğum günüydü Paso yedim anlayacağınız .Bu gün ise normale döndü diyebilirim beslenmem toparlamaya çalışıyorum Bu haftada kilo veremiycem belli oldu en azından yine korusam kilomu. boshayallersmile

melisss tinkerbellll neredesinizzz
Daha dönmemişsin herhalde cnm .Yarın geliyorsun ama dimii Şeniz
Güzel geçtiğine sevindim Nafcım Yorulmuşsundur

İyi bir netice alırsın inşallah cnm. Atlattın neyse ki.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…