- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #21.841
ayyy bö ğlen yediklerimi yazmayı unuttum
az mercimek çorbası
Biraz makarna
Sebzeli tavuk
Salata
Teşekkürler bilgileriniz için a.s.
Evett :roflol: :roflol:
Ben en son çıkarttığı kalın kitapları aldım 3 tane baya oluyo :kedi: Tüm dergilerinin içindeki tarifleri kapsıyomuş şimdi öyle birşeyler daha bekliyorum sempatiksalakcinni
onlardanda iki tane var güzel tarifler var içindesempatiksalakcinni
ben kaçtım kızlar yemek yapcam pırasa-tatlicadiarzu-
mrb kızlar bugün hiç uğrayamadım yataktan öğleden sonra zor kalktım uyudukça uyuyasım geldi.yeme düzenim karıştı.öğlende kahvaltı akşamüstü öğlen saat 9dan sonrafda akşam yedim karman çorman oldu.abur cunur yemedim ama saatlerim şaştı hep.hiç ara yapmadım.hastayımm elim kolum dökülüyo.ama yarın sabah nolursa olsun düzene sokmaya çalışcam.yoksa kilo alcam yaaa.kış geldi.hafta sonu dar paça kot alcem artıkkk eyvahedigeldismile
kızlar üşüdüm bilgisayarda.annem kızıyo alsanaalsanasmile hastasın zaten geç içeri didi aklinialirimsmile hadi öptüm sizi.yarın full burdayım allahın izniyle
Ben öğle yemeği yemedim bugün fırsat olmadı gelen gidenden biraz önce kaşarlı tost yedim :hulya:
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
melisss tinkerbellll neredesinizzz
temam kızlar sizden ümidi kestimm
melissssss kızzzzz nerdesinn kaç gündür??
Daha dönmemişsin herhalde cnm .Yarın geliyorsun ama dimii Şenizmelisss tinkerbellll neredesinizzz
Güzel geçtiğine sevindim Nafcım YorulmuşsundurCumartesi misafirlerim vardı biliyosunuz yedim ama çok abartmadım ama yediklerimide saymadım her yaptığımın tadına baktım sempatiksalakcinni
Pazar kahvaltıya da aynı misafirlerim vardı haliyle sempatiksalakcinni güzel bir kahvaltı yaptık orda biraz kaçırdım işte sempatiksalakcinni
Bugün toparlanma günü olumunekankayizsmile
kızlar selam.. hala ankaradayım.. sınav tam sınırda geçti gibi hissediyorumm eyvahedigeldismile
ctesi 9danbeş buçuğa kadar sürdü bi bçk saat öğlen arası..
pazar da dokuzdan taaa altıya kadar sürdü yine bi bçk saat öğlen arası..
acaip cırmaladım ama valla kanımın son damlasına kadar savaştım oturduğum yerden.. otur otur belim popom ağrıdı :gitme: kafa yorgunluğu ve acaip bi stres de cabası..:umursamaz: bazı sorular çok yabancıydı inanılmaz efor sarfettim mantığını çözüp bi kaç puan koparmak için.. çünkü 4 alan var ve her alandan 60 ve üstü artı toplamda minimum 65 ortalama getirmek gerekiyooo kafamçokkarıştı
2-3 haftaya açıklanırmışşş.. olsun çok istiyorumm ama olmazsa da yapcak bişi yok.. elimden geleni yaptım.. son 3 ay tekrar yapmadım serdim diye moralim bozulmuştu çok ama soruları görünce bişi farketmeyeceğini anladım.. içim rahat en azından yani..bayanssulusmile
bu arada tabisi yediklerime fazla dikkat edemedim.. tek sabah kahvaltılarını düzgün yaptımmboshayallersmile akşamları arkadaşlarımla buluştuk ve haliyle çok yedimbilmiyorumkismile bana kilo almışımdır gibi geliyo dönünce görcem artık..sempatiksalakcinni
bu arada otelden arkadaşıma geçtim çok çok yorgundum çünkü akşam dönemedim.. pztesi ya da salı dönücem sanırım.. nete girme fırsatını bulunca da neler kaynattığınıza bakayım dedimm Şeniz
stresimi atamadım sanırsam ama yarına geçer dinlenincegörüşmek üzereeee aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?