Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

çok teşekkür ederim tatlım hepsine dikkat edicem söylediklerinin yaşım 19 boyum 1.63opuyorumnanaktan yediklerimi not tutucam inş bugünden itibarenopuyorumnanaktan
cnm diyetin bi de psikolojisi var..
başlangıçtaki gazla yediklerini çok kısma.. ilk bi kaç gün abur cuburu ekstra ekmeği, yemek sonrası talıları yemeyerek başla.. kahvaltını sağlam yap.. sonra porsiyonlarını küçültmeye başla.. yavaş yavaş yemek ye.. kaşığını çatalını her lokmadan sonra bırak, iyice çiğne.. bi öğünün en az 20 dk sürsün.. yoksa doysan bile aç hissedersin.. porsiyonlarını en çok azalttığında bile mesela 3 kaşık pilav (kaşık abartmadan dolu olacak), 4-5 kaşıksebze, 3 kaşık yoğurt falan ye bi öğünde.. veya 3 kaşık makarna, iki parça ızgara gğüs, bol salata gibi.. zaten çok gençsin kendini aç bırakacak bi kilon da yok cnm.. yürüyüşe de hep aynı saatlerde çık.. öyle yapınca alışkanlık oluyo kendiliğinden çıkmaya başlıyosun.. bol şans cnm.. şunu unutma 3 ufak kurabiye ile alacağın kalori bi öğünlük doyurucu bi yemeğin kalorisine eş değer.. ha bir de çok güzel söylemişsin yediklerini hep not et ben öyle yapıyordum o zaman daha dikkatli oluyo insan..

Son düzenleme:
Öğle menüm

3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
yarım gevrek

Akşama demir döküm tavada köfte pişiricem yanına dünden kalan mantar çorbası var birde bulgur pilavı yapıcam zemuszemus inşallah fazla kaçırmam eyvahedigeldismile

patlıcandan daha çok yeseydin keşke cnm hem ne güzel kıymalıymış
naf döküm tava aradım bi ara çok.. sen nerden ve kaça almıştın??

kızlar yorgunum hala kendime gelememişim

domatez soslu makarna ve közde patlıcan yapıcam öğlen için.. geç kalkınca kaydı yemek saatleri..

patlıcandan daha çok yeseydin keşke cnm hem ne güzel kıymalıymış
naf döküm tava aradım bi ara çok.. sen nerden ve kaça almıştın??

Payıma düşeni yedim aslında daha olsa yerdim olalacım :kedi:

İlk tavamı arkadaşım doğum günü hediyesi olarak aldı (o sıralar ben alıcaktım süper ince bir davranış olmuştu canım arkim Şeniz )
İkinci tavamı internetten aldım markası hecha canım sitesinden satısı var (Reklama girmez umarım eyvahedigeldismile )

Her ikisinden de inanılmaz memnunum böyle lezzetli et,tavuk ve köfte yemedim daha önceden almadığım için pişmanım desem yeridir boshayallersmile

Almak istersen benim modelleri söylerim sana çok kullanışlılar :hulya:

slm kızlar,

sabah 1 dilim liğht kızrmış ekmek beyaz peynirle yedim..................................

öğlen dışardaydım 1 simit,1 ayran biraz fazla oldu ama napim............................

slm kızlar,

sabah 1 dilim liğht kızrmış ekmek beyaz peynirle yedim..................................

öğlen dışardaydım 1 simit,1 ayran biraz fazla oldu ama napim............................

Fazla olmamış canım ama akşama sebze filan yemeye çalış opuyorumnanaktan

internetten aldı kaydirigubbakcemile3
şaşırmadımm desemm kaydirigubbakcemile3

kıyamam niye o kadar az vermişler ki :umursamaz:
kaç liralar cnm döküm çok istiyorum baktığım mağazalarda bulamadım.. tefal kazıkladı hatta bu döküm diye sonra iade ettim.. döküm harika ama fiyatı yüksek boshayallersmile
sende 2 tane var vay be aklinialirimsmile

Fazla olmamış canım ama akşama sebze filan yemeye çalış opuyorumnanaktan
sebze ve sulu yemek yemezsem anında kabız oluyorumm

menüm

dün akşam:
dışarda yedik
1 dolu dolu kaşık domatezli bi meze
aynı şekilde yoğurtlu semizotu
çok azıcıkk beyin
soda
salata
ızgara somon (bence taklit somondu alakası yoktu somonla hayal kırıklığı yaşadım..)
6-7 patatez kızartması
3 kaşık mantarlı domatezli krep (harikaydı naf sen bilirsin ince krep yapmayı)
türk kahvesi
doğumgünü olduğu için 1/4 dilim pasta
otobüste 1/2 browni intense..

sabah:
biskotti 30 gr (otobüste verdiler ben de sabah 6ya gelirken yedim,kahvaltıyı 12yi geçe ettim)
k.k peynir
az tereyağında bi yumurta
5 mini sosis (normalde hiç yemem bu kadar az yiyince güzel oluyo)
acı süs biberi
iki ince dilim zeytinli ekmek
şekersiz çay

ara:
elma

öğle
bi tabak tomatezli köy eriştesi
başka şey yapmaya üşendim...

Son düzenleme:

Arkadaşımın hediye olarak akdığı tava 120 TL benim internetten aldığım indirimdeydi 100 TL canım

Ben krep sevmediğim için pek kurcalamıyorum olalacım ama bi pazar kahvaltısına pankek yapmak istiyorum ben 1 tane yerim eşim yesin yazık adama bende yemiyorum diye yapmıyorum sempatiksalakcinni

ya ne işe yarıyo şu demir döküm tava anlayamadım bi türlü

Izgara tadında müthiş et,tavuk ve köfte yapabiliyorsun ve 15 dk da hazır canım :kedi:

Ayrıca yemekte yapabiliyorsun ben makarna yapmıştım çok lezzetli olmuştu birde fırında patatesli tavuk yapmıştı eşim oda mükemmel olmuştu cokacimcoook dökme demir çok lezzet katıyor yemeğe aklinialirimsmile

naf tire köfte tarifini verebilirmisin canım?köfte yoğurdum hazır pişircemde kolaysa ondan yaparım aaaşama.

ya ne işe yarıyo şu demir döküm tava anlayamadım bi türlü
leziz pişiriyo özgecim

fiyat iyi aslında ama şu an alamam sonra tekrar sorarım sana naf
pankekle krepin farkı ne

aynen harika pişiriyo suyunu kaybettirmeden mmmm missss

pankek tarifini isterizz..sempatiksalakcinnicokacimcoook

Bebişim daha önce hiç yapmadım bende araştırıcam dener denemez paylaşırım tarifimi olumunekankayizsmile

naf tire köfte tarifini verebilirmisin canım?köfte yoğurdum hazır pişircemde kolaysa ondan yaparım aaaşama.

Canım kalem kalem yapıyosun şekillerini ızgarada yapma şansın varsa ızgarada eğer yoksa teflon tavada çok az yağda kızartıyosun daha sonra domates soru hazırlıyosun servis yaparken tabağın altına domates sosu üzerine çırpılmış yoğurt en üstüne köfteleri yerleştiriyosun maydonoz ile süslüyosun hımmm miss opuyorumnanaktan

leziz pişiriyo özgecim

fiyat iyi aslında ama şu an alamam sonra tekrar sorarım sana naf
pankekle krepin farkı ne

aynen harika pişiriyo suyunu kaybettirmeden mmmm missss

Tamam hayatım tekrar konuşuruz olumunekankayizsmile

Edit: Krep daha büyük ve tuzlu oluyor canım ama pankek tatlımsı oluyor bal veya reçelle servis ediyorsun :)

Son düzenleme:
anladımm
naf muhteşem ve örnek menüme yorum yapmamışsınn :kedi:
ya nafcımbi de köfte harcının tarifini versene
ben çok şeyi güzel yaparım ama nedense köftelerimi hiç mi hiç beğenmiyorum cnm yaa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…