- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.261
cnm diyetin bi de psikolojisi var..çok teşekkür ederim tatlım hepsine dikkat edicem söylediklerinin yaşım 19 boyum 1.63opuyorumnanaktan yediklerimi not tutucam inş bugünden itibarenopuyorumnanaktan
özgecimm teşekkür ederimm :kedi:olala süper anlatmışşş
patlıcandan daha çok yeseydin keşke cnm hem ne güzel kıymalıymışÖğle menüm
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
yarım gevrek
Akşama demir döküm tavada köfte pişiricem yanına dünden kalan mantar çorbası var birde bulgur pilavı yapıcam zemuszemus inşallah fazla kaçırmam eyvahedigeldismile
patlıcandan daha çok yeseydin keşke cnm hem ne güzel kıymalıymış
naf döküm tava aradım bi ara çok.. sen nerden ve kaça almıştın??
kızlar yorgunum hala kendime gelememişim
domatez soslu makarna ve közde patlıcan yapıcam öğlen için.. geç kalkınca kaydı yemek saatleri..
İnternetten aldı kaydirigubbakcemile3
slm kızlar,
sabah 1 dilim liğht kızrmış ekmek beyaz peynirle yedim..................................
öğlen dışardaydım 1 simit,1 ayran biraz fazla oldu ama napim............................
şaşırmadımm desemm kaydirigubbakcemile3internetten aldı kaydirigubbakcemile3
kıyamam niye o kadar az vermişler ki :umursamaz:Payıma düşeni yedim aslında daha olsa yerdim olalacım :kedi:
İlk tavamı arkadaşım doğum günü hediyesi olarak aldı (o sıralar ben alıcaktım süper ince bir davranış olmuştu canım arkim Şeniz )
İkinci tavamı internetten aldım markası hecha canım sitesinden satısı var (Reklama girmez umarım eyvahedigeldismile )
Her ikisinden de inanılmaz memnunum böyle lezzetli et,tavuk ve köfte yemedim daha önceden almadığım için pişmanım desem yeridir boshayallersmile
Almak istersen benim modelleri söylerim sana çok kullanışlılar :hulya:
sebze ve sulu yemek yemezsem anında kabız oluyorummFazla olmamış canım ama akşama sebze filan yemeye çalış opuyorumnanaktan
şaşırmadımm desemm kaydirigubbakcemile3
kıyamam niye o kadar az vermişler ki :umursamaz:
kaç liralar cnm döküm çok istiyorum baktığım mağazalarda bulamadım.. tefal kazıkladı hatta bu döküm diye sonra iade ettim.. döküm harika ama fiyatı yüksek boshayallersmile
sende 2 tane var vay be aklinialirimsmile
sebze ve sulu yemek yemezsem anında kabız oluyorumm
menüm
dün akşam:
dışarda yedik
1 dolu dolu kaşık domatezli bi meze
aynı şekilde yoğurtlu semizotu
çok azıcıkk beyin
soda
salata
ızgara somon (bence taklit somondu alakası yoktu somonla hayal kırıklığı yaşadım..)
6-7 patatez kızartması
3 kaşık mantarlı domatezli krep (harikaydı naf sen bilirsin ince krep yapmayı)
türk kahvesi
doğumgünü olduğu için 1/4 dilim pasta
otobüste 1/2 browni intense..
sabah:
biskotti 30 gr (otobüste verdiler ben de sabah 6ya gelirken yedim,kahvaltıyı 12yi geçe ettim)
k.k peynir
az tereyağında bi yumurta
5 mini sosis (normalde hiç yemem bu kadar az yiyince güzel oluyo)
acı süs biberi
iki ince dilim zeytinli ekmek
şekersiz çay
ara:
elma
öğle
bi tabak tomatezli köy eriştesi
başka şey yapmaya üşendim...
ya ne işe yarıyo şu demir döküm tava anlayamadım bi türlü
leziz pişiriyo özgecimya ne işe yarıyo şu demir döküm tava anlayamadım bi türlü
fiyat iyi aslında ama şu an alamam sonra tekrar sorarım sana nafArkadaşımın hediye olarak akdığı tava 120 TL benim internetten aldığım indirimdeydi 100 TL canım
Ben krep sevmediğim için pek kurcalamıyorum olalacım ama bi pazar kahvaltısına pankek yapmak istiyorum ben 1 tane yerim eşim yesin yazık adama bende yemiyorum diye yapmıyorum sempatiksalakcinni
aynen harika pişiriyo suyunu kaybettirmeden mmmm missssIzgara tadında müthiş et,tavuk ve köfte yapabiliyorsun ve 15 dk da hazır canım :kedi:
Ayrıca yemekte yapabiliyorsun ben makarna yapmıştım çok lezzetli olmuştu birde fırında patatesli tavuk yapmıştı eşim oda mükemmel olmuştu cokacimcoook dökme demir çok lezzet katıyor yemeğe aklinialirimsmile
pankek tarifini isterizz..sempatiksalakcinnicokacimcoook
naf tire köfte tarifini verebilirmisin canım?köfte yoğurdum hazır pişircemde kolaysa ondan yaparım aaaşama.
leziz pişiriyo özgecim
fiyat iyi aslında ama şu an alamam sonra tekrar sorarım sana naf
pankekle krepin farkı ne
aynen harika pişiriyo suyunu kaybettirmeden mmmm missss
anladımmBebişim daha önce hiç yapmadım bende araştırıcam dener denemez paylaşırım tarifimi olumunekankayizsmile
Canım kalem kalem yapıyosun şekillerini ızgarada yapma şansın varsa ızgarada eğer yoksa teflon tavada çok az yağda kızartıyosun daha sonra domates soru hazırlıyosun servis yaparken tabağın altına domates sosu üzerine çırpılmış yoğurt en üstüne köfteleri yerleştiriyosun maydonoz ile süslüyosun hımmm miss opuyorumnanaktan
Tamam hayatım tekrar konuşuruz olumunekankayizsmile
Edit: Krep daha büyük ve tuzlu oluyor canım ama pankek tatlımsı oluyor bal veya reçelle servis ediyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?