Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Muhteşem ve örnek menünü beğendim hayatım uygulamaya alabilirim bende bu aralar sempatiksalakcinni

İnan ben ölçülü yapmıyorum canım el ayar göz karar diyorum hopp oldu bitti oluyo sempatiksalakcinni

Kıyma,soğan,sarımsak,maydonoz,ekmek içi,tuz,karabiber azcık kırmızı toz biber su ve yumurta ile yoğuruyorum ben :kedi:

Ekmek içim yoksa eğer ; bayat ekmekleri atmam fırında kıtır kıtır yaptıktan sonra rondodan geçirip saklıyorum bazen galeta unu olarak bazen de kıyma harcına kullanıyorum kaydirigubbakcemile5

tencere mi bu tava mı

Tava hayatım ama tefal pilav tenceresinin kapağı tam uyuyor üstüne boshayallersmile tefal sen her şeyi düşünürsün kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam kızlar dün akşam rahatsızlandım biraz.abimin evine gittim aldılar beni.annem vardiyalı çalııyo gececiydi bu afta.benimlede babam ilgilenmezdi.onlarda aldılar sağolsunlar.yeni geldim eve.lapa güme gitti tabi.gece en sn yazarım yediklerimi.şimdi yatcam fıstıklar.sabah bildirimimi yaparım öpüyorum sizi nolur kusuruma bakmayın.

Ayy canım kıyamam sana çok geçmiş olsun ne kusuru dinlen sen bol bol canım öpüyorum çok opuyorumnanaktan a.s.

geçmiş olsun hayatım.ALLAH acil şifalar versin inşallahh..gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…