Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya bu melis gündüzleri niye uğramıyor yaaa
şurda iki çift muhabbet edelim
biliyorum canım dogru söylüyosunn öz arada ugrucam üzğünüm ama işler bitmiyor gündüzzzohaoldumsmile
gece o kadar geç yatınca kesin geç kalkıyodur.e kahvaltı yap ev temizle topla akşam yemeğini yap zaten eşi gelir.geceleri ancak zaman bulur delikafadulden
ayenen beii anlatmış kzummkaydirigubbakcemile

bu pastada eşimin dışarda yaptırgıı kızlar:kedi:

Uploaded with ImageShack.us

Fazla olmamış canım ama akşama sebze filan yemeye çalış opuyorumnanaktan

akşamda tavuklu çorba salata yedim.......................

geçmiş olsun canım.............................

bu pastada eşimin dışarda yaptırgıı kızlar:kedi:

Uploaded with ImageShack.us

doğum günün kutlu olsun meliiiss..opuyorumnanaktan

çok güzelmiş canım...........................

günaydın kızlar ilk bildirim benden olsun 66.5 ,67 kiloydum bu hafta çokta dikkat ettim ama vere vere 500 grmcık vermişim neyse bunada şükür.......................

günaydın kızlar,
hep böyle oluyor işte benim rejimlerim tam 4 hafta herşey kontrollü gitti kilo vermelerimde istediğim orandaydı ama bu hafta pazardan beri deli gibi yemek düşünüyorum düşünmekle kalsam iyi ne bulduysam yedim, ama sözüm ona azar azar yedim nasıl azar azarsa bu en son dün akşam amaaaannn boşver ya ölmeyecekmisin dedim gömüldüm yemeğe. Böyle oluncada artık zayıflamak bana hayalmiş gibi geliyor 4 hafta uğraştığım tüm çabalarım boşa gidecekmiş ben artık bu kiloyla yaşamaya alışmalıymışım gibi geliyor ve hep çabalamaktan vazgeçiyorum
naff 1 kilo almışım 62,6 :1no2:

kuzucum 62 kötü değil biliyorum benim moralimi bozan 4 yılda hedefime yaklaşamamak. tam 4 yıldır önce 3 sonra 5 sonra 8 en son bu senede 10 kiloyu vermek için çaba harcıyorum ama her denemede bırak kilo vermeyi üzerine koyuyorum beni bu bitiriyor işte

aklıma gelmedi aslında bana göre öyle fazla kilom yoktu ben hallederim diye baktım hep ama beceremedim üstelik ben diyete sağdık kalmadıktan sonra diyetisyenin nasıl faydası olacak? yine aynı şeyi yapabilirim bıkıp vazgeçmek

günaydın kızlarrrrrrrrr, ben tartıılamadım ama akşam tartıldığımda 71.9 dum, gene sabit olan 70 1-2 kilo gidiyo geliyooooooo((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…