Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

o kadar da basit değil cnm.. aynı şeyi farklı yollardan denemek lazım.. zaten sanırım sende psikolojiyle yemek biçimi paralel gidiyor.. yani birbirinden çok etkileniyor.. ve psikolojin kilonu belirliyor.. beslenmek için değil hissetmek için yiyor olabilirsin.. hatta bazı zamanlar kendine olan kızgınlığını falan da yemekten çıkarıyo olabilirsin.. bence havlu atma.. bi dur soluklan.. yıkılacak bi durum da yok.. vücut kitle endeksini senin seviyene indirmeye çalışan bi çok insan var burada düşünsene.. kendine karşı bu kadar acımasız olma.. hem bi diyetisyene hem de bi psikoloğa aynı anda görün derim cnm.. sakın yanlış anlama.. çünkü bence kilo verememek sadece diyetle ilgili bişi değil.. diğer sorunlara bi .çıkış yolu bulmaya çalışmazsan veya bakış açını değiştirmezsen aynı kısırdöngü devam eder...ben şunu hissettim sende cnm olumsuzlukları çok büyütebiliyosun.. bunun çok haklı nedenleri illaki de vardır neler yaşıyor herkes kimse bilmiyor.. yine de azıcık daha olumlu tarafından bakabilsen bence daha rahat kilo verebilirsin cnm.. moralini bozma boşuna Şeniz

yaw nolmuş bişe olmuş anlamadım anlatın yaaa bu patataes çuvalı ne iş:)))))))))))

Make ile ilgili bir konu canım ohaoldumsmile

kızlar bişey sorcam.açılan konuyu nasıl silebiriz kaldırabiliriz .kendi açtığımız konuyu yani

Ben bilmiyorum ama konu sorumlusuna özel mesaj atabilirsiniz aygüncüm olumunekankayizsmile

bu pastada eşimin dışarda yaptırgıı kızlar:kedi:

Uploaded with ImageShack.us

Afiyet olsun meliscim pastan neliydi :jeyyar: :jeyyar:

menümü yazım...sabah kahvaltı
öglen hiç
akşam.taze fasulye pilav salata..puding...

Neden öğlee hiçç acabaa alsanaalsanasmile

kilo bildirimi yapım cuma sabahı giremem...en son buğün sabah 60.1 geldim..ohaoldumsmile

Tamam not aldım sositososito

merhaba kızlar kendi günlüğümü açtım bana orda yardımcı olursanız sevinirim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

İnşallah uğramaya çalışıcam canım olumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlarrrrrr

Günaydın aşkitom Şeniz

günaydın kızlar ilk bildirim benden olsun 66.5 ,67 kiloydum bu hafta çokta dikkat ettim ama vere vere 500 grmcık vermişim neyse bunada şükür.......................

Günaydın cnm tmm not ettim olumunekankayizsmile

Dün yediklerinden kaynaklanıyordur yarın biraz daha düşer kilon canım :hulya:

angel cim bence karamsar olma unutmaki 62 kg da çok kötü bir kilo değil canım
ben 62 olmak için neler vermezdim mesela

Katılıyorum karamsar olmamak lazım kaydirigubbakcemile2

Demekki bir yerde yanlış yapıyorsun ama nerde :uhm:

günaydın kızlarrrrrrrrr, ben tartıılamadım ama akşam tartıldığımda 71.9 dum, gene sabit olan 70 1-2 kilo gidiyo geliyooooooo((((((((

Günaydın cnm tamam not ettim olumunekankayizsmile

günaydın kızlar

angel2030, NaF+, oyelken+ Şeniz Şeniz

nasısınızz

Günaydın şekerim kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile

tencere mi bu tava mı
tava cnm ama tencereleri de oluyo..

soğanı rondodan geçiriyo msn sanki o zaman çok suyu akıyo ve köftelerim sulu sulu oluyo.. rendeleyince de çok farklı olmuyo.. yoksa ben de aynı senin gibi yapıyorum naf..am olmuyo işte..

bende astım var.tıkandım dün gece.zorla nefes aldım özgecim :sinifsinif: şimdi iyiyim de yarın artık aranızdayım inşallahh
çok geçmiş olsun cnm nooldu aklına bişiler mi getirdin o mu etkiledi yoksa?? hadi bekliyoruz seni bugün inş iyice toparlarsın mervecimm Şeniz a.s.

bu pastada eşimin dışarda yaptırgıı kızlar:kedi:

Uploaded with ImageShack.us
2 pasta mııı aklinialirimsmile bu da çok güzelmiş cnm..

diyetisyene gitmek psikolojik açıdan daha iyi olabilir belki
bence de..

iyiyiz oliş senden nbr
iyiyim cnm kendimi yaşlılar gibi hissediyom ama sanki..

nafiş ben kendi evimdeki tartıda 70,700 çıktım annemdekinde 71,100 çıktım :bbo:
özge hep annende tartılsana genelde orda oluyosun cuma sabah galiba..

Akşam menüm

4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
5 çıbıkk köfte (demir dökümde yaptım sempatiksalakcinni )

1 bardak doğadan forç çayı

1 mandalina
1 erik

olalaa bak meyve yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Sabah
klasik oldu artık

çeyrek gevrek
peynir
şekersiz çay

naf ben daha cıbıldayıp tartılmadım..

belki hafiflerim diye beklliyom bilmiyorumkismile

angela cevabımı editlesem mi acaba ne dersiniizz bilmiyorumkismile

71,100 yaz istersen

tamam canım olumunekankayizsmile

Soğan rondoda çok sulanıyor canım ben rendeliyorum bide suyunu sıkıyorum elimle ondan sonra ekliyorum köfte harcına boshayallersmile

Benimkilerde kayınvalidemin köfteleri gibi olmuyo ayy kadın çok güzel yapıyo yaa dışı çıtır içi yumuşacık oluyo cokacimcoook

Neden yaşlı gibi hissediyorsun ki canım

çokgüzel menü cnm..kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben bu hafta cozuttum demiştim aynen öle olmuş
Tartıda görünce kendimi.

61.500 olmuşum, baya Almışım

naf ben daha cıbıldayıp tartılmadım..

belki hafiflerim diye beklliyom bilmiyorumkismile

angela cevabımı editlesem mi acaba ne dersiniizz bilmiyorumkismile

Cıbıll tartıl beklerim ben tatlım sempatiksalakcinni

ben cevabını beğendim editleme bence ekleyecek birşey bulamadığım için yorum yapmadım canım aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…