- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.321
o kadar da basit değil cnm.. aynı şeyi farklı yollardan denemek lazım.. zaten sanırım sende psikolojiyle yemek biçimi paralel gidiyor.. yani birbirinden çok etkileniyor.. ve psikolojin kilonu belirliyor.. beslenmek için değil hissetmek için yiyor olabilirsin.. hatta bazı zamanlar kendine olan kızgınlığını falan da yemekten çıkarıyo olabilirsin.. bence havlu atma.. bi dur soluklan.. yıkılacak bi durum da yok.. vücut kitle endeksini senin seviyene indirmeye çalışan bi çok insan var burada düşünsene.. kendine karşı bu kadar acımasız olma.. hem bi diyetisyene hem de bi psikoloğa aynı anda görün derim cnm.. sakın yanlış anlama.. çünkü bence kilo verememek sadece diyetle ilgili bişi değil.. diğer sorunlara bi .çıkış yolu bulmaya çalışmazsan veya bakış açını değiştirmezsen aynı kısırdöngü devam eder...ben şunu hissettim sende cnm olumsuzlukları çok büyütebiliyosun.. bunun çok haklı nedenleri illaki de vardır neler yaşıyor herkes kimse bilmiyor.. yine de azıcık daha olumlu tarafından bakabilsen bence daha rahat kilo verebilirsin cnm.. moralini bozma boşuna Şenizaklıma gelmedi aslında bana göre öyle fazla kilom yoktu ben hallederim diye baktım hep ama beceremedim üstelik ben diyete sağdık kalmadıktan sonra diyetisyenin nasıl faydası olacak? yine aynı şeyi yapabilirim bıkıp vazgeçmek
yaw nolmuş bişe olmuş anlamadım anlatın yaaa bu patataes çuvalı ne iş:)))))))))))
kızlar bişey sorcam.açılan konuyu nasıl silebiriz kaldırabiliriz .kendi açtığımız konuyu yani
menümü yazım...sabah kahvaltı
öglen hiç
akşam.taze fasulye pilav salata..puding...
kilo bildirimi yapım cuma sabahı giremem...en son buğün sabah 60.1 geldim..ohaoldumsmile
merhaba kızlar kendi günlüğümü açtım bana orda yardımcı olursanız sevinirim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlarrrrrr
günaydın kızlar ilk bildirim benden olsun 66.5 ,67 kiloydum bu hafta çokta dikkat ettim ama vere vere 500 grmcık vermişim neyse bunada şükür.......................
günaydın kızlar,
hep böyle oluyor işte benim rejimlerim tam 4 hafta herşey kontrollü gitti kilo vermelerimde istediğim orandaydı ama bu hafta pazardan beri deli gibi yemek düşünüyorum düşünmekle kalsam iyi ne bulduysam yedim, ama sözüm ona azar azar yedim nasıl azar azarsa bu en son dün akşam amaaaannn boşver ya ölmeyecekmisin dedim gömüldüm yemeğe. Böyle oluncada artık zayıflamak bana hayalmiş gibi geliyor 4 hafta uğraştığım tüm çabalarım boşa gidecekmiş ben artık bu kiloyla yaşamaya alışmalıymışım gibi geliyor ve hep çabalamaktan vazgeçiyorum
naff 1 kilo almışım 62,6 :1no2:
angel cim bence karamsar olma unutmaki 62 kg da çok kötü bir kilo değil canım
ben 62 olmak için neler vermezdim mesela
kuzucum 62 kötü değil biliyorum benim moralimi bozan 4 yılda hedefime yaklaşamamak. tam 4 yıldır önce 3 sonra 5 sonra 8 en son bu senede 10 kiloyu vermek için çaba harcıyorum ama her denemede bırak kilo vermeyi üzerine koyuyorum beni bu bitiriyor işte
günaydın kızlarrrrrrrrr, ben tartıılamadım ama akşam tartıldığımda 71.9 dum, gene sabit olan 70 1-2 kilo gidiyo geliyooooooo((((((((
günaydın kızlar
angel2030, NaF+, oyelken+ Şeniz Şeniz
nasısınızz
nafiş ben kendi evimdeki tartıda 70,700 çıktım annemdekinde 71,100 çıktım :bbo:
tava cnm ama tencereleri de oluyo..tencere mi bu tava mı
soğanı rondodan geçiriyo msn sanki o zaman çok suyu akıyo ve köftelerim sulu sulu oluyo.. rendeleyince de çok farklı olmuyo.. yoksa ben de aynı senin gibi yapıyorum naf..am olmuyo işte..Muhteşem ve örnek menünü beğendim hayatım uygulamaya alabilirim bende bu aralar sempatiksalakcinni
İnan ben ölçülü yapmıyorum canım el ayar göz karar diyorum hopp oldu bitti oluyo sempatiksalakcinni
Kıyma,soğan,sarımsak,maydonoz,ekmek içi,tuz,karabiber azcık kırmızı toz biber su ve yumurta ile yoğuruyorum ben :kedi:
Ekmek içim yoksa eğer ; bayat ekmekleri atmam fırında kıtır kıtır yaptıktan sonra rondodan geçirip saklıyorum bazen galeta unu olarak bazen de kıyma harcına kullanıyorum kaydirigubbakcemile5
Tava hayatım ama tefal pilav tenceresinin kapağı tam uyuyor üstüne boshayallersmile tefal sen her şeyi düşünürsün kaydirigubbakcemile3
selam kızlar dün akşam rahatsızlandım biraz.abimin evine gittim aldılar beni.annem vardiyalı çalııyo gececiydi bu afta.benimlede babam ilgilenmezdi.onlarda aldılar sağolsunlar.yeni geldim eve.lapa güme gitti tabi.gece en sn yazarım yediklerimi.şimdi yatcam fıstıklar.sabah bildirimimi yaparım öpüyorum sizi nolur kusuruma bakmayın.
çok geçmiş olsun cnm nooldu aklına bişiler mi getirdin o mu etkiledi yoksa?? hadi bekliyoruz seni bugün inş iyice toparlarsın mervecimm Şeniz a.s.bende astım var.tıkandım dün gece.zorla nefes aldım özgecim :sinifsinif: şimdi iyiyim de yarın artık aranızdayım inşallahh
2 pasta mııı aklinialirimsmile bu da çok güzelmiş cnm..
bence de..diyetisyene gitmek psikolojik açıdan daha iyi olabilir belki
iyiyim cnm kendimi yaşlılar gibi hissediyom ama sanki..iyiyiz oliş senden nbr
özge hep annende tartılsana genelde orda oluyosun cuma sabah galiba..nafiş ben kendi evimdeki tartıda 70,700 çıktım annemdekinde 71,100 çıktım :bbo:
71,100 yaz istersen
soğanı rondodan geçiriyo msn sanki o zaman çok suyu akıyo ve köftelerim sulu sulu oluyo.. rendeleyince de çok farklı olmuyo.. yoksa ben de aynı senin gibi yapıyorum naf..am olmuyo işte..
iyiyim cnm kendimi yaşlılar gibi hissediyom ama sanki..
çokgüzel menü cnm..kaydirigubbakcemile5Akşam menüm
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
5 çıbıkk köfte (demir dökümde yaptım sempatiksalakcinni )
1 bardak doğadan forç çayı
1 mandalina
1 erik
olalaa bak meyve yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sabah
klasik oldu artık
çeyrek gevrek
peynir
şekersiz çay
naf ben daha cıbıldayıp tartılmadım..
belki hafiflerim diye beklliyom bilmiyorumkismile
angela cevabımı editlesem mi acaba ne dersiniizz bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?