- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.341
Akşam menüm
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
5 çıbıkk köfte (demir dökümde yaptım sempatiksalakcinni )
1 bardak doğadan forç çayı
1 mandalina
1 erik
olalaa bak meyve yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sabah
klasik oldu artık
çeyrek gevrek
peynir
şekersiz çay
tamam canım olumunekankayizsmile
Soğan rondoda çok sulanıyor canım ben rendeliyorum bide suyunu sıkıyorum elimle ondan sonra ekliyorum köfte harcına boshayallersmile
Benimkilerde kayınvalidemin köfteleri gibi olmuyo ayy kadın çok güzel yapıyo yaa dışı çıtır içi yumuşacık oluyo cokacimcoook
Neden yaşlı gibi hissediyorsun ki canım
çokgüzel menü cnm..kaydirigubbakcemile5
Kızlar ben bu hafta cozuttum demiştim aynen öle olmuş
Tartıda görünce kendimi.
61.500 olmuşum, baya Almışım
kızlar artık hepimiz tozuttuk cezalar başlasın bence geç bile kaldık bu kadar zamanda yapmamakla
ukalalık mı yaptım acaba diye :kedi:neden editlicen oliş
günaydın selcimHe günaydın bu arada
5 dkya tartılıyomCıbıll tartıl beklerim ben tatlım sempatiksalakcinni
ben cevabını beğendim editleme bence ekleyecek birşey bulamadığım için yorum yapmadım canım aklinialirimsmile
ben suyunu sıkmıyordum ondan galiba bi de yağsız kıyma kullanmıcam artık..
ben 2 sene öncesine kadar neredeyse profesyonel seviyede spor yapıyordum- bisiklet..
bi ara salona da gitmiştim ordaki hoca saçma sapan bi program yapmıştı..alsanaalsanasmile
aşırı zorlamıştı vücudumu yoktan yere.. alsanaalsanasmile
hepsinin etkisi sonra çıktı eklemlerimde ağrı, siyatik bilmemne..
ondan öyle hissediyorum galiba cnm..
böyle olunca sadece yürüyüş yapıyorum.. o da kesmiyor artık bilmiyorumkismile
bazen çenem düşüyo ondan emin olamadım tmm özgecimoliş bence kötü birşey yazmadın ki
doğru..cezalar belli zaten
bence o hafta kim ceza alacaksa karar veririz hep birlikte verilecek cezaya
şimdiden madde madde yazmaya gerek yok bence
cezalar belli zaten
bence o hafta kim ceza alacaksa karar veririz hep birlikte verilecek cezaya
şimdiden madde madde yazmaya gerek yok bence
bisiklete binmek beni en çok mutlu eden şeydi boshayallersmileBen yarım yağlı kıyma kullanıyorum canım birde kuzu kullanıyorum daha lezzetli geliyor bana kuzu kıyması bazen karışık kullanıyorum :kedi:
Oooo sen baya sporcuymuşsun hayatım şimdi yaptıkların sana hafif geliyodur gerçekten -tatlicadiarzu-
ben seve seve veririmmm ama sonra dövüp kovmayın beniii eliminn ayarıı yokkk kiii aklinialirimsmile
Ben tam tersini düşünüyorum aldığı gram başına ceza almalı ki eyvah bu hafta 300 gr aldım bunları yapmam gerekecek desinn yoksa 10 mekik çek tatlı yeme filan kesmez kimseyi aklinialirimsmile
Edit: En basit make olayında karar veremediniz ne ceza verileceğine ona sorayım buna sorayım yok verelim aman akıllanır vermeyelim dersek günler geçer ceza verilmez o yüzden liste olmalı bence
bisiklete binmek beni en çok mutlu eden şeydi boshayallersmile
ilginç gelebilir çok insana ama öyleydi.. çok özlüyorum.. siyatik ağrısıyla bıraktım iyice dra gidene kadar.. sonrası allah kerim artık..
salondaki program yedi bitirdi beni spor akademisi bitiriyolar insanlar ne öğreniyolar anlamadım..
kuzuyu uyguluyucam..
Bende çok mutlu oluyorum bisiklete bindim mii yüzüme yüzüme çarpıyo rüzgarr saçlarım uçuşuyoo arabaların arasından süzülüyorum bazenn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sapık kornalara maruz kalsamda :roflol: :roflol:
Yaz gelse de yine bisiklet sürsem sempatiksalakcinni yağmur çamurda sürülmüyo :hulya:
olala hiç takılma hayatım yazdıkların çok doğru kasma kendini, benim en büyük problemim bu işte olumsuzluklar her şeyi herzaman olumsuz görmek. Psikoloğa da gittim onunda söylediği olumlu tarafından bak istemediklerini yapma kendini kasma dedi hep ama olmuyor istediğin her şeyi yapamıyorsun işte dediğin gibi bazen kızgınlıktan bazen bari bunu yiyeyimde bundan mutlu olayımdan yada en kötüsü sen zaten birşey beceremezsin hak ettiğin bu yede yuvarlan diye kendimi cezalandırmaktan yiyorum
liste başına veririm am gr başına değil her hafta süpriz olurrr ağır olursa uyarırsınız kafan rahatlayınca sen devralırsın istersen naf..
yamur çamur kötü ama karda sürüyodum ben lapa lapa kar yağarken mesela çok romantik oluyodu
bi de ormanda biniyodukk aaahhh aaahhhh :asigim: :asigim:
Ceza mı? :1shok:
Ne cezası
Nasıl oluyo bu cezalar, ne gibi? :uhm:
olala hiç takılma hayatım yazdıkların çok doğru kasma kendini, benim en büyük problemim bu işte olumsuzluklar her şeyi herzaman olumsuz görmek. Psikoloğa da gittim onunda söylediği olumlu tarafından bak istemediklerini yapma kendini kasma dedi hep ama olmuyor istediğin her şeyi yapamıyorsun işte dediğin gibi bazen kızgınlıktan bazen bari bunu yiyeyimde bundan mutlu olayımdan yada en kötüsü sen zaten birşey beceremezsin hak ettiğin bu yede yuvarlan diye kendimi cezalandırmaktan yiyorum
almışım nafcım galiba 200 gr 51.2yim ama ankarada o kadar ziyafete memnunum durumdan.. zaten dün kendimi salmiim diye çıktım yürüyüşe suçluluk duygusu yok o yüzden..
naf ozaman da gram başına ceza alırsak insanlar aldıkları kg ları saklayabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?