- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.521
tinkerbell orda mısın??
kızlar avrasya maratonunda yürümeyi düşünen var mı??
bildirim yapıyorum arkadaşlar,
şok olmayın sakın ama,
birinci olcam derken sonuncu oluyorum galiba CADIARZU
şeyyy... :kedi: 77,1 gösterdi bu sabah benim hassas tartıcım senağlama
kızlar benden umudu kesceniz galiba offf yaa... kendimi sınava vermem lazım
hem sınav hem diyet olmuyo 3 gündür yürüyemiyorum da...
kızlar beni affedin sınavdan sonra katılayım aranıza,
çünkü ikisine de konsantre olamıyorum,
ugrayım bildirimimi yapıp hemen çıkayım diyorum olmuyo...
çok sıkıntıdayım anlayacağınız,
beni anladığını umuyorum fıstıklarım
hoş buldum olala çikolatam naf teşekkürlerzemuszemus
sağol nafçım sıkıştırdım biyere
bazı işyerlerinde oluyo ya tv ondan dedim
olalacımmm böreği ısırdım yiyemedim haberin olsun....
naaaaaaaff öldürdün gülmekten beni hayatım yaaaaaaa ince sarılmış yaprak dolması yedimmmmm biberi düşünemiyorummm 5 taneeeee:1shok:
Bende kaçtım çorba içicem bir dilim ekmekle tarhana geç kahvaltı yapınca acıkmadım da sırf atlamamak için öğün. Hoşçakalın
Gülegüle canım afiyet olsun opuyorumnanaktan
Biz şanslı değiliz bebeğim o konuda ne televizyonu radyoyu bulduğuma şükrediyorum :roflol: :roflol:
Kızzz sen beni kalpten götürüyodun sarma desene şuna sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
naf bende söliyim kilomu filan belki söyledikçe azalır
1.55 boy
59.7 kilom 52lere düşmek istiyorum tatlım yanlız hafta sonları giremiyorum ben yada arada giriyorum annemlerde olursam ozamanlarda da yazarımŞeniz
selam kızlar.kahvaltımı yazmıştım.malesef haklısınız kızmakta bu aralar öğün atlıyorum az yememe ragmen kilo veremiyorum.sanırım öğün atlamamak konusunda ciddi anlamda haklısınız.neyse bugün böyle geçmek zorunda melesef.ara olarak 1 dilim kpek ekmeği ve 1 kk beyaz peynir attım ağzıma.ikinci arada bi salkım üzüm.akşam yemeğimde bi tabak pırasa yemeği patates salatasıve üşenmezsem rus salatası yarın kendime izin veriyore opuyorumnanaktan elmalı kurabiye yicem 3-4 tanegerisini buzluga atarımda misafire kolay olur hazır dursun :hulya:
çikocum slm
utandırdın beni cnm teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
Regl dönemin filan mı geliyor cnm :uhm: yoksa kaçırdın mı yediklerini bilmiyorumkismile
Sen cumadan cumaya gel yine bildir kilonu listeden çıkmamış olursun en azından kilo alsanda versende takip edersin kendini olumunekankayizsmile sınavını atlattın mı tamamen dönersin aramıza olmaz mı zemuszemus
ever işteyim cnm ney nasıl gidiyor diyet mi
Tamam canım pazar günleri ve akşamları bende giremiyorum problem yok yani sempatiksalakcinni
naf sende face yokmu ekleşelim:)))))))) bide kendime bu formdan nası resim eklicem anlatsanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?