Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tinkerbell orda mısın??

kızlar avrasya maratonunda yürümeyi düşünen var mı??

İçerdeydim cnm eşime ve kendime kahve yaptım. Bu gün evde çalıştırır durmadan beni artık alsanaalsanasmile Su sıcak sizede yapıyım mı zemuszemus
Yok cnm ben kimmm yürüyüş kimm kaydirigubbakcemile3 sen düşünüyormusun peki ?

Regl dönemin filan mı geliyor cnm :uhm: yoksa kaçırdın mı yediklerini bilmiyorumkismile

Sen cumadan cumaya gel yine bildir kilonu listeden çıkmamış olursun en azından kilo alsanda versende takip edersin kendini olumunekankayizsmile sınavını atlattın mı tamamen dönersin aramıza olmaz mı zemuszemus

hoş buldum olala çikolatam naf teşekkürlerzemuszemus
sağol nafçım sıkıştırdım biyere
bazı işyerlerinde oluyo ya tv ondan dedim

olalacımmm böreği ısırdım yiyemedim haberin olsun....
naaaaaaaff öldürdün gülmekten beni hayatım yaaaaaaa ince sarılmış yaprak dolması yedimmmmm biberi düşünemiyorummm 5 taneeeee:1shok:

Bende kaçtım çorba içicem bir dilim ekmekle tarhana geç kahvaltı yapınca acıkmadım da sırf atlamamak için öğün. Hoşçakalın

hoş buldum olala çikolatam naf teşekkürlerzemuszemus
sağol nafçım sıkıştırdım biyere
bazı işyerlerinde oluyo ya tv ondan dedim

Biz şanslı değiliz bebeğim o konuda ne televizyonu radyoyu bulduğuma şükrediyorum :roflol: :roflol:

olalacımmm böreği ısırdım yiyemedim haberin olsun....
naaaaaaaff öldürdün gülmekten beni hayatım yaaaaaaa ince sarılmış yaprak dolması yedimmmmm biberi düşünemiyorummm 5 taneeeee:1shok:

Kızzz sen beni kalpten götürüyodun sarma desene şuna sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

nihan başlangıç hedef ve şimdi ki kilonu alayım canım :hulya:

naf bende söliyim kilomu filan belki söyledikçe azalır

1.55 boy
59.7 kilom 52lere düşmek istiyorum tatlım yanlız hafta sonları giremiyorum ben yada arada giriyorum annemlerde olursam ozamanlarda da yazarımŞeniz

Biz şanslı değiliz bebeğim o konuda ne televizyonu radyoyu bulduğuma şükrediyorum :roflol: :roflol:

Kızzz sen beni kalpten götürüyodun sarma desene şuna sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hahahaha hayatta 5 tane dolmayı düşünemiyorum 2inciyi zor yiyorum:)))))))

naf bende söliyim kilomu filan belki söyledikçe azalır

1.55 boy
59.7 kilom 52lere düşmek istiyorum tatlım yanlız hafta sonları giremiyorum ben yada arada giriyorum annemlerde olursam ozamanlarda da yazarımŞeniz

Tamam canım pazar günleri ve akşamları bende giremiyorum problem yok yani sempatiksalakcinni

selam kızlar.kahvaltımı yazmıştım.malesef haklısınız kızmakta bu aralar öğün atlıyorum az yememe ragmen kilo veremiyorum.sanırım öğün atlamamak konusunda ciddi anlamda haklısınız.neyse bugün böyle geçmek zorunda melesef.ara olarak 1 dilim kpek ekmeği ve 1 kk beyaz peynir attım ağzıma.ikinci arada bi salkım üzüm.akşam yemeğimde bi tabak pırasa yemeği patates salatasıve üşenmezsem rus salatası yarın kendime izin veriyore opuyorumnanaktan elmalı kurabiye yicem 3-4 tane gerisini buzluga atarımda misafire kolay olur hazır dursun :hulya:

Yarın neden izinlisin bakimm sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
çikocum slm
utandırdın beni cnm teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

hakikaten merak ettim, öyle düşünüyorum utandırmak için söylemedim bebeğim

yok regl değil gülüm, stresten biraz fazla kaçırdım bilmiyorumkismile
tamam gelirim çok öpüyorum sizi iyi bakın kendinize baybay opuyorumnanaktan

Liste düzenlemesi için neşeli arkadaşımızı bekliyoruz

Son düzenleme:
naf sende face yokmu ekleşelim:)))))))) bide kendime bu formdan nası resim eklicem anlatsanaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…