Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızzzzz resimlere mi daldın ses çıkmıyo senden sempatiksalakcinni ben baktım ama resmin yok facede sempatiksalakcinni

çikolata haklısın senle ben aynıyız sanırım olala ne güzel çözüyor insanları psikolog olsa iyi para kazanırmış :)
nihan86 hoşgeldin umarım hedefine ulaşırken benim kadar zorlanmazsın

kızlar şu öğün atlama işine gelince bugün sinirden evde kahvaltı hazırlamadım yine pohaça yemek zorunda kaldım ama akşam yarım kase çorba ve yarım tabak karnıbahar yiyeceğim (kızlar işin kolayını buldum sevmediğim yemekleri yapacağım böylece fazla yemem az yerim açlık da hissetmem ne dersiniz sebze yemekleriyle aram yok et tavuk balık dolma makarna hamurişi bunları en azından 57-58 olana dek yapayım diyorum)

naf bu hafta ceza ver bana plates cezası onuda boşladım klava:

Kızzzzz resimlere mi daldın ses çıkmıyo senden sempatiksalakcinni ben baktım ama resmin yok facede sempatiksalakcinni

ya bişe oldu anlamadım kabul ettim sonra yok oldun facemi kullanmıyorum donduruyorum beni göremessen yanlış anlama :))))))))) bulmaya çalışıyorum tam bilmiyorum kullanmayı çünküÇok üzgünüm çoook

ben dün çektiğim resmimi eklicem şimdi eyvahedigeldismile

Ekle de bakalım mervecim delikafadulden

Canım ceza işini olala başlatacak bundan sonra cezaları o verecek :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…