Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olala duy sesimi ceza ver bana

bu sevmediğim yemek işine diyorsunuz kızlar çözüm mü

Anlamadım canım :kedi:

yeşil elma saatim ve elmamı yiyorummm

Kızz baktın mı fotolarıma :kedi:

yanaklarım tontişliği hep aynı biliyomusun 65 ken bile böyleyim hemen hemen sırnaşık şey

Yanaklar değişmezmiş aslında güzel bişey canım yüzün çökmüyor olumunekankayizsmile

linkten bakın kızlar böle beceremedim yaaa
merve olduğun kilodan çok daha zayıf duruyorsun sen. boshayallersmile
olala duy sesimi ceza ver bana

bu sevmediğim yemek işine diyorsunuz kızlar çözüm mü

Angel bende bir ara öyledenedim En sevdiğim yemekleri fazla yapmamaya çalışırdım güzel çözüm gibi yanlız olsan evde süper ama eşim izin vermiyor buna kaydirigubbakcemile3

canım 1,68 boyum.bide etim sıkı benim.son 5 kilom hariç yani 20 kilomu sıkı sporla verdim ondan sanırım.

nihan86 evet neden lem nie kandırım zayıf naf ciddi ciddi arkayı göremedim hahahaha bakamadım çoğu resme kayboldu bi anda, neyse o bendede var nafcım çok zayıfkende vardı popo yapın öle olamazmı lopez gibi

tinkerbell eşim sebze yemeklerine bayılıyor onun için benim sevmediğim yemek onun bayıldığı yemek oluyor

Olsun kız ne güzel işte zemuszemus

Neden lemm sempatiksalakcinni

nihan86 evet neden lem nie kandırım zayıf naf ciddi ciddi arkayı göremedim hahahaha bakamadım çoğu resme kayboldu bi anda, neyse o bendede var nafcım çok zayıfkende vardı popo yapın öle olamazmı lopez gibi

zayıfmışın ya nie kiloluyum diye kandırıyon nen:roflol:

Yapım öyle hayatım 48 kiloyken de vardı kalçalar şimdi de var değişen bişey yok ama zaman içinde genişlediler eritmek lazım bide çocuk düşünüyorum seneye onun için kilo vermek istiyorum ne kadar zayıf hamile kaldım o kadar iyi bence :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…