- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.561
Oyy yanaklarını yirim lennn opuyorumnanaktan
olala duy sesimi ceza ver bana
bu sevmediğim yemek işine diyorsunuz kızlar çözüm mü
yeşil elma saatim ve elmamı yiyorummm
yanaklarım tontişliği hep aynı biliyomusun 65 ken bile böyleyim hemen hemen sırnaşık şey
merve olduğun kilodan çok daha zayıf duruyorsun sen. boshayallersmilelinkten bakın kızlar böle beceremedim yaaa
olala duy sesimi ceza ver bana
bu sevmediğim yemek işine diyorsunuz kızlar çözüm mü
baktım nafcım harikasın neyini eritcen sorması aip:)))))))))))
baktım nafcım harikasın neyini eritcen sorması aip:)))))))))))
merve olduğun kilodan çok daha zayıf duruyorsun sen. boshayallersmile
Angel bende bir ara öyledenedim En sevdiğim yemekleri fazla yapmamaya çalışırdım güzel çözüm gibi yanlız olsan evde süper ama eşim izin vermiyor buna kaydirigubbakcemile3
yanaklarım tontişliği hep aynı biliyomusun 65 ken bile böyleyim hemen hemen sırnaşık şey
benim kimse 20 yaşında olduma inanmıyo.yüzüm çocuk gibiymiş :kedi: aha şurda 2-2,5 ay kaldı 21 ime bascam mafoldumben
:roflol::roflol: sen bizi kandırıyonmu kızz
canım 1,68 boyum.bide etim sıkı benim.son 5 kilom hariç yani 20 kilomu sıkı sporla verdim ondan sanırım.
sanki 60 gibi duruyorsun
merve olduğun kilodan çok daha zayıf duruyorsun sen. boshayallersmile
Angel bende bir ara öyledenedim En sevdiğim yemekleri fazla yapmamaya çalışırdım güzel çözüm gibi yanlız olsan evde süper ama eşim izin vermiyor buna kaydirigubbakcemile3
Olsun kız ne güzel işte zemuszemus
Neden lemm sempatiksalakcinni
nihan86 evet neden lem nie kandırım zayıf naf ciddi ciddi arkayı göremedim hahahaha bakamadım çoğu resme kayboldu bi anda, neyse o bendede var nafcım çok zayıfkende vardı popo yapın öle olamazmı lopez gibi
nihan86 evet neden lem nie kandırım zayıf naf ciddi ciddi arkayı göremedim hahahaha bakamadım çoğu resme kayboldu bi anda, neyse o bendede var nafcım çok zayıfkende vardı popo yapın öle olamazmı lopez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?