- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.761
Canimmmmmm benim çok sagol uyguluycam dediklerini çok öptüm ben kaçtım tlf klavyesi ile zor oluyor yazması :) mucksnafcım şöyle bi baktım açıkcası beğenmedim.. günde 800 kl diyoo.. bazal metabolizma için gerekli kalori 1200 bunun altına düşmek vücuda zarar verir.. günlük 800 kalorilik diyet olmazzz.. bu vücudu aç bırakmak demek.. ayrıca işte yemek çıkmazken çalışıp eve dönünce yemek hazırlaması zorken, kalori hesaplamazken harfiyen uygulamak imkansız bence.. ayrıca bu kadar hızlı kilo vermek de iyi deillmaz: zaten enn fazlaa 6 kilo maxxx fazlan var onun için de değmez çünkü hızla geri alırsın bu kiloları geri.. metabolizman sapıtır..
ama şöyle adapte edebilirsin tabi.. biraz daha bol protein alırsın yani proteine daha çok ağırlık verirsin.. kırmızı et, tavuk ve balıktan... ve bol su içersin.. sen zaten fazla ekmek, makarna vs yemiyorsun.. aynen devam edersin.. saf şekerden de uzak durursun; tatlılardaki şekerden yani tatlılardançaya falan zaten şeker atmıyosun..adı karbonhidrat diyeti olmaz ama çok çok daha uzun vadeli olur ve de sağlıklı.. üstelik vücudun da sarkmaz, çatlamaz... yine de sen bilirsin tatlım... :asigim:..
sen diyosan doğrudur cnm olumunekankayizsmileEvetttt gönlüm rahat ozge kilo almış Pazartesi günü delillerimle gelicem :) cezadan yırtsın diye bana tu kaka demiş
Olalacim maratonda basarılar şimdiden Cok öptüm canım iyi geceler olumunekankayizsmile
cokacimcoook ŞenizCanimmmmmm benim çok sagol uyguluycam dediklerini çok öptüm ben kaçtım tlf klavyesi ile zor oluyor yazması :) mucks
yarın avrasya maratonunda birlikte yürücez eşimle :lepi:
hiç tarzı değildir bu ölümsüz anı madalyayla sonsuza kadar yaşatıcam allah kısmet ederseee
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
amanniinn allah nazarlardan saklasınn:asigim:
Çok şeker
opuyorumnanaktan selam tinkerbell
cnm seni gördüğüme sevindim ama şimdi çıkmam lazım
iyisindir umarımm
fırsat bulursam uğrarım birazdan..
öpüyorum... opuyorumnanaktan
slm cnm kusura bakma yorgunluktan yıkıldım dün gece...Olala napıyorsun kuzum boshayallersmile
sağol tatlımmtmm cnm Öpüyorum seni yarın sana ve eşine iyi yürüyüşler Şeniz
hayırdır cnm niye sıkkın canın??ii gecelr kızlar..dünden beri takip edemiyorum burayı k.b.olala canım verdiğin cezalara pztesiden itibaren uyucam..bugün hiç bişey yemedim malesef canım acayip sıkkın..sıkkın olduğu zamanlar ağzıma bişey alamıyrm..sabah kahvaltı yok öğle hiç yok akşam zorla 2kaşk taze faasulye yedim annemin zorlamasıyla oda..aç hissetmiyorm kendimi öyle beter bişeyki tıka basa dolu gibiyim sanki..enkısa zamanda aranıza döncem kızlar haber vereyim dedim paylaşımda bulunamassam diye
cnm sana ceza yok sınvadan sornraaa sempatiksalakcinniolalaaaaaaammmm...
hani benim cezam :icecream: :icecream: :icecream:
en çok ben hhakettim o cezaları
sıkıntıdayım diye dokunmuyonuz dimi bana eyvahedigeldismile
çok seviyorum ben sizi yaaa...
ne güzel insanlarla tanışmışım da haberim yokmuş opuyorumnanaktan
kızlar çalışmalarım süper gidiyo, denemeler yapıyorum evde,
pazartesi dersanede sınavım var, yeni denemeler de alıcam farklı bi yayından...
olalacım canım ben de cezamı çekmeye razıyım
uğrarım yine...
öptüm çok...
baybay
pztsi netleşir cnm kaydirigubbakcemile2alla alla kafam karıştı yaa :sinifsinif:
ben uzun zamandan 71,5 tum gibi hatırlıyorum
neyse canım ben cezaya razıyım ama gerçekten kafam karıştı
waovvvvvvvsempatiksalakcinnibugünkü menüm yine yıkılıyooo
sabah:
kk peynir
yumurta
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
sütlü neskafe
ara:
yarım elma
öğle:
kaşarlı tost
tek şekerli çay
ara:
3 kuru kayısı
2 siyah erik
akşammm:
2-3 çatal kokoreç
1 levrek
patetez kızartması!!! saymadım ama 20 tane falandır..
2 dilim ekmek
70 cc bira..
1/2 eti browni..
türk kahvesi..
abarttım yani...
pztesiden itibaren daha dikkatli olucam
bu arada 8 km yürüyüş, yaklaşık 1,5 saat falan ediyo...
he yaa aygüncüm pisboğaz oliş oldum bugünn boshayallersmilewaovvvvvvvsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?