Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslarrrrrrrrr aaaa yeniden yollucam ozaman, yalnız ben donduruyorum çok kullanmadığım için sonralarda listede arada görüp kaybolursam anla

cnm valla çok acil yapılcak bir şey yok olsa bizde yapardık
burda birbirimize destek olarak az ve sık yiyip spor yaparak vereceğiz ancak aklinialirimsmile

günaydın kızlar,,

sabah kahvaltım peynir,zeytin,1 dilim ekmek, 1 küçük elma.................

kızlar hafta içi iyiyiymde hafta sonları batırıyo beni........................hafta sonu yediklerimi yazamıycam yani .............................

tamam oyelkencim,,, bu sabah kepek ekmeği arası beyaz peynir kıvırcık domates yedimmmm, ama galiba kepek ekmeği yaramıyo bana yaklasık 1 haftadır kepek ekmeği yiyorum barsaklarımı ağrıtıyooo

Neden canın sıkkın kevsercim noldu canım bilmiyorumkismile

Kız sen sınavı atlat ondan sonra olala 2 kat ceza verir sana aklinialirimsmile aklinialirimsmile

alla alla kafam karıştı yaa :sinifsinif:
ben uzun zamandan 71,5 tum gibi hatırlıyorum
neyse canım ben cezaya razıyım ama gerçekten kafam karıştı

Bekle beni bebikim açıklıycam opuyorumnanaktan

Menüye bayıldım sempatiksalakcinni yürüyüş nasıl geçti canım boshayallersmile

tahlıye oldum nen mapıs cıkısına nıye gelmedınızz heeee nıyee

Hayırlısı olsun sempatiksalakcinni

günaydınnnn kıslarrrr

Günaydın aşkitom Şeniz

Geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

yazdıım cevap gelememişş

slm özgeee

günaydın kızlarrcem

hastaneye gitcem cnm ulaşıma bakıyodum nası gidicem diye belki uğrarsın diye forumu da açtımm

Bakalım doktor ne diycek habersiz bırakma bizi kuzucuk olumunekankayizsmile

Sakin ol cnm bayrama kadar 38 beden olamazsın kendimizi kandırmayalım :hulya: istersen gel katıl bize beraber zayıflayalım

günaydın naf.................

Günaydın bebişş opuyorumnanaktan

Günaydın şekerim zemuszemus

tamam oyelkencim,,, bu sabah kepek ekmeği arası beyaz peynir kıvırcık domates yedimmmm, ama galiba kepek ekmeği yaramıyo bana yaklasık 1 haftadır kepek ekmeği yiyorum barsaklarımı ağrıtıyooo

Sürekli kepek ekmeği tüketmek kansızlık yapıyor çavdar veya tam tahıllı ekmek tüketebilirsin canımcım olumunekankayizsmile

kızlar size bişey söyliycem ama gülmeyin bilmiyorumkismile
ben zayıflıyıp tayt giymek istiyorum üzerine de uzun çizme :kedi:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.şiimdi kahvaltımı yapıp dışarı çıkcam anlatırım dönünce havadisleri.akıl isticem sizden sanırım eyvahedigeldismile hadi görüşürüz :kedi:

Cumartesi akşam menüm
3 adet çinekop
salata
1 dilim ekmek

pazar (kayınvalidemlerdeydik)
2 pişi
2 kk peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
salatalık
şekersiz çay

öğle yok kahvaltı öğle saatine denk gelmişti

akşam ( geç geldik kahvaltı yaptık o yüzden )
2 dilim köy ekmeği
2 kk peynir
salatalık
4 zeytin
3 dilim sucuk
şekersiz çay

doğadan çay

Bugün sabah
1 tatlı kaşığı polenli bal
çeyrek gevrek
peynir
şekersiz çay

Bundan sonra sabahaları bir tatlı kaşığı bal yiycem kızlar polen almış eşim onunla karıştırdım mideme iyi gelecekmiş :Saruboceq:

kızlar size bişey söyliycem ama gülmeyin bilmiyorumkismile
ben zayıflıyıp tayt giymek istiyorum üzerine de uzun çizme :kedi:

Ben geçen sene giydim kuşum ne varki bunda sende giy bayanssulusmile illa çitos olmaya gerek yok sempatiksalakcinni

Günaydın mervecim tmm bekliyoruz cnm olumunekankayizsmile

gunaydin canlar. cok yorgunum cumartesi pazar cok yogun gecti.cunku pazar oglumun sunnet merasimi vardi.5 aylikken sunnet yaptirmistimm ancak simdi yaptim. 3 hafta sonra 2 yasina girecek.suttende kesecegim 2 yasina girdikten sonra. yeter okadar emzirmek:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…