- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #22.821
ay ben giyemiyorum ya öyle şeyler ama yakışıyor bana evde misafir gelince giyiuorumaklinialirimsmileAaaa ben giyeyimde bir resim çekileyim gör bakalım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni üstüne tunik giycen ama kısa bişey giymicen totişimizi örtcek delikafadulden
Günaadın bebiklerim nasılsınız.
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1 kilo verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----1.400 gr almış (Kendi evinde tartılıp yeniden bildirecek)
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.9------------------------59-----1 kilo verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5-----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------59---------------------------50------500 gr almış
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------62--------------------------55------1.100 gr almış
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
olala------------55.7-------------------------51.7-----------------------51.2---Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------Kilosunu korumuş
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
aygün2008-----76--------------------------76---------------------------65------Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 01.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : NaF & melisdeniz( 1 kilo ile ) :hooray:
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Bu hafta listeden kendi isteği ile ayrılan arkadaşımız nazlıbahar' dır.
Düzenli paylaşım yapabileceği bir dönemde yeniden aramıza katılmak üzere 62.8 kg ile listemizden ayrılmıştır.
Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşlarımız feyza85 & imral' dir.
Kendileri ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabilecekleri bir dönemde kendilerini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------67---------------------------60-----300 gr almış
oyelken--------79.7-----------------------70.1-------------------------65-----Yarın bildirim yapacak
neseli45--------85.9-----------------------81.4------------------------68-----1.100 gr verdi
melisdeniz----66 ------------------------62.9------------------------59-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27----------64--------------------------59.2------------------------50------200 gr almış
_kvsr_-----------66--------------------------61.5------------------------55------500 gr verdi
Hazalim1985-100-------------------------86-------------------------60------400 gr almış
olala------------55.7------------------------51.9------------------------51.2---200 gr almış
tinkerbell2----62.2-----------------------53.6------------------------52------100 gr almış
angel2030-----65--------------------------61.6------------------------55------1.700 gr verdi
aygün2008-----76--------------------------74--------------------------65------2 kilo verdi
sel----------------62--------------------------60,5------------------------55------1.500 gr verdi
selinay2002---68--------------------------67--------------------------58------1 Kilo verdi
çikolatam-------76.3-------------------------- -------------------------55------Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 08.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : aygün2008( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : angel2030( 1.700 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : sel( 1.500 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşlarımız Cigsel2010 & Ggulsu & ege1979 ' dir.
Kendileri ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabilecekleri bir dönemde kendilerini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.
nafım bu arada benim kg aynı oyüzden haber vermedim
gunaydin kizlarr
araniza katilmak istiyorum ohaoldumsmile
Günaadın bebiklerim nasılsınız.
gunaydin canlar. cok yorgunum cumartesi pazar cok yogun gecti.cunku pazar oglumun sunnet merasimi vardi.5 aylikken sunnet yaptirmistimm ancak simdi yaptim. 3 hafta sonra 2 yasina girecek.suttende kesecegim 2 yasina girdikten sonra. yeter okadar emzirmek:))))
gunaydin kizlarr
araniza katilmak istiyorum ohaoldumsmile
ay ben giyemiyorum ya öyle şeyler ama yakışıyor bana evde misafir gelince giyiuorumaklinialirimsmile
günaydın sel
Ceza mı var ben geçmişi okuyamadımda
yok ben yine cezayı yapıyım çünkü artık çok kg vermem lazım ama uzun zamandır 71,5 ta takılı kaldım diye böyle düşündüm ben
Ceza ne peki bende uygulayayım
hazal madem daha önceden kestirmiştin keşke biraz daha bekleseydin düğün yapmak için
izin vermiyor benimkialsanaalsanasmileNeden giyemiyosun kız sempatiksalakcinni
Sen regl döneminde olduğun için sana ceza yok canım boshayallersmile bu hafta kilo veremezsen yada alırsan o zaman olala verir bir ceza -tatlicadiarzu-
Sabah hazır yufkanın yarısından yapılmış yağsız gözleme yedim.
Eşim yamıştı :)
Peynirli.
Eeee birde 3 ü bir arada kahve içtim kızlar
tsk ederim nafcim guzel dileklerin icin.....
izin vermiyor benimkialsanaalsanasmile
bende regl dönemimdeyim bu hafta kilo verebileceğimi sanmıyorum ilk 3 günüm ağrı içinde geçtiği için sürekli yatıyorum iş saatleri dışında:çok üzgünüm:
:) bilmem icimden bu siralar gecti yapmak.cok buyuk birsey yapmadim. kucuk biryerde bayanlar arasinda:)))
nihan
benimkine de diyordum ki biraz zayıflıyım tayt giycem tamam diyordu
dünde diyor ki çocuğun var annesin sen utanmıycan mı tayt giymeye diyoo
bende yooo niye utanayım ki dedim üstüne uzun tunik giycem dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?