Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Aaaa ben giyeyimde bir resim çekileyim gör bakalım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni üstüne tunik giycen ama kısa bişey giymicen totişimizi örtcek delikafadulden
ay ben giyemiyorum ya öyle şeyler ama yakışıyor bana evde misafir gelince giyiuorumaklinialirimsmile
Günaadın bebiklerim nasılsınız.

günaydın sel

01.10.2010 Tarihli kilo bildirimi kilo : 71.5

08.10.2010 Tarihli kilo bildirimi kilo : 70.1 yarın bildirim yapacak demişim çünkü tartıdan emin değiliz

nafım bu arada benim kg aynı oyüzden haber vermedim

11.10.2010 Tarihli yorum

Şimdi kuşum sen kilom aynı o yüzden haber vermedim diyince ben 70.1 olan kilo bildiriminin doğru olduğunu düşündüm bu yüzden bu hafta kilo almış görünüyorsun olumunekankayizsmile ama şimdi anladığım kadarıyla sen bir önceki haftaki kilo bildirimin için kilom aynı demek istemişsin :icecream: yaniiiii o gün için yanlış anlaşılma yok kuşum sempatiksalakcinni

Bu durumda bu hafta kilo vermiş oluyorsun olala da onaylıyosa cezayı yapmana gerek yok aklinialirimsmile

yok ben yine cezayı yapıyım çünkü artık çok kg vermem lazım ama uzun zamandır 71,5 ta takılı kaldım diye böyle düşündüm ben

Günaadın bebiklerim nasılsınız.

Günaydın dadllımm kendi adıma iyiyim sen nasılsın zemuszemus

Günaydın hazalcım hayırlısı olsun canım Allah damatlığını göstersin olumunekankayizsmile

gunaydin kizlarr
araniza katilmak istiyorum ohaoldumsmile

Günaydın buyur hoşgeldin a.s.

ay ben giyemiyorum ya öyle şeyler ama yakışıyor bana evde misafir gelince giyiuorumaklinialirimsmile

günaydın sel

Neden giyemiyosun kız sempatiksalakcinni

Ceza mı var ben geçmişi okuyamadımda

Kilo alanlara ve veremeyenlere var sempatiksalakcinni

Sabah hazır yufkanın yarısından yapılmış yağsız gözleme yedim.
Eşim yamıştı :)
Peynirli.
Eeee birde 3 ü bir arada kahve içtim kızlar

Neden giyemiyosun kız sempatiksalakcinni
izin vermiyor benimkialsanaalsanasmile

Sen regl döneminde olduğun için sana ceza yok canım boshayallersmile bu hafta kilo veremezsen yada alırsan o zaman olala verir bir ceza -tatlicadiarzu-

bende regl dönemimdeyim bu hafta kilo verebileceğimi sanmıyorum ilk 3 günüm ağrı içinde geçtiği için sürekli yatıyorum iş saatleri dışında:çok üzgünüm:

Sabah hazır yufkanın yarısından yapılmış yağsız gözleme yedim.
Eşim yamıştı :)
Peynirli.
Eeee birde 3 ü bir arada kahve içtim kızlar

Gözleme mii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tsk ederim nafcim guzel dileklerin icin.....

Rica ederim şekerim olumunekankayizsmile darısı benim başıma boshayallersmile

Hımm anladım canım boshayallersmile

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum kdv işlerini toparlayayım öğleden sonra yine gelirim opuyorumnanaktan

nihan
benimkine de diyordum ki biraz zayıflıyım tayt giycem tamam diyordu
dünde diyor ki çocuğun var annesin sen utanmıycan mı tayt giymeye diyoo
bende yooo niye utanayım ki dedim üstüne uzun tunik giycem dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…