Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

birde kızlar hatalı olduğumuz biryer var
biz kiloluyuz diye bosbol giyiniyoruz kendimizi saklamak için bu bizi dahada kg lu gösteriyor
biraz dar giyinin bak kendinize güveniniz gelir ve daha da zayıflamak istersiniz
bakın benim hedef tayt giymek kaydirigubbakcemile3

ee ozaman şöyle bişey yapalım madem zayıflıyoruz bunu yaparken yanında bakımlar da yapalım kendimize Kim ne biliyorsa ne yapıyorsa paylaşsın yapalım bizlerde . Cilt, saç aklımıza ne geliyorsa Böylece hedefe varıldığımız da hem zayıf hem de ışıl ışıl oluruz bayanssulusmile

HAHAHAHAHA SÜPERSİN YAAAAAA SONUNA KADAR KATILIYORUM BİTANEM SANAAAAA YALANMI METRODA BAZEN GÖRÜYORUM ARKADAN HARİKA GÖRÜNÜYOLAR OLANN DİYOM FİZİĞE BAK YÜZÜNÜ Bİ DÖNÜYO AMANNNNNINNNNNNNsırnaşık şey Bİ TON MAKYAJ BİDE BİŞEYE BENZESE BİZLER GÜZELİZZZZZ KESİNLİKLEEEEEEE HERKESİ GÖRDÜM AŞŞA YUKARI ÇİRKİNİMİZ YOKKKKKKKKKKK

ama ben sabahları gizli yapıyorum makyajımı önüme bakarak biniyom arabaya hahahahahaha çünkü sabah makyaj yaparken görünce benimki geliyooooooo elini yüzüme sürüppppp paylancoya benzetiyooooo yapamıyorummmmmmmm ama bundan sonraaaaaa yapacammmmmmmmmmmmmm kaçamak bbi allık sürüyodummirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…