- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.041
vereliniortakharika tınkerbell..tabi ki kabul edilir bir teklif
ama ben sabahları gizli yapıyorum makyajımı önüme bakarak biniyom arabaya hahahahahaha çünkü sabah makyaj yaparken görünce benimki geliyooooooo elini yüzüme sürüppppp paylancoya benzetiyooooo yapamıyorummmmmmmm ama bundan sonraaaaaa yapacammmmmmmmmmmmmm kaçamak bbi allık sürüyodummirmirmirmir
vereliniortak
Aslında hiç üşenilcek bişey değil bende öyleyim malesef. İki allık, biraz rimel, parlatıcı tamamdır boshayallersmile
diğer kızlar bunları okuyunca ne diyecekler bakalım kaydirigubbakcemile
uysunlar biseeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende kaçıyorum iyi akşamlar kızlar zemuszemus
Şeniz Çiçekler de pasta da harika görünüyor cnm bayanssulusmile
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF----------------------73-------------------------67---------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------------79.7-----------------------71.1------------------------65-----1 kilo aldı
neseli45---------------85.9-----------------------81.4------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz-----------66 ------------------------60.1------------------------59-----2.800 gr verdi
mehay-----------------68--------------------------61.5------------------------55-----500 gr verdi
merve52---------------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
asya27-----------------64--------------------------59.2------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
_kvsr_------------------66--------------------------61.5------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-------100-------------------------85.7------------------------60------300 gr verdi
olala-------------------55.7------------------------52.1------------------------51.2---200 gr aldı
tinkerbell2-----------62.2-----------------------54.5------------------------52------900 gr aldı
angel2030------------65--------------------------62.6-----------------------55------1 kilo aldı
aygün2008-----------76--------------------------74--------------------------65------Kilosunu korumuş
sel-----------------------62--------------------------60,5------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
selinay2002---------68--------------------------66.5------------------------58------500 gr verdi
çikolatam------------76.3-----------------------77.1------------------------55------1.900 gr aldı
Cigsel2010-----------71.6-----------------------71.9------------------------65-----200 gr verdi
sevgilim_benim---64--------------------------55--------------------------55-----Aramıza yeni katıldı
nihan86---------------59.7------------------------59.7-----------------------52-----Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 15.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : melisdeniz( 2.800 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : mehay & selinay2002( 500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : Hazalim1985( 300 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
anaamm listeye baaakkk.meliss nettin gı sen.nası 2.800 verdinkii akannehir kilo verenleri vee koruyanları tebrik ediyorum..kilo alanlar allah canınızı almasın emi
Geçen hafta melisin bildirimi yok canım regl dönemi olduğu için iki haftalık yani bu kilo kaybı olumunekankayizsmile
Melis tam gaz devam ediyor vallahi zemuszemus
Kilo veren bütün arkadaşları Özelliklede Melisimi kutlarım :hooray:
İnanamıyorum kendime de bu arada alıyıyorum 2 haftadır kilo
İlk zamanlarda da aslında güzel veriyordu spor da yapıyordu bacağın daki ağrıdan fazla yürüyüş yapamamıştı son zamanlarda
pztesi nörolojiye gidip bacağıma vuran ağrının aslını astarını öğrenicem..
mervecim kahvaltı yaptın saatinde harikasın tatlım..
görüşürüz kızlar.. iyi haftasonları..
evet kızlarr naf dedeig igib 2 haftalık bu kilo bildirimii.ben zaten 2 ögün felan yiyorum alıştım bu durumada.tabii sapıtııgım zamnalrda oluyor....canım sıkkın..
yaklaşık 250 kişinin bitirdiği sınavda 48 kişiyi mülakata çağırmışlar ama beni değil.. tam 2 senemi vermiştim çalışmaya...
gittim bugün cnm anlatmaya mecalim yok ama..evet kızlarr naf dedeig igib 2 haftalık bu kilo bildirimii.ben zaten 2 ögün felan yiyorum alıştım bu durumada.tabii sapıtııgım zamnalrda oluyor....
olişş pztsi druna gitinmi ne deddiii
ben gitimm belmr istedi siyatikten felan bahseti yayga vurabiliyormuş
canını sıkma iş ve sınav için kısmettt
az yiyosunn kuzucummmenümü yazıyım
sabah kahvaltı 1dlim kepekle bilikte yumurta 1 adet
öglen hiç
akşam.makarna yeşilik..
benim ağrı da kalçadan.. taa ayağa vuruyo.. bel röntgeni çektirdi.. mr istemedi neden bilmiyorum.. baya radyasyon yedim bugün..perşmebe drumuza gitikk ayagımdaki agrıdan dolayıı bana siyatik sinirden bahsetii o yapabilirmiş..çarşamba gümü bel mr var çektircez..bakalım sonuç bi çıksa oh diycem artık ben ya...kalçam bile agrıyor bazenbilmiyorumkismile
gerçektenmiii yürüken sıkıntı oluyormu pekiiiigittim bugün cnm anlatmaya mecalim yok ama..
anlat dinlerim ben oliş
az yiyosunn kuzucumm
biliyom ama canım istemiyor ccanımsııkın yaa
benim ağrı da kalçadan.. taa ayağa vuruyo.. bel röntgeni çektirdi.. mr istemedi neden bilmiyorum.. baya radyasyon yedim bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?