Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

harika tınkerbell..tabi ki kabul edilir bir teklif
vereliniortak

Aslında hiç üşenilcek bişey değil bende öyleyim malesef. İki allık, biraz rimel, parlatıcı tamamdır boshayallersmile

canım sıkkın..

yaklaşık 250 kişinin bitirdiği sınavda 48 kişiyi mülakata çağırmışlar ama beni değil.. tam 2 senemi vermiştim çalışmaya...

Şeniz Çiçekler de pasta da harika görünüyor cnm bayanssulusmile

anaamm listeye baaakkk.meliss nettin gı sen.nası 2.800 verdinkii akannehir kilo verenleri vee koruyanları tebrik ediyorum..kilo alanlar allah canınızı almasın emi

Geçen hafta melisin bildirimi yok canım regl dönemi olduğu için iki haftalık yani bu kilo kaybı olumunekankayizsmile

Melis tam gaz devam ediyor vallahi zemuszemus

Kilo veren bütün arkadaşları Özelliklede Melisimi kutlarım :hooray:
İnanamıyorum kendime de bu arada alıyıyorum 2 haftadır kilo

İlk zamanlarda da aslında güzel veriyordu spor da yapıyordu bacağın daki ağrıdan fazla yürüyüş yapamamıştı son zamanlarda

pztesi nörolojiye gidip bacağıma vuran ağrının aslını astarını öğrenicem..

mervecim kahvaltı yaptın saatinde harikasın tatlım..

görüşürüz kızlar.. iyi haftasonları..

canım sıkkın..

yaklaşık 250 kişinin bitirdiği sınavda 48 kişiyi mülakata çağırmışlar ama beni değil.. tam 2 senemi vermiştim çalışmaya...
evet kızlarr naf dedeig igib 2 haftalık bu kilo bildirimii.ben zaten 2 ögün felan yiyorum alıştım bu durumada.tabii sapıtııgım zamnalrda oluyor....

olişş pztsi druna gitinmi ne deddiii
ben gitimm belmr istedi siyatikten felan bahseti yayga vurabiliyormuş

canını sıkma iş ve sınav için kısmettt

perşmebe drumuza gitikk ayagımdaki agrıdan dolayıı bana siyatik sinirden bahsetii o yapabilirmiş..çarşamba gümü bel mr var çektircez..bakalım sonuç bi çıksa oh diycem artık ben ya...kalçam bile agrıyor bazenbilmiyorumkismile

gittim bugün cnm anlatmaya mecalim yok ama..

menümü yazıyım
sabah kahvaltı 1dlim kepekle bilikte yumurta 1 adet
öglen hiç
akşam.makarna yeşilik..
az yiyosunn kuzucumm

benim ağrı da kalçadan.. taa ayağa vuruyo.. bel röntgeni çektirdi.. mr istemedi neden bilmiyorum.. baya radyasyon yedim bugün..

gerçektenmiii yürüken sıkıntı oluyormu pekiiii

sanki kalçamdan igen vvurulmuşum gibii.....benden hem mr hemde rötgen istedi..sıkıntı yapma araştırcaz dedeiiii bena glıcam artık druaa:)

kızlar tüm geçmişi okudum ama cevap yazacak halim kalmadı.. alıntı falan da yaptım sildim sonra...

ben artık allık, ruj ve rimelsiz çıkmıyorum diyebilirim.. tabi makyaj dursun diye nemledirici falan da sürüyorum.. saçıma da bakmaya çalışıyorum.. kuaföre para vermiyorum boyamı evde yapıyorum.. eskiden baya paspaldım ama bakımlı olmanın bi kadın için ne kadar fark yarattığını öğrendikten sonra artık daha özenliyim..

kıyafetlere bu ara fazla bütçe ayıramıyorum zaten tam istediklerimi de bulamadım henüz..

ama kızlar kilolu olmak bahane bence.. bakımlı olmanın inanın kiloyla alakası yok..

makyaj deyince.. gratislerde tek kullanımlık komple makyaj setleri var farklı konseptlerde.. değişik makyajlar bende nası durur diyosanız deneyin derim seti 3.5 tl.. böylece servet ödemeden farklı makyajları deneme ve kendinize yakışanı bulma fırsatınız olur.. ben öyle düşünerek aldım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…