Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gerçektenmiii yürüken sıkıntı oluyormu pekiiii

sanki kalçamdan igen vvurulmuşum gibii.....benden hem mr hemde rötgen istedi..sıkıntı yapma araştırcaz dedeiiii bena glıcam artık druaa:)
bazen durduk yerde, bazen ayakta, bazen yürürken kafasına göre..
evet ona benzer bişi..
kuzum hangi dr'a gittin ilgilenmiş baya.. istanbuldaysan ben de gideyim aynı dr'a cnm..

selam kızlar.bugün bişeyler anlatcaktım size ama eve yeni gelebildim.nerden başlasam bilmiyorum.haftasonu düğün vardı biliyosunuz.babamın amcasının torunu var bitane.çocuk askerliğini falan yaptı geldi işe falan başladı.herkes çok yakışıklı falan diyo işte ama hiç o gözle bakmamıştım.neyse işte ben wc ye giderken karşılaştık askerden geldkten sonra hiç görmemiştim konuştuk ayaküstü baya.telefon numaramı aldı.gecede mesaj atıı falan.dün ısrarla pazartesi görüşelim konuşmak istediklerim var dedi.bugün onunla buluştuk ve çıkma teklifi değil direk evlenme teklifi etti ohaoldumsmile ne dicemi bilemedm duymamazlıktan gelmeye çalıştım tekrarladı.çocugun baba tarafı annemin akrabası,anne tarafı babamın akrabası.ama babası öldü yıllar önce.anne tarafı dayıları falanda her düğünde içki kokusundan yanlarına yaklaşılmıyo öyle insanlar.her neyse ben şartlarımı söyledim benimle gezip tozamazsın istediğin gibi dedim.akrabayız yüz yüze bakcaz bugün yarın dedim.gerisi hiç sorun değil dedim.2 abisi var evliler ve bakmazlar anneme diyo.bi annesi var yani başında.eğer olursa onunla oturcam.ev falan var.bilmiyorum.içim kıpır kıpır etti.öyle yakışıklı birinin bana karşı böyle şeyler düşüneceği aklımın ucundan geçmezdi.sonra bu akşam mesaj attı ben sana aşık oluyorum diye :sinifsinif: naaapppmalıııyyıımmmm yardım ediiinnnn eyvahedigeldismile hem çok mutluyum hemde korkuyorum bilmiyorum kızlar kafam çok karışık hemen hemen çoğunuz evlisiniz tecrübelisiniz bana akıl verin bilmiyorumkismile

meliscim az dur yahuuu hiç aşağıda yoksun tatlımm

benim gittiğim dr nasıldı biliyom musun b. gibi..

bana şöyle dedi:
"neren ağrıyo-eğil-röntgen çektir"1. gidiş...
"aaa omurgan eğri.. fıtık yok henüz ama merak etme 4-5 yerden çıkar fıtıkların çok sürmez.. mutlaka fıtık olursun.. dikkat et.. verdiğim ilaçların yan etkisi az fıtık olursan yan etkisi daha da fazla olur.. bay bay."2.gidiş...

uyuz oldum karıyaaaa yaaaa dr olunca böyle saçmalama hakları mı oluyoo

babamın ne tepki verecegini bilmiyorum.babam olumsuz bakarsa sırtımı dönemem.onunla olsada ayrılsam sürekli heryerde karşı karşıya geldiğimiz insanlar.düğünde bayramda.onun abilerinin ikiside evli ve kız istemeye baba vekili olarak hep babam gitti onlarla.ne diyosunuz kızlar.akıl istiyorum acele karar vermek istemiyorum eyvahedigeldismile

bazen durduk yerde, bazen ayakta, bazen yürürken kafasına göre..
evet ona benzer bişi..
kuzum hangi dr'a gittin ilgilenmiş baya.. istanbuldaysan ben de gideyim aynı dr'a cnm..
benmde öylee her duruma göre çıkıoyrben istbulda deilim cnm benim drum ankarda ersin erdogan ufuk ünv..paralı 135tl aldı:uhm:
kuzum napıyusun sen ...olmurmu öyle hiç tanımadın birine 1 kez düğünde gördüğün hop akaşmı numaranı alıp ertesiğ ün evlenme eteklifi etmesii..belkii ona göre normaldir senii tanıyodur araştırmıştır kafasına yamıştır ama olmaz deme yelimm önce tanıı bii cnm..ohaoldumsmile

yavaş ol mervecim.. opuyorumnanaktan kaç yaşındaki bu çocuk? işi gücü var mı napar neder??

yok meliscim tanımazmıyım gelip gidiyoruz ailecek.akrabamız zaten.sohbet ediyoruz falan.kişilik olarak falan tanıyorum yani.

yok meliscim tanımazmıyım gelip gidiyoruz ailecek.akrabamız zaten.sohbet ediyoruz falan.kişilik olarak falan tanıyorum yani.
merve eger senin kafana yatysa bu durum bii çık yakından kişiliğinii iyce bil adece tanı demiyorum yakın tanı diyorum bak...farkı anladın demi cnm...sonrasında nişsan yaprsınız...onaylarsa alen sen.yerimseniben

çocuk çok çok iyi biri insan olarak.ama bi sevgili olarak nasıldır bilmem.ailem her türlü onay verir.ama dayıları resmen ayyaş.ve bugün yarın evime barkıma içkili sarhoş gelseler kapıda yatırırım.buda sorun olur.ve böyle şeyler başıma gelcekse ki bunu babam bilir kesinlikle müsade etmezler.işte bunlar en baştan konuşulacak şeyler.bilmiyorm kafam karışık.bu gece iyice düşüncem

seninki de özelmiş.. özel olmayınca 5 dk ayıramıyolar..
cnm yapacak bişi yok.. nedenini saptıcak.. benim omurgam eğri mesela S çiziyo..
yalnız fiziktedaviye git mutlaka ve mutlaka.. ben yarın gitcektim yer kalmamış. pbeye gidicem.. omurga bu tüm sinirler çıkıyo.. ters, ani hareket yapmamamız ağır kaldırmamamız lazım cnm.. bi de yüzme iyi geliyo.. ben okulumun havuzuna üye olucam..

mervecim melisss çok çok haklı.. açıkcası hemen yazmaya çekindim ama madem melis yazmış ben de söyleyeyim.. benim gözüm bu çocuğu tutmadı şimdilik.. msjlarına karşı sakın msj atma cnm.. ben eski kafalıyım sanırım aşık oluyorum galiba tadında msjlar benim hoşuma gitmiyo.. ciddiyse yüzüne söyler.. kısacası akışına bırak cnm ve msjlaşma.. istersen konuş ama msjlaşma.. bi de dediğim gibi işi, gücü, yaşı, çevresi önemli.. anneyle kalma olayını hemen söylemesi de hiç hoşuma gitmedi.. sonra tepene çıka(bilir)ler..

işte ondan korkuyorum bende.ne bilim art niyet sezmedim pek.ama 3 erkek kardeşler ve hiçbiri sahip çıkmicak bu şimdiden belli.ne bilim annesine her türlü bakarım.ama dayıları :gitme: benim bile nefret ettiğim insanlar ve düğünden düğünede olsa istanbula yolları düşüyo mutlaka eyvahedigeldismile

hayırlısı şekerim.. ben eski kafalıyım bu konularda çok klasiğim cnm aklında olsun..

oo ayaşmıı olurmu hiçç öyle ya dayıları afelan...yarın birğün asana da sorunn olur yakın akraba gelmek isticekk..çok çok iyi düşün emii biatenmŞeniz

iyi de kuzum çocuk daha kendi kendine gelin güvey bile olmadan annesinden bahsediyo sana normal deil ki bu pek??

Son düzenleme:
midemde kelebekler uçuşuyo mafoldumben kendimi çok kaptırmakda istemiyorum.ya ilerde büyükler sorun çıkarırsa ben asla onunla karşılaşma riski olan yerlere gidemem

oo ayaşmıı olurmu hiçç öyle ya dayıları afelan...yarın birğün asana da sorunn olur yakın akraba gelmek isticekk..çok çok iyi düşün emii biatenmŞeniz
en büyük korkumda bu meliscim :gitme:
iyi de kuzum çocuk daha kendi kendine gelin güvey bile olmadan annesinden bahsediyo sana normal deil ki bu pek??

ya herkes şartlarını kurallarını söyledi tmm mı.o da benim bi annem var babamdan yadigar.onu atamam dedi.öyle yani.annesine hala diyorum zaten ben :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…