- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #23.081
yakışıklı olduğundandır fıstığım.. yalnız kendine fazla güveniyo bu çocuk bak bunu da tutmadım pek...midemde kelebekler uçuşuyo mafoldumben kendimi çok kaptırmakda istemiyorum.ya ilerde büyükler sorun çıkarırsa ben asla onunla karşılaşma riski olan yerlere gidemem
alkisalkisalkisalkisalkisalkisseninki de özelmiş.. özel olmayınca 5 dk ayıramıyolar..
cnm yapacak bişi yok.. nedenini saptıcak.. benim omurgam eğri mesela S çiziyo..
yalnız fiziktedaviye git mutlaka ve mutlaka.. ben yarın gitcektim yer kalmamış. pbeye gidicem.. omurga bu tüm sinirler çıkıyo.. ters, ani hareket yapmamamız ağır kaldırmamamız lazım cnm.. bi de yüzme iyi geliyo.. ben okulumun havuzuna üye olucam..senin özel deil mii pekii...5 dak bişe anlatamıyoruzki akça kere denedimm..en sonunda özlee gitcem dedeimm walahii...sıkıntım artıyor çünküü cnm..saglık buu zamn kaybetmek zarar oluraçıkcaıs..bi yerden kısarım giderim npalım...smi ondanmı oluyor acep seninki bewnim düz galiba öyele bi durum yok omurgada ama ayagımdaa grım var işte...bulsalar rahatlasak bii...sendeki sonuç keisnleştimi pekii. yok demii:sinifsinif:
mervecim melisss çok çok haklı.. açıkcası hemen yazmaya çekindim ama madem melis yazmış ben de söyleyeyim.. benim gözüm bu çocuğu tutmadı şimdilik.. msjlarına karşı sakın msj atma cnm.. ben eski kafalıyım sanırım aşık oluyorum galiba tadında msjlar benim hoşuma gitmiyo.. ciddiyse yüzüne söyler.. kısacası akışına bırak cnm ve msjlaşma.. istersen konuş ama msjlaşma.. bi de dediğim gibi işi, gücü, yaşı, çevresi önemli.. anneyle kalma olayını hemen söylemesi de hiç hoşuma gitmedi.. sonra tepene çıka(bilir)ler..
yakışıklı olduğundandır fıstığım.. yalnız kendine fazla güveniyo bu çocuk bak bunu da tutmadım pek...
midemde kelebekler uçuşuyo mafoldumben kendimi çok kaptırmakda istemiyorum.ya ilerde büyükler sorun çıkarırsa ben asla onunla karşılaşma riski olan yerlere gidemem
kibar ol her zaman cnm.. burnu sürtsün bence sana çok değer veriyosa bu kadar kendine güvenmemesi lazımdı .. zaten sen böyle yaparsan asıl karakteri ortaya çıkar.. ve hiç bişi kaybetmezsin.. ağır ol kendine güven başka bişi demicemm..evet çok güveniyo orda haklısın canım.sizce zamana mı bırakmalıyım.yoksa kestirip atmalı mıyım.
mervecim tadını çıkar beğenilmenin.. öyle çarçabuk bişi yapmana gerek yok nasılsa.. ağır ol yeter her şey olacağına varır.. ağır kızsın zaten çok da masumsun şeker yüzlüsün..
cnmm selamm hoşgeldin ya akşam senii ğörmek çok ğpüzell:lepi:bu arada annem seslenip duruyo bi içeri gidiyim yine kaçarım
eğer öyle bişey yapacagını bilsem bu kadar kafa yormazdım.annesi hiç sorun deil.ben ona değil o bana bakar valla fare gibi kadın oturdugu yerde duramaz öyl biri.bilmiyorum canımm bakalım artık zamanlamervecim öncelikle tebrik ederim canım beğenilmek çok güzel bir duygu
ama sana tavsiyem çocuğu bir arkadaş olarak annesini de bir teyze olarak tanıyabilirsin canım
bence annene konudan bahset ama babana şimdiden söyleme çocuğu sevgili gözüyle annesinide kaynana gözüyle önce gözlemle tatlım sonradan üzülmeyesin diye
ama bence dayılarına takılma istedikten sonra görüşmez ben eşimin dayısını nerdeyse hiç görmüyorum bile sen çocuğu ve annesini tanımaya bak canım
evet ağırdan alcam bakalım sonuç nereye varcakkibar ol her zaman cnm.. burnu sürtsün bence sana çok değer veriyosa bu kadar kendine güvenmemesi lazımdı .. zaten sen böyle yaparsan asıl karakteri ortaya çıkar.. ve hiç bişi kaybetmezsin.. ağır ol kendine güven başka bişi demicemm..
ben çıkıyorum kızlar komşum zili çaldı gelmiş.. sonra girim tekrar gece ye dogruu...öüpüldünz hepicizizz..mercemm hayırlısı hakında emii bebgimopuyorumnanaktan
hepsi çok çok normal tuhaf deilsin..evet bu aralar dikkat çekmeye başladım.bilmiyorum ağırdan almaya çalışıyorum.ama biten ilişkim 4 yıl sürmüştü.onun verdiği alışkanlıkla,ondaki şeyleri bundada aradım açıkçası.farklı olan yönlrini yadırgadım.tuhafım ya.biraz düşünmey ihtiyacım var
melis çıkmadıysan yap cnmmelis sırtüstü halıya uzan cnm eşine sor belinde kavis var mı veya elini sokmaya çalış boşluk oluyo mu belinin altında.. yalnız üstünde ince bi kıyafet olsun cnm..
hepsi çok çok normal tuhaf deilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?