Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

midemde kelebekler uçuşuyo mafoldumben kendimi çok kaptırmakda istemiyorum.ya ilerde büyükler sorun çıkarırsa ben asla onunla karşılaşma riski olan yerlere gidemem
yakışıklı olduğundandır fıstığım.. yalnız kendine fazla güveniyo bu çocuk bak bunu da tutmadım pek...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mervecim tadını çıkar beğenilmenin.. öyle çarçabuk bişi yapmana gerek yok nasılsa.. ağır ol yeter her şey olacağına varır.. ağır kızsın zaten çok da masumsun şeker yüzlüsün..

mervecim öncelikle tebrik ederim canım beğenilmek çok güzel bir duygu
ama sana tavsiyem çocuğu bir arkadaş olarak annesini de bir teyze olarak tanıyabilirsin canım
bence annene konudan bahset ama babana şimdiden söyleme çocuğu sevgili gözüyle annesinide kaynana gözüyle önce gözlemle tatlım sonradan üzülmeyesin diye
ama bence dayılarına takılma istedikten sonra görüşmez ben eşimin dayısını nerdeyse hiç görmüyorum bile sen çocuğu ve annesini tanımaya bak canım

evet çok güveniyo orda haklısın canım.sizce zamana mı bırakmalıyım.yoksa kestirip atmalı mıyım.
kibar ol her zaman cnm.. burnu sürtsün bence sana çok değer veriyosa bu kadar kendine güvenmemesi lazımdı .. zaten sen böyle yaparsan asıl karakteri ortaya çıkar.. ve hiç bişi kaybetmezsin.. ağır ol kendine güven başka bişi demicemm..

ben çıkıyorum kızlar komşum zili çaldı gelmiş.. sonra girim tekrar gece ye dogruu...öüpüldünz hepicizizz..mercemm hayırlısı hakında emii bebgimopuyorumnanaktan

mervecim tadını çıkar beğenilmenin.. öyle çarçabuk bişi yapmana gerek yok nasılsa.. ağır ol yeter her şey olacağına varır.. ağır kızsın zaten çok da masumsun şeker yüzlüsün..

evet bu aralar dikkat çekmeye başladım.bilmiyorum ağırdan almaya çalışıyorum.ama biten ilişkim 4 yıl sürmüştü.onun verdiği alışkanlıkla,ondaki şeyleri bundada aradım açıkçası.farklı olan yönlrini yadırgadım.tuhafım ya.biraz düşünmey ihtiyacım var

melis sırtüstü halıya uzan cnm eşine sor belinde kavis var mı veya elini sokmaya çalış boşluk oluyo mu belinin altında.. yalnız üstünde ince bi kıyafet olsun cnm..

eğer öyle bişey yapacagını bilsem bu kadar kafa yormazdım.annesi hiç sorun deil.ben ona değil o bana bakar valla fare gibi kadın oturdugu yerde duramaz öyl biri.bilmiyorum canımm bakalım artık zamanla
evet ağırdan alcam bakalım sonuç nereye varcak
ben çıkıyorum kızlar komşum zili çaldı gelmiş.. sonra girim tekrar gece ye dogruu...öüpüldünz hepicizizz..mercemm hayırlısı hakında emii bebgimopuyorumnanaktan

saol canımmm çok teşekkür ederim

hepsi çok çok normal tuhaf deilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…