Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet kızlar kimse duramaz bundan sonra bizim önümüzde
açılınnnnn bizzz geliyozzzzzzzzzzz

Sen nasıl gaza geldin böyle aşkitom çoşturmuşsun ortalığı bayanssulusmile

canım sıkkın..

yaklaşık 250 kişinin bitirdiği sınavda 48 kişiyi mülakata çağırmışlar ama beni değil.. tam 2 senemi vermiştim çalışmaya...

Üzüldüm canım :çok üzgünüm: Hakkında hayırlısı olsun inşallah olumunekankayizsmile

Geçmiş olsun meliscim a.s.

Devlet hastanesi olunca böyle oluyor canım özelde daha fazla ilgileniyorlar parayı bastırdığın için şakkıdı

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorumkismile geçmiş olsun bu arada canım olumunekankayizsmile

Allah bozmasın :asigim:

gelde nafı arama

Canımm benimmm Şeniz

Üzüldüm edacım :çok üzgünüm: ama bende dahil bu topikte ve başka topiklerde tüm arkadaşlarımız sana yaptığının çok sağlıksız olduğunu söyledik sen inatla zayıflıycam dedin ve işte sonuclarını şuan yaşıyorsun :sinifsinif: Allah kurtarsın sağlık sıhat versin inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar

dün akşamki yemeğim
4 inegöl köfte
salata
2 dilim ekmek

ara öğün olarak yarım armut yarım elma

kahvaltı
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

Günaydın nihancım olumunekankayizsmile

ya arkadaşlar azcık ta ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğinizi. yaptıgınız listenin tamamını. felan yazın ya lütfen

Yağtığımız belirli bir diyet listesi yok şekerim herkes kendine özel beslenme düzenini uyguluyor bayanssulusmile sen neyi öğrenmek istiyorsan sor cevaplarız

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

Günaydın bebeğim zemuszemus

günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrr geçmişi okudum okudum bitmedi bıraktım valaha nasılsın oyelkennnn bu bel boşluğu nedir anlatsana bana öle olunca ne oluyokine

Günaydın cnm :ecrin_bebek:

naf hala dönmemiş kaydirigubbakcemile3

Evet ancak bitirebildim cnm :hulya:

Günaydın

kahvaltım 2 ince dilim t tahıl ekmek
1 kk peynir 1 çay kaşığı reçel çay
şimdide naneli limonlu yeşil çay içiyorum 2 tanede yulaflı kepekli kraker iyorum saman gibiü
vee 1 saat tam tempo yürüyüş

Dün akşam
4 kaşık tavuklu sebze türlüsü
2 adet yaprak sarma
yarım dilim tam tahıllı ekmek
1 kaşık yoğurt

1 bardak boza zemuszemus

Sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
domates
salatalık
şekersiz çay

demin ara öğün niyetine dün yaptığım elmalı,cevizli tarçınlı kekten bir dilim yedim sempatiksalakcinni

Günaydın aygüncüm

Burada kıyamet koptu resmen sel götürdü ortalığı orda yağmur yokmuydu ? nasıl yürüdün kafamçokkarıştı

Günaydın aygüncüm

Burada kıyamet koptu resmen sel götürdü ortalığı orda yağmur yokmuydu ? nasıl yürüdün kafamçokkarıştı

günaydın nafım.evet burdada oldu ama gece çok yağdı.sabah bayaa azldı sonra bi baktım kesilmiş bende hemen çıktım yürüdüm hafif çiseledi tabi arada ama güzeldi canım benim.opuyorumnanaktan

nafcım yeşil çay aldım naneli limonlu bimden.bide doğadan beşi bi yerde vardı hangisi zayıflamaya yardımcı tam olarak anlayamadım canım.kafamçokkarıştı

kızlar dün Doğadan ın çilekli form çayını içtim bütün akşam ishaldim
Daha öncede içmiştim ama hiç böle olmamıştım.
Arkadaşlar diyordu ishal yapıyor diye inanmıyordum.
Dün akşam çok kötüydü

ozaman kesin kilo verirsin bu hafta. geçen sene bendeed form çayı 1 2 gün ishal yapmıştı 1 2 kilom gitmişti.bu arada sel sigarayı bırakabildinmi.guclubacismile

Son düzenleme:
afiyet olsun nafçım
Sağol canım zemuszemus

coştuk işte kızım dünnn şakkıdı

Belli belli bayanssulusmile yaptınmı peki bugün makyaj sempatiksalakcinni
günaydın nafım.evet burdada oldu ama gece çok yağdı.sabah bayaa azldı sonra bi baktım kesilmiş bende hemen çıktım yürüdüm hafif çiseledi tabi arada ama güzeldi canım benim.opuyorumnanaktan

Ayy ne güzell ben sabah atakentten organizeye 65 dakikada geldim trafik felçti resmen ohaoldumsmile

naf yeşil kahve yi duydun mu

Duydum bebeğim ama araştırmadım sempatiksalakcinni

nafcım yeşil çay aldım naneli limonlu bimden.bide doğadan beşi bi yerde vardı hangisi zayıflamaya yardımcı tam olarak anlayamadım canım.kafamçokkarıştı

Doğadanı çok beğendim ben limon sıkıyorum içine azcık çok lezzetli oluyor sempatiksalakcinni canım başlı başına ikiside işe yaramıyor ama yeşil çay inceltiyor beşibiyerde zayıflamaya yardımcı diye biliyorum ben :hulya:

Bünyen alışık değilse yapar canım bir süre sonra yapmıyor sempatiksalakcinni geçmiş olsun bu arada kaydirigubbakcemile2

bu arada akşam saçıma cila yaptırdım

Cila koyulaştırmıyomu canım boshayallersmile

ozaman kesin kilo verirsin bu hafta. geçen sene bendeed form çayı 1 2 gün ishal yapmıştı 1 2 kilom gitmişti.bu arada sel sigarayı bırakabildinmi.guclubacismile

Vücut su kaybediyor böyle dönemlerde bol sıvı alımı yapmak lazım canım yoksa bünye çok halsiz kalıyor olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ay evet kayısılısıda var galiba o çayın görümcem içiyodu bi ara ama iş yerinde fena olurum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…