- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.301
tmm cnm yapalım iyi geceler sanada
burdaydım cnm ama msjlara cevap yazıp randevu alana kadar geç kaldım
bu saatlerde de habire karnı acıkıyo insanın ben de yoğurt ve ıspanak yedim..
tmm cnm gözlerim kapanıyo valla görüşürüz iyi pazarlar öptüm çok..
canım buraya gelmen çok güzel olmuş, çünkü burası insana gerçekten azim ve kararlılk vriyor,burada o kadr kilo veren arkadaşlar varki sen de azimleniyorsun,bence ilk önce bir diyetisyene git sana göre bir diyet versin,ve en önemlisi psikolojin,sen ben kilo veremicem ya da daha beter olucam die psikolojini bozma,çünkü doğaya ne verirsen doğa da sana onu verir. sen kilo vericem diyceksn ve diyete başlıcaksın ve yavaş yavaş da evde sporunu yaparsın,yürüyebilme şansın varsa yürüyüşe gidersin, az az sık yersin,kendini kısıtlamazsın merak etme yavaş yavaş gider ama kalıcı gider.merhaba adım burcu 25 yaşındayım...uzun zamandır site üyesiyim...yaklaşık 2.5 sene önce 60 kg ile evlendim (77 den 60 düşmüştüm) ve şuan tam 2.5 sene sonra 89 kiloyum okadar mutsuzumki...her sabah yeni bi diyete başlayıp 2 gün devam edebiliyrum...üstelik bebek istiyorum ve kiloalımımdan sonra adetlerim düzensizleşti...böle gidersem anne olamicam...zayıflayamıyorumda çok kızıyorum kendime...neyi bekliyorum neden böleyim...doktora gitmiyorum kilo ver dicek biliyorum...nolur kızlar bana yardım edin bişi diyin ya...kendime bile küçük düşmekten sıkıldım artık....
hoşgeldin canım.öncelikle sakin olmalısın kesinlikle aceleyeyle hareket edersen sonunu getiremezsin.burda bizimle menülerini paylaşarak,düzenli beslenerek kalıcı kilo verebilirsin.yemeyi bi yaşam stili haline getirmelisin.merhaba adım burcu 25 yaşındayım...uzun zamandır site üyesiyim...yaklaşık 2.5 sene önce 60 kg ile evlendim (77 den 60 düşmüştüm) ve şuan tam 2.5 sene sonra 89 kiloyum okadar mutsuzumki...her sabah yeni bi diyete başlayıp 2 gün devam edebiliyrum...üstelik bebek istiyorum ve kiloalımımdan sonra adetlerim düzensizleşti...böle gidersem anne olamicam...zayıflayamıyorumda çok kızıyorum kendime...neyi bekliyorum neden böleyim...doktora gitmiyorum kilo ver dicek biliyorum...nolur kızlar bana yardım edin bişi diyin ya...kendime bile küçük düşmekten sıkıldım artık....
anım sende hoşgeldin.15 ne ki yaaa.kesinlikle relax olmalısın.problem yapma sakın.aceleye getirme30yasima kadar 48 kiloyu gecemedim,kilo almak isteyipde alamayan biriydim yani,su anda 75 kiloyum ve artik 60 kiloya inmek icin deli oluyorum,isin kotusude kilolarimin hepsinin gobek ve basende toplanmis olmasi,igrenc bir vucut goruyorum aynaya baktigimda,cogu zaman hamilemisin diye soruyorlar,gobek ve basenleri eritmek icin alternatif onerileri olanlar lutfen yazsinlar...
bende bugünden itibaren diyete başladım bi 5 kilo vermek istiyorum çok kararlıyım desteklerinize çok ihtiyacım var inşallah olacak bu sefer:2:
çıkmışştım olişşmeliscim çıktın sanırım
tamamm kuşummkaydirigubbakcemile3Buldum cnm senden baktım zaten. Başlığı okudum sonra senin yazdığından sonrasını fikrini paylaşmışsın ceza almazsın
ne mapusu kızımm :roflol:zindana atılmamışım
yarın da gezer nası olsa melis ama üzülmüştür
[ gezdikk walahii olalaa anenem gitikk sonra onuda ladık dışarı çıktık eşim magaz magaza gezmeketen kafası dmdü kaydirigubbakcemile3sonra yemek yedik...akşamda evdeydik maç bakıcam dedi eşim...aklinialirimsmile
çıkmışştım olişş
tamamm kuşummkaydirigubbakcemile3
ne mapusu kızımm :roflol:zindana atılmamışım
:roflol: zindana atılmamışsın evet kaydirigubbakcemile3
[ gezdikk walahii olalaa anenem itikk sonra onuda ladık dışarı çıktık eşim magaz magaza gezmeketen kafası dmdü kaydirigubbakcemile3sonra yemek yedik...akşamda evdeydik maç bakıcam dedi eşim...aklinialirimsmile
ne sıkıcı maçtı kötükedihüso Sen taşındınmadın dimi daha
evet yaa bende izledimm gs olarakk oo bitiiçıkmışştım olişş
tamamm kuşummkaydirigubbakcemile3
ne sıkıcı maçtı kötükedihüso Sen taşındınmadın dimi daha(
yok taşınamdık daha kargomuzz iş yerinin verdgi eşimin ertelediler izmirdeyiz:dance:sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğle karnıbahar salatası yoğurtlu 1 dilim ekmek
ara mandalina
akşam tavuk sote, salata
1 kaşık püre
biraz önce yarım muz
[
yok taşınamdık daha kargomuzz iş yerinin verdgi eşimin ertelediler izmirdeyiz:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?