Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

burdaydım cnm ama msjlara cevap yazıp randevu alana kadar geç kaldım

bu saatlerde de habire karnı acıkıyo insanın ben de yoğurt ve ıspanak yedim..

afiyet olsun cnm ıspanakdan bişey olmaz emek yemediysen ... Sonunda almısıın cnm randevunu sevindim kaç gündür uğraşıyordun

merhaba adım burcu 25 yaşındayım...uzun zamandır site üyesiyim...yaklaşık 2.5 sene önce 60 kg ile evlendim (77 den 60 düşmüştüm) ve şuan tam 2.5 sene sonra 89 kiloyum okadar mutsuzumki...her sabah yeni bi diyete başlayıp 2 gün devam edebiliyrum...üstelik bebek istiyorum ve kiloalımımdan sonra adetlerim düzensizleşti...böle gidersem anne olamicam...zayıflayamıyorumda çok kızıyorum kendime...neyi bekliyorum neden böleyim...doktora gitmiyorum kilo ver dicek biliyorum...nolur kızlar bana yardım edin bişi diyin ya...kendime bile küçük düşmekten sıkıldım artık....

bende evelsi gün çok yemiştim,gündüz hiçbirşey yemeyip akşam krizim gelmişti yemiştim ehehehe .. neyse ki spor yapmıştım o gün de rahatladım.. haftada 3 gün var zaten sporum
bugün yediklerim
kahvaltı :
1 dilim kepek ekmeği
domates
peynir
zeytin
salatalık
saat 1 gibi
1 kase yoğurt
saat 3 olduğunda
40 gr. bitter çikolata
1 saat sonra sebze yemeğimle kepek ekmeğimi yiyeceğim
akşama arkdaşım oturmaya gelecek onunla da çok az çekirdek yerim,yatmadan da meyve yerim nasıl kızlar

canım buraya gelmen çok güzel olmuş, çünkü burası insana gerçekten azim ve kararlılk vriyor,burada o kadr kilo veren arkadaşlar varki sen de azimleniyorsun,bence ilk önce bir diyetisyene git sana göre bir diyet versin,ve en önemlisi psikolojin,sen ben kilo veremicem ya da daha beter olucam die psikolojini bozma,çünkü doğaya ne verirsen doğa da sana onu verir. sen kilo vericem diyceksn ve diyete başlıcaksın ve yavaş yavaş da evde sporunu yaparsın,yürüyebilme şansın varsa yürüyüşe gidersin, az az sık yersin,kendini kısıtlamazsın merak etme yavaş yavaş gider ama kalıcı gider.

30yasima kadar 48 kiloyu gecemedim,kilo almak isteyipde alamayan biriydim yani,su anda 75 kiloyum ve artik 60 kiloya inmek icin deli oluyorum,isin kotusude kilolarimin hepsinin gobek ve basende toplanmis olmasi,igrenc bir vucut goruyorum aynaya baktigimda,cogu zaman hamilemisin diye soruyorlar,gobek ve basenleri eritmek icin alternatif onerileri olanlar lutfen yazsinlar...

bende bugünden itibaren diyete başladım bi 5 kilo vermek istiyorum çok kararlıyım desteklerinize çok ihtiyacım var inşallah olacak bu sefer:2:

hoşgeldin canım.öncelikle sakin olmalısın kesinlikle aceleyeyle hareket edersen sonunu getiremezsin.burda bizimle menülerini paylaşarak,düzenli beslenerek kalıcı kilo verebilirsin.yemeyi bi yaşam stili haline getirmelisin.
anım sende hoşgeldin.15 ne ki yaaa.kesinlikle relax olmalısın.problem yapma sakın.aceleye getirme
bende bugünden itibaren diyete başladım bi 5 kilo vermek istiyorum çok kararlıyım desteklerinize çok ihtiyacım var inşallah olacak bu sefer:2:

hoşgeldin canım azmış yaa.ohoooo 5 kilo ne ki hadi bakalım yarın sabah hepinizi burda görmek istiyorum

teşekkür ederim verdiğiniz moral için benide aranıza kabul edermisiniz bende yediklerimi yazayım günlük benim diyetisyenlerden aldığım onlarca liste var hep gittim bıraktım gitmek istemiyorum ne yapılması gerektiğini biliyorum artık üstelik deneyimliyim 77 den 60 düştüm zamanında kendim...neden kilo aldığımıda o kadar iyi biliyorumki artık sanırım sadece motivasyona ihtiyacım var...sizde destek olursanız arada kulağımı çekerseniz :) sanırım yapabilirim...yapmak istiyorum...

Son düzenleme:
meliscim çıktın sanırım
çıkmışştım olişş
Buldum cnm senden baktım zaten. Başlığı okudum sonra senin yazdığından sonrasını fikrini paylaşmışsın ceza almazsın
tamamm kuşummkaydirigubbakcemile3

sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğle karnıbahar salatası yoğurtlu 1 dilim ekmek
ara mandalina
akşam tavuk sote, salata
1 kaşık püre
biraz önce yarım muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…