- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.321
ne yedin sen buğünn peki:1ninca:anladım cnm
Göz kapağım nasıl kaşınıyor kabardı da bir anda oldu bişey yoktu bilmiyorumkismile acaba mikrop mu kaptım yaa
sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğle karnıbahar salatası yoğurtlu 1 dilim ekmek
ara mandalina
akşam tavuk sote, salata
1 kaşık püre
biraz önce yarım muz
Bunları işte
Bazen oluyor bu polen zamanında genelde. Tozdan da olabilir belki dışarı da çıkmadım anlamadım bilmiyorumkismile sabah belli ki şişicek gözüm
oyy alerjii oldunn sen şişmezde hemen barii buzla ov peçete arasına koyda
kuşumm antihismatk ilaçalr var ama kafadan içilmezkii..kortizzonlu krem varsa sürr barii yadaaa
taamm kuşummm dika et kendine mei....geçmiş olsun...yarın haber vr Şenizevet evet buz koyayım iyi fikir cnm sağol Canım ben çıkıyorum dalinle yıkaycam şimdi sonra da buz tutarım hazır uykum gelmişken uyuyim hem Öptüm seni tatlı arkadaşım benimmmm Şeniz
ellleme senn dediğimi yap bi krem al sürrr ...oyy kıyamamm sana iygeceler bende çıkıcambilmiyorumkismile ilaç değilde yarın ecz. sorucam merhem falan en azından kaşıntıyı alacak ben dokundukca daha çok mikrop kapıcak çünkü
ben daha gitmedim cnm ama birazdan yatarımm..kızlar yetişememişim sizee
teşekkür ederim verdiğiniz moral için benide aranıza kabul edermisiniz bende yediklerimi yazayım günlük benim diyetisyenlerden aldığım onlarca liste var hep gittim bıraktım gitmek istemiyorum ne yapılması gerektiğini biliyorum artık üstelik deneyimliyim 77 den 60 düştüm zamanında kendim...neden kilo aldığımıda o kadar iyi biliyorumki artıksanırım sadece motivasyona ihtiyacım var...sizde destek olursanız arada kulağımı çekerseniz :) sanırım yapabilirim...yapmak istiyorum...
hafta sonunda ecük gezdik işte olişimmmeliscim naber iyi gezmişiniz gene
şimdi bende çıkıyorum eşimm küsüyorr öpüyorum kızlar mervem,ve olişimm .iygeclerropuyorumnanaktanmerve_52, melisdeniz+, Olala
iyi geceler kızlar.şöyle bi bakim dedim görüşürüz yarın öptüm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?