- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #24.341
canım benim ne demek hoşgeldin sefalar getirdin.cuma günü kilonu bildir naf arkadaşımız seni listeye alsın.yarışma yapıyoruz.sen bizi ihmal etmediğin sürece motivasyonunu kolay kolay kaybetmezsin tatlım.korkma yapıcam de ve yap.
teşekkür ederim canım.. inşallah şişkinliğim giderde bu hafta rakip tanımıyorum ona göree..
naf cım bu hafta bildirime benide akırsan sevinirim canımopuyorumnanaktan
30yasima kadar 48 kiloyu gecemedim,kilo almak isteyipde alamayan biriydim yani,su anda 75 kiloyum ve artik 60 kiloya inmek icin deli oluyorum,isin kotusude kilolarimin hepsinin gobek ve basende toplanmis olmasi,igrenc bir vucut goruyorum aynaya baktigimda,cogu zaman hamilemisin diye soruyorlar,gobek ve basenleri eritmek icin alternatif onerileri olanlar lutfen yazsinlar...
bende bugünden itibaren diyete başladım bi 5 kilo vermek istiyorum çok kararlıyım desteklerinize çok ihtiyacım var inşallah olacak bu sefer:2:
selam arkadaslar benide araniza kabul edin ya lutfen benimde mativasyona ihtiyacim var(
günaydın kızlarrrr
günaydıın herkese geçmişi okuyup cezamı gördüüm şimdiden gözüm korktu valla inşallah yapabildiğim kadarını yapıcam. bu arada bugün iki günlük bulgur lapası diyetindeyim. ayrıca bulgurun süt yaptığınıda bildiğim için kalkıştım böyle birşeye.yoksa cesaret edemezdim. sabahki öğünümü yedim ama bir çay bardağı bitiremedim tabiki çok oluyormuş çünkü. yeşil çayımıda içtim bir saat sonra meyvemi yer öğleni beklerim artık..
günaydınnn iyi haftlar kızlarrr sabah çavdar ekmeği arası peynir zeytin - çay
Günaydın prensesler ..
evimde ki internet tırtladı o yüzden giremiyorum akşamlrı ve h.sonu ..
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kahvemi içip,koltuğuma yerleşicem sonrada teker teker öpicem tontiş yanaklarınızdan
haftanız çok güzel geçsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naf nen bana günaydın yokmu:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
günaydın abatu bende prenses lafını memnuniyetle üzerime alırımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?