Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar
kahvaltım
1 dilim ekmek
3 zeytin bir parça peynir reçel çay
şimdide 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum..
ve ben cuma günü regldim onun için kilo bildirimi yapamıycam nafcım..

Son düzenleme:
selam tekrar

özge cim oku bak:

- Bel ve sırt ağrılarının bir kısmı, günlük hayatta yaşanan stres, endişe, kızgınlık, kıskançlık, üzüntü ve bastırılmış öfke gibi duygular sonucunda ortaya çıkar. Devam eden bu tip duygular karşısında belirli bir çözüm ve rahatlama sağlanmazsa, beyin vücudun herhangi bir bölgesinde ağrıyı başlatma komutunu sizden habersiz olarak verir. Böylece asıl meseleden kaçılarak ilgi başka tarafa çekilir. Bel de bu tip olaylardan sıklıkla nasibini alan bölgelerden biridir. Böyle bir mekanizmanın tuzağına düşmüş olan kişi, hafif ağrılarını abartır. Aslında bu şekilde, çözülememiş duygusal problemlerden kaçılmaktadır. Doktora müracaat ettiğinizde yapılan tetkikler neticesinde ciddi bir hastalık teşhisi net olarak ortaya konamamışsa, yukarıda anlattığımız mekanizma aklınıza gelsin. Bir taraftan asıl probleminizi bulup çözmeye çalışırken, diğer taraftan telkinle hasta olmadığınıza kendinizi inandırın. Ağrılarınızın hafiflediğini, hatta kaybolduğunu göreceksiniz.

hafif dediği ağrılar zamanla çok aratabiliyo tabi ve sürekli kas spazmının verdiği gerginlikle duruş bozulursa bu sefer fiziksel hasarlar çıkabiliyo..

ha bir de masada çalışırken ayaklarımızın altına yüksek bişi koymalışymışız dizler kalçadan yüksekte olmalıymış.. bi de ekran göz hizasında olmalıymış..

sabah sabah araştırırken buldum kızlar paylaşiim dedimm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Kahvaltı 1 k. kase special k Bu sabah keyifsiz kalktım bu yüzden bununla geçiştirdim .Malum günümdeyim Nafcım bende kilo bildiriminde bulunmayayım bu sefer .Ssadec karnım değil parmaklarım bile şişmiş

kızlar diyet gruplarında olmak isterseniz 2. takıma gelebilirsiniz ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…