Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Oliş nasılsın cnm
selam tinkerbell
iyiyim ama iş bulmalıyım kariyere falan başlıcam bugün siteye yani çok aksattım..
regl olunca hormonlar oynuyo insan bi garip oluyo cnm
güneş falan var yürüyüş yaparsan açılırsın belki..
ben birazdan bi saatliğine çıkıcam..

oliş paylaşım için teşekkürler
doğru mu sence
ne doğru mu cnm

Hayırlısı olsun cnm inş. istediğin gibi bir iş bulursun...
Evet cnm o kadar şişim ki sabah parmağımın ağrısıyla uyandım alyansım sıkmış Biraz ağrım var bir kaç saat sonra çıkıcam yürüyüşe çok güzel hava ...

kızlar cuma günü tartıldığımda 70,5 çıktım evdeki tartıda.ama evzaneye yolum düşmüştü ve yine aç karnınaydım tartıldım 74,5 çıktım.aktardan otlarımı almaya gittim ordada tartıldım yine 74,5 çıktım.benm tartım 4 kilo eksik tartıyomuş.o yüzden şöyle diyorum benim başlangıcım 100,geçen haftaki kilom 75 di 500 gr gitmiş 74,5.çizelgemide düzeltcem

tinkerbell keşke daha yakın otursaydık hemen çıkar dönerdik yürüyüşe ne güzel olurdu..

ben de çıkıcam az sonra ama hemen dönmem lazım

bu hafta bi gün hava güneşli olursa çıkalım birlikte de

artık erken kalkmaya karar verdim eskisi gibi

Çok isterim oliş çok güzel olur :13:
Bende bu günlerde fena gitmiyorum erken kalkabiliyorum.

mervecim eczane tartısı da yanlış olabilir

bir de kıyafetler epey tutuyo cnm

istersen bi cıbıl çık tartıya sonra hemen eline standart bi ağırlık alıp tartıl (mesela açılmamış 2 makarna paketi falan gibi)
aradaki farkı not edip tartını test et cnm.. bakalım doğru ölçüyo mu.. mesela bi bçk litrelik su şişesiyle falan da yapabilirsin.. artık evde ne varsa.. bi ara ben kedimle test ediyodum kilo aldı yaramazz

Günaydın cicişlerim hepinizi öpüyorum çok özledim sizi.

Kilo bildirimimide yapıyorum, tam tahmin ettiğim gibi bu hafta ne aldım ne verdim.
59.9

Hele ki Kot pantalon mont varsa feci oynar tartı

öyle cnm hele bi de ayakkabılar..

evde eşofmanaltı, polarla sadece yarım kilo oynuyo bende..
dışarı kıyafetlerim heralde 2 kilo tutuyodur..
bi de sabah aç karnına tuvalet olaylarını falan halletmek de yarım kiloya yakın farkettiriyo.. kahvaltı da en az yarım kilo.. yani merve kuşum sen bence 75 değilsin cnm..

üzerimde ince bi eşofman altı vardı.montumu ayakkabımı falan hep çıkardım tartılırken olsa olsa yarım kilo bile oynamaz.ben kilomu 74,5 kabul ediyorum malesef dijitallerle klasikler farkediyo her zaman

yok canım eşofman vardı.gerisini çıkardım hep arka tarafta :)))

sabah aç karnıma tartıldıuım zaten.wcye girip sonra çıkmıştım dışarı...ne bilim bu haftalık böyle olsunda haftaya bi komşununkini eve çıkarcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…