Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mervecim test olayını tarif ettim uygula bence cnm

kızlar ben de yürüyüşe kaçıcam öğleden sonra uğrarım öpüldünüss

günaydınlaar. cuma günü tartılıp bugün bildirim yapılcaktı. ama ben regl olduğum için cuma günkü bildirimimi yapmıyorum. bu gün yarın biter inşallah. cumaya yenilenmiş olarak bildirim yaparım..

slm kızlar herkeze günaydı ben kilo bildirimi yapıyım bakarsınız bir daha uğrayamam cuma günü itibari iele 70.kilo 70 gr mım... Allahtan cuma tartıldım düm mevlütümüz vardı çünkü pilavları sarmaları hep götürdüm...

ah benim tartıda şöyle artık 60ların altına bir inse çok sevineceğim, geçmiş olsun olalacım iyiki kilolu değilsin valla

Başlangıç olarak 87 alabilirim 2 kilo vermiş olarak listeye alamam sizi haberiniz olsun ( diğer arkadaşlara haksızlık olmaması açısından) ayrıca bugün hedef kilonuzla birlikte bildiriminizi tekrarlamınızı rica ediyorum. Hoşgeldiniz

Allah sağlık sıhat versin hayatım

Lütfen bugün başlangıç ve hedef kilonuzu bildiriniz. Hoşgeldiniz

selam kizlar nasilsiniz???bu hafta kim birinci oldu listeyi goremedim yapilmadimi yoksa???

Selam canım liste bugün yayınlanacak tatil nedeni ile yapılan oylama sonucu oy birliği ile bugünü seçtik

kızlar ayşegülün bu bölümdeki kahverengi ojelerini gördünüz mü?? naf??

Görmedim hayatım

nafımm saoll kzu...olumunekankayizsmile
menüm..sabah kahvaltım
ögeln kısır çay
akşam pide 1 adet salata.

Neden sağol dedin ki

Geçmiş olsun bebem

cevahirler özdeşleşmiş miyim özgee

bu arada nafcım kilom 52.4dü geçen cuma..

Tamam not ettim canım

gunaydinnnnn
cuma gunu 72 geldim. ama ben daha regl olmadim. sistikce sistim yani

Tamam not ettim canım

beni cezalandırın ..
61,600 nası becerdiysem

Tamam not ettim canım

Tamam not ettim canım

isteseydik gelirdik zaten

Kız iyi niyetle söylemişler ne fenasın

Mervecim bu durumda geçmiş çizelgelerin yanlış olmuş oluyor dimi ? peki dışarıdaki tartıya ne kadar güvenebiliriz ?

Günaydın cicişlerim hepinizi öpüyorum çok özledim sizi.

Kilo bildirimimide yapıyorum, tam tahmin ettiğim gibi bu hafta ne aldım ne verdim.
59.9

Tamam not ettim canım

günaydınlaar. cuma günü tartılıp bugün bildirim yapılcaktı. ama ben regl olduğum için cuma günkü bildirimimi yapmıyorum. bu gün yarın biter inşallah. cumaya yenilenmiş olarak bildirim yaparım..

Tamam not ettim canım

Tamam not ettim canım

Selam kızlar

Menülerimi paylaşamıyorum çünkü not etmedim bugünden başlıyoruz

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
salatalık
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay

Bu arada olalacım sporlarımı yaptım haberin olsun

bu ilaç öldürücek beni
fena mide bulantısı yapıyo
6 tane kaldı c.tesi akşamı kurtuluyom inşallah ..
silikonlu göğüslerimde normale döner inş
nihancım geçmiş olsun canım ..
şu diet ve spor işinide artık ciddiye almam gerkiyor ..
60 altını bayramdan önce görmem lazım tartıda ..

anlamadığım şu kızlar tartıda kilo artıo vücud inceliyo nası oluyo

naf canım kilo bildirimi yapıyorum yapıyorum yaaaaaapppppp tıııııım 62,5 200 gram vermişim kızlar motivasyon sıfır 3 hafta oldu gram değişmedi kilo ne yapacam ben yaaa bayrama 60ın altına düşerim diyordum ben ((((

olala cezaları yapıyorum hayatım her akşam platesi mutlaka yapıyorum ama cuma ve c.tesi anneme gitmiştim orada yapamadım

nafcım dışarda 2 yerde tartıldm ikiside aynı çıktı.o yüzden bu hafta dilersen 500 gr vermiş olarak yaz dilersen yeni yarışmacı olarak yaz.ama evdeki tartıda 500 gr vermiş görünüyorum.dışardakini dikkate alıcam ben

kızlar kahvaltımı yazıyorum.1 dilim tam buğday ekmeği yarım domates 1 salatalık,1 kk beyaz peynir ve bi tatlı kaşığı labne.çay.
ara:karışık ot çayım.
öğlen : bi kase sütlü şehriya çorbası
ara:kahve veya ekinezyalı çayımdan bi kupa.ve yeşil elma
akşam:koca bi tabak türlü.

şimdi çıkıyorum kızlar evi temizlicem.halıları yıkamaya verczde halıları kaldırmışken dip köşe temizliyim.bide halılar gelince temizlerim al sana bayram temizliği

hee nafcım tavuk köfte yedik cuma gün bizde.annamle beraber yaptık.o söyledi ben yazdım bi yandanda yaptık.sana yazıcam bugün bana hatırlat hayatım.şimdi çıkıyorum

Tamam canım not ettim

naf benim kiloma çok şaşıracaksın
yine 71,5 um üfffffff yaaaaaaaaaaaaaaa

Tamam canım not ettim

Bende mecburen dışarıdakini dikkate alıcam

Tamam canım bekliyorum tarifini bu sıralar değişik lezzetlere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…