- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.501
dikkat et kendine canım görüşürüz
cnm geçmiş olsun.. ayaklarını sıcak tut.. ben sıcak su torbası bile koyuyorum..
tmm canım denerimmervecim test olayını tarif ettim uygula bence cnm
kızlar ben de yürüyüşe kaçıcam öğleden sonra uğrarım öpüldünüss
Teşekkür ederim kızlar Görüşürüz
angel naber
kaç gündür tartı bumbastik çıkıyordu 3 günde bi kilo almış gözüküyodum
bu sabah yine eski kilomu görünce baya mutlu oldumm..
gittiğim dr'ları hepsi ideal kiloda olman çok çok iyi yoksa fıtığın ve kalça çıkıklığın çok daha hızlı ilerlerlerdi dedi.. doğumdan sonra karın kaslarının zayıflaması ve kilolarla bel fıtığı adayı olunuyomuş.. aman kızlar dikkat edelimm.. ben normal kiloma döndüğüm için mutlu oldumm valla..
herkese günaydın...bende bugün kilo bildirimi yapıp başlıyorum kabul ederseniz yanlız 3 gün menü yazamicam ama pazartesiden itibaren düzenli olarak yazarım kilom şuan 87 geçen hafta 89 du :) rica etsem biriniz bana kilo çizelgesi yapabilirmi
angel naber
kaç gündür tartı bumbastik çıkıyordu 3 günde bi kilo almış gözüküyodum
bu sabah yine eski kilomu görünce baya mutlu oldumm..
gittiğim dr'ları hepsi ideal kiloda olman çok çok iyi yoksa fıtığın ve kalça çıkıklığın çok daha hızlı ilerlerlerdi dedi.. doğumdan sonra karın kaslarının zayıflaması ve kilolarla bel fıtığı adayı olunuyomuş.. aman kızlar dikkat edelimm.. ben normal kiloma döndüğüm için mutlu oldumm valla..
Merhaba arkadaslar bende coktandir zayiflamak istiyorum ama bir turlu olmuyor ve hic kilo veremiyorum kardesimin dugunu var yakinda ve benim acilen bir 10 kilo vermem lazimnasil yapcaksam onuda bilmiyorum ya iste
benim boyum 1.60 ve kilom: 69 banada yardimlarinizi desteklerinizi gosterirseniz cok sevinirim.
Ben hemen hemen her gun 4-5 tane sutlu kahve iciyorum bunun kilo aldirdigini duydum dogrumudur??
Bu kilo cizelgesi nasil yapiliyor arkdaslar biri bana yardimci olur mu?
selam kizlar nasilsiniz???bu hafta kim birinci oldu listeyi goremedim yapilmadimi yoksa???
kızlar ayşegülün bu bölümdeki kahverengi ojelerini gördünüz mü?? naf??
nafımm saoll kzu...olumunekankayizsmile
menüm..sabah kahvaltım
ögeln kısır çay
akşam pide 1 adet salata.
günaydın kızlar
perşembe öğlen yemeğim
balık buğuluma 4 kaşık
salata
2 saate yakın yürüyüş
cuma ve cumartesi hastaydım kızlar sürekli uyudum
çorba ve meyve ağırlıklı beslendim
şimdi iyiyim çok şükür
pazar günü
sabah 1 kase çorba
2 dilim ekmek
kahvaltıyı geç yaptım öğlen ile bir oldu
ara öğünde mandalina armut
akşam yemeği
ızgara tavuk kanat 5 tane miniklerdi zaten derilerini yemiyorum çok yağlı olduğu için
1 dilim ekmek
biraz salata
kızlar bu hafta oruçlu olacağım sağurda ve iftarda yediklerimi yazarım
sahurda
1 yumurta
3 dilim ekmek
biraz reçel ve yoğurt
bu arada pazar günü 1 saat yürüyüş
cevahirler özdeşleşmiş miyim özgee
bu arada nafcım kilom 52.4dü geçen cuma..
gunaydinnnnn
cuma gunu 72 geldim. ama ben daha regl olmadim. sistikce sistim yani
beni cezalandırın ..
61,600 nası becerdiysem
Günaydın kızlar
Kahvaltı 1 k. kase special k Bu sabah keyifsiz kalktım bu yüzden bununla geçiştirdim .Malum günümdeyim Nafcım bende kilo bildiriminde bulunmayayım bu sefer .Ssadec karnım değil parmaklarım bile şişmiş
isteseydik gelirdik zaten
kızlar cuma günü tartıldığımda 70,5 çıktım evdeki tartıda.ama evzaneye yolum düşmüştü ve yine aç karnınaydım tartıldım 74,5 çıktım.aktardan otlarımı almaya gittim ordada tartıldım yine 74,5 çıktım.benm tartım 4 kilo eksik tartıyomuş.o yüzden şöyle diyorum benim başlangıcım 100,geçen haftaki kilom 75 di 500 gr gitmiş 74,5.çizelgemide düzeltcem
Günaydın cicişlerim hepinizi öpüyorum çok özledim sizi.
Kilo bildirimimide yapıyorum, tam tahmin ettiğim gibi bu hafta ne aldım ne verdim.
59.9
günaydınlaar. cuma günü tartılıp bugün bildirim yapılcaktı. ama ben regl olduğum için cuma günkü bildirimimi yapmıyorum. bu gün yarın biter inşallah. cumaya yenilenmiş olarak bildirim yaparım..
slm kızlar herkeze günaydı ben kilo bildirimi yapıyım bakarsınız bir daha uğrayamam cuma günü itibari iele 70.kilo 70 gr mım... Allahtan cuma tartıldım düm mevlütümüz vardı çünkü pilavları sarmaları hep götürdüm...
naf canım kilo bildirimi yapıyorum yapıyorum yaaaaaapppppp tıııııım 62,5 200 gram vermişimkızlar motivasyon sıfır 3 hafta oldu gram değişmedi kilo ne yapacam ben yaaa bayrama 60ın altına düşerim diyordum ben ((((
olala cezaları yapıyorum hayatım her akşam platesi mutlaka yapıyorum ama cuma ve c.tesi anneme gitmiştim orada yapamadım
naf benim kiloma çok şaşıracaksın
yine 71,5 um üfffffff yaaaaaaaaaaaaaaa
nafcım dışarda 2 yerde tartıldm ikiside aynı çıktı.o yüzden bu hafta dilersen 500 gr vermiş olarak yaz dilersen yeni yarışmacı olarak yaz.ama evdeki tartıda 500 gr vermiş görünüyorum.dışardakini dikkate alıcam ben
şimdi çıkıyorum kızlar evi temizlicem.halıları yıkamaya verczde halıları kaldırmışken dip köşe temizliyim.bide halılar gelince temizlerim al sana bayram temizliği
hee nafcım tavuk köfte yedik cuma gün bizde.annamle beraber yaptık.o söyledi ben yazdım bi yandanda yaptık.sana yazıcam bugün bana hatırlat hayatım.şimdi çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?