- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.521
kızlar ben birazdan yemeğe ineceğim
ne diye değiştirmişler ki anlamadım bende :2:
selam şekerler :))
nasılsınız bakalım?
canım ben çok açlık hissedince sıcak bişeyler içiyorum toklu hissi veriyo. sende bitki çayları deneyebilirsin
kızlar benim açlık hissim olmuyor ama kilo veremiyorum bir türlü anlamıyorum 300 gr vermişim vere vere 3 haftadır çok sıkı diyetteyi 3 haftadır sadece 2 kere kaçamk yaptım eskiden olsa hemen veriyordum ama artık omuyor anlamıyorum okadar dayürüyorum yaaa
Bende
Selam canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde diyetisyen varmış ama dahileyeci gerek duyduğunda sevk ediyomuş. yakında diyetisyen haricinde birde psikolojik desteğe de ihtiyaç duyacağım. bana bu konu hakkında bilgisi olan varsa. istanbul anadolu yakasında bildiği bir hastane olan emekli sandığına bakan diyetisyen olan varsa lütfen rica ediyorum beni bilgilendirsin.
Metabolizman yavaşlamıştır artık canımgerçekten az yiyorsun
Normal beslendiğimde kilo veremiyorum diye çok az yemekten metabolizman da bir yerde yeter demiş artık :2:
ben de iyiyim tatlım,
sizi görünce daha iyi oldum,
özlemişim valla
fıstığım bildirimimi yapayım
76.2 kiloyum.
birazdan yürüyüşe çıkcam,
bugün başlıyorum sağlıklı beslenme ve egzersiz programıma
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Valla canım bilemiyorum artık ama nerdeyse ben yeter diycem anlamıyorum aptala döndüm yaaa
nafcım beni 500 gr vermiş olarak mı yazıyosun yoksa yeni başlıyomuş gibi alcaksın hayatımın aşkı
500 gr vermiş olarak yazıcam bebemm :öpüşensmili:yeni başlamış gibi yazmaya gönlüm elvermez
Ben yemeğe gidiyorum yavruşkalarım
Canım bildirimlerini aksatmadığın için teşekkür ederim
Canım ben teşekkür ederim zor zamanlarımda desteğinizi esirgemediğiniz için
iyi ki varsınız :)
nihan, merve geçmiş olsun fıstıklarım simdi nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?