Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ben birazdan yemeğe ineceğim

Afiyet olsun aşkitom :öpüşensmili:

Şu smileylerin isimlerinin değişmesi mantıksız olmuş eski yazılarımızda saçma sapan şeyler yazmışız gibi görünüyor ayrıca birçok smiley yok olmuş

kızlar benim açlık hissim olmuyor ama kilo veremiyorum bir türlü anlamıyorum 300 gr vermişim vere vere 3 haftadır çok sıkı diyetteyi 3 haftadır sadece 2 kere kaçamk yaptım eskiden olsa hemen veriyordum ama artık omuyor anlamıyorum okadar dayürüyorum yaaa

Metabolizman yavaşlamıştır artık canım gerçekten az yiyorsun

Normal beslendiğimde kilo veremiyorum diye çok az yemekten metabolizman da bir yerde yeter demiş artık :2:

Bende

Selam canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın

ben de iyiyim tatlım,
sizi görünce daha iyi oldum,
özlemişim valla

fıstığım bildirimimi yapayım
76.2 kiloyum.

birazdan yürüyüşe çıkcam,
bugün başlıyorum sağlıklı beslenme ve egzersiz programıma

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

merhaba canım ben devlet hastanesındeki diyetisyene gitim evet özel hastanelerde diyetisyen var ama pahalı ve 1hafta üçretli bir hafta kontürol ve diğer hafta yine üçretli busekılde gidiyor hep sana tavsiyem ben dıyetisyene uymadım yapmadım lısteyı hergun 2saat yurudum 2bucuk ayda 13 kıloverdım tabıyedıklerımede dıkkat etım basarılar

Metabolizman yavaşlamıştır artık canım gerçekten az yiyorsun

Normal beslendiğimde kilo veremiyorum diye çok az yemekten metabolizman da bir yerde yeter demiş artık :2:

Valla canım bilemiyorum artık ama nerdeyse ben yeter diycem anlamıyorum aptala döndüm yaaa

Canım bildirimlerini aksatmadığın için teşekkür ederim

Valla canım bilemiyorum artık ama nerdeyse ben yeter diycem anlamıyorum aptala döndüm yaaa

Pes etmek yokkk vericez beraber

afiyet olsun kızlar,
tolina bende senin gibiyim metabolizma inanılmaz yavaş 3 haftadır bende doğru dürüst kilo veremiyorum aç kalmak istemiyorum o zaman veriyorum ama yemek yemeye başladığım an hoooppp geri geliyor sabrediyorum bakalım

naf ve abatu geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım

benim kilom perşembe söylediğimle aynı 58.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…