Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar nsılsınız
Daha fazla bekliyordum baya cozutmuştum bu hafta ama 54.1 çktm

omman hoşgeldin çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun cnm

Selam canım mesajını görmemişim :78: not ettim sağol tatlım :82:

Arkadaşlar kilo alan yada veremeyen arkadaşlarımıza yine ceza verilmesini istiyormusunuzzzzz ? :79:

Ve bu ceza uygulamasının olala tarafından yapılmasına devam etmesini istiyormusunuzzzzzz ? :79:

Son olarakkk cezaları uygulayacağınıza ve menülerinizin hemen altına spor menüsünü de yazacağınıza söz veriyormusunuzzzzzzzz ? :79:

O halde lütfen onayladığınızı bu yazıyı beğenerek gösterinizz. Gösterin kii olala arkadaşımız size inanarak yine ceza vermeye başlasın :124::124:

NaF ve oyelken onaylıyor :82:

kuzucum ben zaten imkanı olan çalışmayan evhanımlarına önerdim yoksa çalışanlar nası yapsın ki çok zor..

naf mesajın çok şeker cnm..
şu smileyleri çok beğendim ama netbuk kullanıyom ekran minicik fare falan da yok zor oluyo içim gitti amaaa :92:

ben yaptığım sporları yazıyorum zati dadlım
yaptığım sporde en çok yürüyüş oluyor zaten arada mekik çekiyorum ama düzenli hale getirmem lazım:92:

çikocum geldiğine sevindm cnm :82:

ben 2 günde bi 45 dk yürüyorum kızlar aksatmıyorum ama hep buraya yazmıyorum

bugün migrosa gitmiştim bayram şekerlerini dizmişler ne güzel gözüküyodu yaa rengarenkk :81:
dayanamadım açık pembe (güllü) ve turuncumsu kırmızı (tarçın-karanfil) olanlardan aldım hemen azcık çocuk gibi :82:

iyi oldu bu fikir :)

Sağol bebikim :78:

Sende şekersin canikom :126:

ben yaptığım sporları yazıyorum zati dadlım
yaptığım sporde en çok yürüyüş oluyor zaten arada mekik çekiyorum ama düzenli hale getirmem lazım:92:

Bende yazıyorum bebik :82: ben sporumu bir şekilde arttırmak istiyorum bu hafta 5 gün 25 dk bisiklet sürdüm :92: plates hareketlerini indirip evde yapmam lazım :129:

plates bende yapmak istiyorum bakalım topları ne kadar fiyatı bilen varmı

Sen iyi azcık almışsın bebekim bide beni gör elegan şekerlerin olduğu reyonda elimde poşet ile bi bu renkk bi bu renkkk derken 1.5 kilo şeker alıyorum benim salonda sürekli elegan şeker ve minik pakette jelibonlar vardır :103: ama elimi atıpta yemem :101: ancak birinden görüp canımın istemesi lazım :103:

Son düzenleme:

plates bende yapmak istiyorum bakalım topları ne kadar fiyatı bilen varmı

Ben internetten almıştım ( amma çok şey alıyorum şu internetten ) top + şişirme pompası + 3 plates lastiği 30 TL na filan mâl olmuştu bana

anca gelebildim kızlar, naf palamuttan ne kadar yediğimi hiç sorma :18:
akşam menüm 1 kase tel şehriye çorbası, 8 parça fırında palamut 1 dilim ekmek 1/2 porsiyon profitrol
her akşam ki gibi 30 dk plates
sabah kahvaltı yapamadım midem çok kötüydü (o kadar balığı yersem öyle olur işte) öğlene doğru 1 pohaça (olala kızma simit bulamadım) 2 bardak çay
öğlen tek lahmacun yarım ayran 2 fifncan yeşil çay

çok mu kaptırmışım kızlar?

[sıze="2"]
:125::125:............
[/sıze]

Wowwwwwww 8 parçaaa mııı :83:

lahmacun hadi neyse dicem de o poğaça yine olmamış :95:

angel kuzum böyle çok tatlısın hiç kilo verme sennn

ben balığı rüyamda görüyorum valla anca somon haşlıyorum özendim size..

naf top kaliteli miydi yoksa köpükten gibi miydi

3lü lastikler tek başına 20 tl de ayrı alırsan sen çok iyi almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…