Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Topum çok güzel ben çok memnun kaldım canım :82: biraz kötü kokuyodu ama o da yeni olduğu içindi sanırım geçti artık kokmuyo öyle :87: lastikleri ayrı aldım hepsi toplamda 30 kusur tuttu tam hatırlamıyorum eylülde almıştım ben :82:

naptın kız sen tam cezalıksın he lahmacunun kalorisi 250miş 8 parça balık maşallah yani iyi mide zafiyeti geçirmedin arkadan profiterol oda 200 e yakın kalorisi poğaça desen oda 180
kalori tabi neyli olduğuna bağlı kaşarlı sosisliyse filan daha da çıkar:92::92:

ama varya naf süper ötesi bir tat vardı ,
şimdi bu akşam salata çorba talim
kızlar şu bacak inceltme işi hoşuma gitmeye başladı yün şort almak istiyorum altına da uzun çizme havaya çabuk girdim galiba

.....burada diye biyer varya ordan baktım ben delta markası :82:

tamam canım anladım didiğin yeribakayım oraya olmazsa burda büyük marketlere bakarım

Al al hakkındır :82:

tamam canım anladım didiğin yeribakayım oraya olmazsa burda büyük marketlere bakarım

Tamam bebikim :82:

kek-bisküvi-poaça-börek tipi şeylerin hepsi 100 gr 500-600 kl arası..

yani aslında aldığımız kiloları bu tip şeylerden alıyoruz çünkü ufacık da olsalar kalori bombası oluyolar..
iki poaça ile kahvaltı edeceğime gider bi iskender kebap yerim en azından gözüm gönlüm de doyar..

nihancım kızma kuşum kalorileri ölçerken haliyle psikopata bağlamıştımm

Son düzenleme:

a aa nie kızayım dadlım
öyle bi izlenimmi uyandırdım
internette gördüğün her şeye inanmıcan ozaman:78:
iviiit iskendere bayılırım he

Ben hafta sonu için nihanın kekten yapıcaktım hevesim kaçtı kalorisini duyunca

Olişş içinde havuç var havuç sebze ya şimdi kalorisi düşermi acaba şaka yapıyorumm tmm kızmayınn

çikocum geldiğine sevindm cnm :82:

ben de :)

plates bende yapmak istiyorum bakalım topları ne kadar fiyatı bilen varmı

ben lastikle yapmayı seviyorum topla hiç denemedim.
gerçi şu sıra yürüyüşten başka bişi yapamıyom ya neyse,
oliş ceza verirse yaparım gari

ben kaçtım şekerlerim fıstıklarım ballarım :)
ugrarım belki yine sonuçları görmeye...
baybay...

ya kariyer net beni bayıyor

bazen sıfırdan çalıştığım onlarca hukuk, muhasebe, iktisat kitabına bakıp acep neye yarıcak şimdik diyorum
sonra da vay be bunları yalayıp yuttuysam bi başıma hiç bişi altedemez beni ne sabır varmış bende diyorum.. ahhhh ahhhhhh

Ben hafta sonu için nihanın kekten yapıcaktım hevesim kaçtı kalorisini duyunca

Olişş içinde havuç var havuç sebze ya şimdi kalorisi düşermi acaba şaka yapıyorumm tmm kızmayınn

yap yap onun kalorisi yok:44:
benim verdiğim tarifin kalorisi olurmu ya
yap keki:125: iç kahveni yanında ohh mis
dersem şimdi ben sana herkez beni burda linç eder

benim evde fırına yer yok ondan mini fırın var ama baya ağır onu indirip kaldırmaktan üşendiğim için çok nadir yapıyorum fırında değişik şeyler..

Gel yine gell bebikimmmm öptüm seni

Bence büyük azimm tebrik ediyorum canıı gönülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…