- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #27.161
yap yap onun kalorisi yok:44:
benim verdiğim tarifin kalorisi olurmu ya
yap keki:125: iç kahveni yanındaohh mis
dersem şimdi ben sana herkez beni burda linç eder
bence yap kekini naf kokusunun falan her bişinin tadını çıkar mmmmm en sevdiğim kek çeşididir...
benim evde fırına yer yok ondan mini fırın var ama baya ağır onu indirip kaldırmaktan üşendiğim için çok nadir yapıyorum fırında değişik şeyler..
Hahaa delüü kahkahayı basmışım patron yan odadan gelicek imdi ne gülüyosun diye
Tamamm yapıcam
Benim çeyizimdeki fırınım turbo fırındıama ev ankastreye uygun diye onu annemde bırakmak zorunda kaldım mecburen ankastre set aldım şimdiki fırınımdan da memnunum ama turbo hep aklımda kaldı :78:
ya ben bi ara denenmiş garantili kendi yaptığınız poaça tarifi sormuştum hatta naf sen tarif önermiştin
var mı öyle bi tarifiniz kızlar ama yumuşacık olcak böyle ağızda dağılan cinsten
hamura karşı bi ilgisi var eşimin ilginç ama gerçek
ona yoğurtturabilirim belkiii
yaa varyaa nafın korkusundan annemden bağlanıyorum şu anda. iş yerinde fırsatım olmadı çünkü bildirim yapıp tüyüyorum. 81,100 gr.. şu 7 li rakamlar gelsin artık yaa 8 lerden sıkıldım vallaaa..
naf güzel deil valla adam cins ama neyse buna da şükür
aslında içinde bi gurme yatıyo ama ödü kopuyo üstüne kalacak diye çaktırmıyo bence..
mayalılar daha güzel oluyo diye biliyorum
ama direk referanslı olsun istiyom mümkün müdürrr
Anladım cnm
Aslında şirketteki arkadaşım bir ara deli gibi mayalı poğaçalar yapıyordu ama 2 senedir tık yok dün söyledim artık bekliyorum senden diye yapmaya yamaya unuttum dedi ancak internetten bakabilirim canım :82:
malzemesi: 2 bardak ılık süt 1 bardak ılık su 1 bardak sıvıyağ 5 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket yuva maya
yapılışı: Elinize yapışmayacak yumuşaklıkta bir hamur yapıp, 10 dk. mayalandırın. Siz bu arada maydanozlu peyniriçini hazırlayıp masanızı sıvıyağ ile yağlayın (sonradan temizlemesi zahmetli ama bu zahmete değiyor). Hamuru 5 parçaya bölün. Hamurumuzdan bir parça alıp 30 cm çapında açın. Açtığınız hamuru 8'e bölün.Hamurların uçlarına peynir harcınızdan yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Bu işlemeleri diğer 4 parça hamur için de uygulayın. Pişmeden önce kabarmaları için 45dk. daha bekletin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 160C'deki fırına sürün. (Bu tariften 2 tepsi çıkıyor)
Alıntıdır
Olalacım bak biz bunu kızlarla denemiştik çok güzel olmuştu kat kat pofidik pofidik
cnm denedik deyince ilkini not ettimm :82:
çok teşekkür ederimm :78:
naf sen patronunu iyi tanıyorsundur di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?