- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.041
Netleştiririz cuma gününe kadar o zaman hem cuma günü bildirime gelince herkes daha güzel olurhımmmm güzel olur gercekten bende uyabilirim sizlere
Günaydın canımgünaydın kızlar ben geldim
dün akşam ki yemeğim
yarım tabak patates yemeği
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
bu sabah
1 simit ve çay
he birde dün akşam 2,5 saatten fazla yürüyüş ve 15 mekik
Ayy cnm Allahtan ev yakın he :97: tmm ama sen cuma günü yine hatırlat bana unutabilirim :78:kızlar sabah geldim işe oturdum yarım saat sonra bi baktım regl olmuşum pantolon battı hafiftenkoşa koşa eve git gel anca gelebildim siz napıyorsunuz,
bu arada nafım beni bu hafta regl yazarsın listede
Evet yazaym biyerlere :82:naf sen isteyenleri istemeyenleri not et istersen
Günaydın şekerim oku gel biz burdayızgeçmişi okuyup geliyorum :82:
evet Allahtan yakın yoksa yanmıştım heNetleştiririz cuma gününe kadar o zaman hem cuma günü bildirime gelince herkes daha güzel olur
Günaydın canımkız nerde yürüdün 2.5 saat :82:
Ayy cnm Allahtan ev yakın he :97: tmm ama sen cuma günü yine hatırlat bana unutabilirim :78:
evet Allahtan yakın yoksa yanmıştım he
akşam eşimle yürüyüşe çıktık park var bizim burda yürüyüş yolları filan havada güzel olunca baya bir yürümüşüz farkında olmadan
vestern unıon u bilen varmı kızlar
Ne güzel canım :97:evet Allahtan yakın yoksa yanmıştım he
akşam eşimle yürüyüşe çıktık park var bizim burda yürüyüş yolları filan havada güzel olunca baya bir yürümüşüz farkında olmadan
Para transveri muhabbeti değil mivestern unıon u bilen varmı kızlar
Bende aldım canım hemde 1.5 kilo :18:kızlar ben 61.200 gr olmusum ben zayıflayacagım die uğrasıp dururke iyice kilo aldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tanrıçanın hediye topiğine bir bakın kızlar fikir verebilirya bende aşırı kararsızımdır oyüzden bu hediye konusunda düşünüyorum
Gülegüle asyacım gel ama tmm mı :97:kızlar ben cıkıyorum hepinizi öpüyorum yine gelirim laflamaya bybyby:80:
tanrıça nerde kız
Arkadaşlar merhaba,sizce kilolu muyum?
Alıntı olmazsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?