Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar sabah geldim işe oturdum yarım saat sonra bi baktım regl olmuşum pantolon battı hafiften koşa koşa eve git gel anca gelebildim siz napıyorsunuz,
bu arada nafım beni bu hafta regl yazarsın listede

hımmmm güzel olur gercekten bende uyabilirim sizlere
Netleştiririz cuma gününe kadar o zaman hem cuma günü bildirime gelince herkes daha güzel olur

günaydın kızlar ben geldim

dün akşam ki yemeğim
yarım tabak patates yemeği
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

bu sabah
1 simit ve çay

he birde dün akşam 2,5 saatten fazla yürüyüş ve 15 mekik
Günaydın canım kız nerde yürüdün 2.5 saat :82:

kızlar sabah geldim işe oturdum yarım saat sonra bi baktım regl olmuşum pantolon battı hafiften koşa koşa eve git gel anca gelebildim siz napıyorsunuz,
bu arada nafım beni bu hafta regl yazarsın listede
Ayy cnm Allahtan ev yakın he :97: tmm ama sen cuma günü yine hatırlat bana unutabilirim :78:

evet Allahtan yakın yoksa yanmıştım he
akşam eşimle yürüyüşe çıktık park var bizim burda yürüyüş yolları filan havada güzel olunca baya bir yürümüşüz farkında olmadan

evet Allahtan yakın yoksa yanmıştım he
akşam eşimle yürüyüşe çıktık park var bizim burda yürüyüş yolları filan havada güzel olunca baya bir yürümüşüz farkında olmadan
Ne güzel canım :97:
vestern unıon u bilen varmı kızlar
Para transveri muhabbeti değil mi

kızlar ben 61.200 gr olmusum ben zayıflayacagım die uğrasıp dururke iyice kilo aldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende aldım canım hemde 1.5 kilo :18:

ya bende aşırı kararsızımdır oyüzden bu hediye konusunda düşünüyorum
Tanrıçanın hediye topiğine bir bakın kızlar fikir verebilir ben şimdiden düşünmeye başladım bile neler alacağımı

kızlar ben cıkıyorum hepinizi öpüyorum yine gelirim laflamaya bybyby:80:
Gülegüle asyacım gel ama tmm mı :97:

bitiremedim ama geldim genede..
iş yüzünden okuyamıyorum..
çekilişe bende varım ..
ben dün öğlenden beri bişi yemiyorum sinir küpü halindeyim ..
bayramda 62,5 olmuştum bu cuma ne cıkıcam baklım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…