- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.061
Neden sinir küpüsün tatlım :97:bitiremedim ama geldim genede..
iş yüzünden okuyamıyorum..
çekilişe bende varım ..
ben dün öğlenden beri bişi yemiyorum sinir küpü halindeyim ..
bayramda 62,5 olmuştum bu cuma ne cıkıcam baklım ..
Basen var sende de bide omuzların geniş yapın sanırım öyleArkadaşlar merhaba,sizce kilolu muyum?
Alıntı olmazsa çok sevinirim
Günaydın buketcimgunaydin fistiklar
kanalturkte murat topoglu 1 haftada 3 kilo detoks prog. vermis alan var mi?
lilium canim biras versen ii olur
Okuma zaten kızz sonlarına doğru resimlerine bak hediye için fikir olur :92:ya okuyamadım nafım işim var
kızlar yalnız ben bişey dicem bu hediye işine karar verirsek te bence yılbaşından 1-2 hafta önce falan gönderilsin
anca elimizde olur yılbaşına
Huzur huzur huzur çok önemli gerçekten tatlım yaa inşallah gönlüne göre bir iş bulursun biran önceişyerinde çok huzursuzum ..
geriliyorum sürekli ..
ama çekip gidemiyorum ..
iş bulmadan ..
Amin canım aminn sağlığın yerinde olsun gerisi gelir zatenİnşallah kuzum ..
Bide sınav itiraz sonuclarını açıklamadılar hala ..
Ergen gibi sivilcelendim stresten ..
Allahtan beterinden korusun bugüne şükür
Kızz selam ver ondan sonra okumaya git merak ediyorum vallahi seni :96:günaydın hatta tünaydın. sayfayı açıyorum bir türlü yazmak nasip olmuyor. herkes iyi okuduğum kadarıyla. hava kötü benimde hiç tadım yok. girip okuyup çıkıyorum bir çok zaman.
Bizim diğer şirkette vardı öyle bi kız bağırır çağırır 2 dk sonra naber canım derdiselam kızlar...abatu bende çok huzursuzum sürekli diken üstündeyim işyerimde.ama ben bulmadan çıkcam valla.bu hafta bi bitsinde haftaya bakcam artık müsait bi zamanlarında sölicem.
nafcım evet dikkatliyim.mesafeliyim.salak adam çok şımarık.istediği zaman bağırıp çağırıp istediğinde canım cicim oluncak sanıyo ama öyle yağma yok
nafcım yılbaşı çekilişine gelince,şekerim limit koycaksınya o limite göre katılıp katılmama gibi bi durumum olabilir.yeni çalışmaya başladımya ondan :84:
nafcım yılbaşı çekilişine gelince,şekerim limit koycaksınya o limite göre katılıp katılmama gibi bi durumum olabilir.yeni çalışmaya başladımya ondan :84:
Tamam sen düşün ama çok düşünme :90: :90: biran önce organize olmamız lazım çünküm :82:hııım çekiliş konusunu biraz düşüneyim. pek katılmayı düşünmüyorum ama yinede hemen cevap vermeyeyim..
Kaç kilosun canımTeşekkürler arkadaşlar,evet omuzlarım geniş çünkü yapım öyle :) 1.77 boyunda iri kemikliyim.Bir de kilo olunca tabi
Of Allahım bana yardımcı olsun çok istiyorum fakat zaman gerektiriyor bu işler,yani ben de hiç olmayan bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?