Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar bizde alışvrişten döndük 1 tane olips şeker 1 avuçta antep fıstığı yedim ara öğün yerine geçer heralde

yazdıklarınızıda okudum iyiki varsınızzz birazdan egzersizlerimi yapıcam
herkezi çok kararlı gördüm Maşallah sizeee

Kızlar bişi sorucam size ögrenciyim 13:00dan sonra hep evdeyim nasıl bir diyet uygulayabilirim.bi bilsem koca bi yıl böyle yaparak zayıflıcam.ama ne yapim bilmiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim..

hcr35 kilomuz aynı canımmkaydirigubbakcemile5 boyun kaç ve ölçülerin

Canım benim boyum 172, ölçü almadım ne zamandır ama en son bel 75 cm olarak ölçtüm. Senin boy ve ölçülerin ne ?​

Kızlar bişi sorucam size ögrenciyim 13:00dan sonra hep evdeyim nasıl bir diyet uygulayabilirim.bi bilsem koca bi yıl böyle yaparak zayıflıcam.ama ne yapim bilmiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim..

Tatlım ben de öğrenciyim senin gibi günümün az kısmı okulda geçiyor. Vallahi ben üşengeçliği bıraktım, çantam bazen piknik sepeti gibi oluyor; su, yoğurt, galeta, elma, salatalık... O gün ne yiyeceksem atıyorum çantama hiç de üşenmiyorum. Arkadaşlarım imreniyorlar bana. Her sabah küçük su şişesine 5i1 yerde çayımı koyuyorum, vaktim çok az olduğu için okulda içiyorum. Herkes özeniyor bana, hep senin gibi olmak istemişimdir diyorlar, bu da bana güven veriyor, evde olduğum zamanlarda canım çok yemek yemek ister, abur cubur vs... Ben önce yemeğimi hazırlıyorum, o gün ne planladıysam, çok hafif sebzeler, sadece haşlayarak yiyorum, üzerine birkaç damla zeytinyağı damlatarak hafif haşlıyorum ve light yoğurt ile yiyorum. Erkenden yemeğimi yiyorum ve kendimi oyalayacak şeyler arıyorum. Akşamları da lahana yağımı sürerek 4o dk sporumu yapıyorum. Önerebileceklerim bunlar, daha doğrusu benim uyguladıklarım bunlar

arkadaşlar sabahtan beri şu nivea body indirmeye çalışıyorum açamıyorum bir ara dışarı çıktım ama aklım hala videoda hcr35 arkadaşım sen uyguluyosun bir el atda şunu açabiliyim yardımmmm

Canım inan ki tek tek videoları indirmekten başka yapılacak bir şey yok. Eğer indirmede sorun yaşıyorsan bu ya senin internet hızından ya da bağlantından kaynaklanıyor, ya da sitede bir hata var. Ben indirdiğimde sorunsuz indirdim ve sorunsuz izliyorum. Ama videoyu tek parça halinde bir yere yüklemeye çalışacağım, başarabilirsem size tek adres vereceğim inşallah​

Canım bilgisayarında winrar isimli program yoksa, önce onu indir internetten. Daha sonra indirdiğin dosyaları sırası ile aç. Diyelim ki 1. dosyayı winrar ile açtın. O dosyanın içindeki dosyaları masaüstüne çıkarman lazım, yoksa videoları açamazsın. Bunu yapmak için de, winrarda açtığın dosyanın içindeki dosyaya tıkla, elini fareden çekme, yani tıklayıp bırakma, bu şekilde dosyayı masaüstüne kadar taşı. Diğer 4 dosyayı da aynı şekilde masaüstüne sürükleyerek dosyanın içinden çıkart. Bundan sonra videoyu Windows Media Player ile oynatabilirsin. Sorun olan bir yer varsa tekrar sor, elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım

1 saat 10 dakika egzersiz yapmışım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben şimdi akşam öüğnünü yemedim daha geç kaldım değilmi kızlar ne yapsam acabaCADIARZU açlıkta hissetmiyor

hcr35 senin boyun uzunmuş güzelimmşutarafagitti
benim göbek 96 galiba geçen93 ölçmüştüm gün yanlış ölçmüşüm tekrar ölçmem lazım pazartesi sabahını bekliyorum basen :106
boy:1.64

hafif bir şeyler ye canım aç da kalma, ama bu saatten sonra da ağır ağır akşam yemeği yenmez, yoğurt falan yiyebilirsin seviyorsan. maşallah sporumuzu da yapmışızz kaydirigubbakcemile5

Kızlar:bbo: alt üst oldum:çok üzgünüm: öglen yemeginden sonra arkadaş davet etti gittim, giderken düşündüm hiç bişe yapma desem çay yapcak illaki layt kraker aldım gittim,üff sofra donattı zorla tabağıma koydu kavrulmuş turşu piyaz kekin ucundan elma tatlısı üzerinde krem şanti bunlarla kurtardım
krakerimi yedirtmedi,yalvardığım halde tabağıma koydu bi ıkaydirigubbakcemilesrar anlatamm hem derler kilo almışsınsengözlerimebaksanab hemde zayıflamamı:çok üzgünüm: istemezler.Ne güzel hayellerim vardı akşama yemiycem ağır şeyler diye. Tek sevinmeklik yanı bayabi yürüme yolu vardı ve asansörü kullanmadım çıkarkenkafamçokkarıştı 7. kata gerisi hüsran:çok üzgünüm:

ßen her misafirlige gittigimde her zaman çok güzel yiyecekler vardır.ßaşkasının evinde yemek yeme istegim hiç yok çok güzel bir huyum işte:)
sana önerimde gittiginde yemek yedim de yada çok su içtim falan de(gider gitmez su isteki göz önünde içmiş ol) sonra az önce evde yemek yiyip geldim kimse bişi demez yerkende yarım yamalak ye oldu bitti:) krem şanti bir numaralı düşman aklında bulunsun..

bende bugün bozdumm kendimii kaç gündür öledim 2 gündür yapayım dedim olmadıı((
sevgilimden ayrıldıktan sonra 6 kilo aldım 20 gündee ((
sabahtaa onu düşünerek kalktımm ve üzüntüden hep yiyesim geldiyaa çok kötü hissediyorum kendimii ( dahada kilo aldımm
Ama yarın başlıcam artık tamamenn yıldıramıcakk artıkk hiçç bişey inşşş (

herkese iyi akşamlar:lepi:
aranıza yeni katılmış bulunuyorum:) benimde sizlere bir sorum olucak. bel ve karın bölgesini inceltme konusunda ne tür önerileriniz olabilir. ( yürüyüş ve mekik dışında)
(ya ben bu mesjı cevp olark yazmak zorunda kalıyorum,kusura bakmayım öğrencem zamanla forum kullanmayı)

aylinn kıyamam sana ben tatlım benim, hiçbir şey kimse senden önemli kıymetli değil ki hayatım, bak kilo aldım üzüntüden diyorsun, ama olan sana oldu, vermek için uğraş dur şimdi :1hug: Sam sen de hoş geldin aramıza, mekik malesef hepimizin yanlış yaptığı bir hareket, bölgesel hareketler yapmanı öneririm sana, yediklerine dikkat et, ben lahana yağı da kullanıyorum etkisini gördüm sporla beraber, dene istersen yerimseniben

lahana yağını nasıl kullanıyorsun eğer çok özel değilse yani ciddi bir etkisi varmı yoksa yardımcı bir etkisimi var

Canım reklamlarında 4 beden incelme vaadediyor ama ben inanmıyorum ve öyle bir etki de görmedim. Yararı terlemeye yardımcı olması. Normalde yağı gece kullanman gerekiyor. Ben akşamları 8-9 gibi sürüyorum karnıma, yağı sürerken bile hafif yanma hissediyorum, yanma derken ısınma. Sonra karnımı streç filmle sarıyorum, 4o dk sporumu yapıyorum. 1-2 saat sonra streç filmi açtığım zaman karnımın çok terlediğini görüyorum. Faydası bu yani öyle 4 beden incelme falan görmedim. Zaten sporla kullanıyorum o yüzden etki etti, belim 82cm'di şimdi 75cm. Kokusu falan yok çok hafif kokuyor, yan etki görmedim.

Kızlar benimde sauna eşofmanlarım var ama kullanamıyorum onu giyorum terden vıcık vıcık oluyorumfisfisfis evde yürürken gacur gucur sesleride cabası.Çok terletiyor ama sık sık tuvalete gidince haliyle terini soğutmuş oluyorsun.Rahat olamıyorum onlarla.

kızlar iyi muhabbetler akşam düğünde azcık atiştırdım umarım lapa dietim bozulmamıştır iki üç parça kuru pasta ve avuç içi kadar çerez yedim ama feci acıkmıştım onları görünce gözüm döndü resmsn ama eve gelip hemen bi yeşil çay demledim şimdi karnım gurul gurul açlıktan yarın lapaya ara vercem pzt tekrar yapcam sizde durumlar ne alemde

ya canım hakikaten işe yarıyor mu bu sauna eşofmanlar :uhm: kullandın mı düzenli hiç, faydasını gördün mü

Bikez rejimimde kullanmıştım işe yarıyor çok fazla ter yapıyor mesela ben eşofmanın altından bady tayt falan giyordum eşofmanı çıkardığınızda sırıllsıklam oluyorlar yada eşofmanın üzerinede bir şeyler giyebiliyorsunuz ve eşofmanın içi su damlacıklarıyla kaplı suya sokup çıkarmış gibi ,giydiginiz çoraplara dahi ter sızıyor.İnanın boğazınızdan resmen alev çıkıyor.Yürüyüşte ve spor yaparken giyince daha çok etkili evde iş yaparkende kullanılıyor ama ben o şekilde uzun süre üzerimde rahat olamıyorum.Yürüyüşede çıkamıyorum okadar meşgulümki fırsat bulunca spor yapıyorum ayrıntılara giremiyorum.Yani kullanamıyorum.

aa çok enteresan ya, nasıl oluyor da terletiyor bu kadar merak ettim doğrusu araştırayım bari internetten :uhm:
Eşofmanın kumaşı vucudunuza hava aldırmıyor ayak ve boğaz kısımları lastikli çırtlı muhafazalı vucut tamamen kaplı kalıyor yani bir nevi saunaya girmiş olunuyor cidden normalde okadar terleyemezsiniz ama onunla şaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…