- Konu Sahibi lightcola fun
-
hcr35 kilomuz aynı canımmkaydirigubbakcemile5 boyun kaç ve ölçülerin
Kızlar bişi sorucam size ögrenciyim 13:00dan sonra hep evdeyim nasıl bir diyet uygulayabilirim.bi bilsem koca bi yıl böyle yaparak zayıflıcam.ama ne yapim bilmiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim..
arkadaşlar sabahtan beri şu nivea body indirmeye çalışıyorum açamıyorum bir ara dışarı çıktım ama aklım hala videoda hcr35 arkadaşım sen uyguluyosun bir el atda şunu açabiliyim yardımmmm
Kızlar:bbo: alt üst oldum:çok üzgünüm: öglen yemeginden sonra arkadaş davet etti gittim, giderken düşündüm hiç bişe yapma desem çay yapcak illaki layt kraker aldım gittim,üff sofra donattı zorla tabağıma koydu kavrulmuş turşu piyaz kekin ucundan elma tatlısı üzerinde krem şanti bunlarla kurtardım
krakerimi yedirtmedi,yalvardığım halde tabağıma koydu bi ıkaydirigubbakcemilesrar anlatamm hem derler kilo almışsınsengözlerimebaksanab hemde zayıflamamı:çok üzgünüm: istemezler.Ne güzel hayellerim vardı akşama yemiycem ağır şeyler diye. Tek sevinmeklik yanı bayabi yürüme yolu vardı ve asansörü kullanmadım çıkarkenkafamçokkarıştı 7. kata gerisi hüsran:çok üzgünüm:
ya canım hakikaten işe yarıyor mu bu sauna eşofmanlar :uhm: kullandın mı düzenli hiç, faydasını gördün mü
Eşofmanın kumaşı vucudunuza hava aldırmıyor ayak ve boğaz kısımları lastikli çırtlı muhafazalı vucut tamamen kaplı kalıyor yani bir nevi saunaya girmiş olunuyor cidden normalde okadar terleyemezsiniz ama onunla şaşıyorsunuzaa çok enteresan ya, nasıl oluyor da terletiyor bu kadar merak ettim doğrusu araştırayım bari internetten :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?