Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar günaydınn nasısınızzz

sporum işe yaramaya başladı galiba 53lerden indi kilom..

keşke yamur yağmasa da bisiklete binebilsem..

bu arada yine tv kumandasını kaybettimm

akşam yemekten sonra:
10 tuzlu finduk
az şekerli sütlü neskafe
2 avuç çekirdek (bu kısmı fazla oldu :26:)
1 bardak süt

bugün
sabah
az şekerli sütlü neskafe
kuru meyvalı ve tahıllı sütlü ballı yulaf ezmesi

Olişş günde kaç bardak kahve içiyosun :44: bu arada ben tartıldım fücudumm 1 kilo su tutuyomuş bunu öğrenmiş oldum

geçmiş olsun nihan
kuruyemiş, bal-badem ve krmızı etle besle eşinii yazık her erkek çıkmaz öyle akşam akşam yürüyüşe felan çok şanslısın..
bal badem kuruyemiş bunu ucu bana dokunmasın kız sonra adama şişmanlatçam derken neyse şaka bi yana sağol canım benim
Günaydın cnm afiyet olsun sıcak bişiler iç iyi gelir karnına meyveni de ye
günaydın nafım
bugün tam teçhizatlı geldim yanımdakiler
limon, ıhlamur, 2 adet portakal. 1 adet muz
1 paket gofret:78:
sabah eşime verdim tutsun diye çantayı bi aldı eline bu ne ya diyo ne taşıyon çantanda sen adamın kafasına inse bu çanta beyin kanaması geçirir diyiii bana delüüü
afiyet olsun
kızarmış ekmeği ekmek kızartma mak. mı yapıyon canım

Son düzenleme:
Olişş günde kaç bardak kahve içiyosun :44: bu arada ben tartıldım fücudumm 1 kilo su tutuyomuş bunu öğrenmiş oldum
günde en fazla 3 bardak kahve içiyorum cnm bazen daha az ama genelde neskafemin üçte biri süt oluyo ve içine 2 minik çay kaşığı kahve ekliyorum..
ben de bi kilo su tutmuşsundur diye düşünmüştüm cnm bak ne güzel işte kilo almamışsınn

dokunsun işte daha iyi yaa

Benimde annem genelde ne taşıyon o çantada bombamı der

Evet canım makinada kızartıyoruz :81: ama makinamız yokken teflon tavada ocakta kızartıyoduk

cnm boy 170 şimdi dicen ki kilo normal ama yanlardan yağlar çıkınca uyuz olıom ben yaa
bence pilates yap karın bel çalıştır biraz da tempolu yürüyüş ve aburcuburu kes..
fazla vemene gerek yok 2 kilo versen istediğin mükemmelikte olursun sanırım
ama sporsuz rejim yapma vücudunun sıkı olmasını istiyosan çünkü aslında pek fazlan yok cnm..

Bana çok gelmişti ama değilmiş :78: evet bende sevindim canım bakalım cumaya ne olcak :97:

Evet canım makinada kızartıyoruz :81: ama makinamız yokken teflon tavada ocakta kızartıyoduk
okadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:
eşimde hepsi lüzumsuz diyo hiç te değil hepsi lazım
bende tost makinasında kızartıyorumda ondan sordum

Katılıyorum

benimki hayatta çantamı taşımaz kadın çantası tuttu mu bi metre uzakta tutuyo kendine çok komik poşet falan taşıtabilirim ama kadın çantası ıııhııh

benimki hayatta çantamı taşımaz kadın çantası tuttu mu bi metre uzakta tutuyo kendine çok komik poşet falan taşıtabilirim ama kadın çantası ıııhııh

Alışverişe gittik mi filan ben kabindeyken tutar benimkide çantamı :97: yada ayakkabımı bağlarken

Bana çok gelmişti ama değilmiş :78: evet bende sevindim canım bakalım cumaya ne olcak :97:
haklısın cnm çünkü sabah ve iki ara öğünümde genelde hep kahve oluyo en azından içine koyduğum kahve miktarını az tutuyorum :89: yoksa selülit falan olucamm

okadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:
eşimde hepsi lüzumsuz diyo hiç te değil hepsi lazım
bende tost makinasında kızartıyorumda ondan sordum
kaymak da al nihann bal ve kaymak yanında da bademm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…