- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.181
Kilon güzel geldi bana ama boyun kaç canım :44:kızlar bnm yaza nişanım var yaaa zayıflamam gerek o yüzden 62 flnım şuan[/I]
İyiyim cnm senden nbr :81:nafcım h.b nbr
günaydın nafım
hoşgeldin juliaboy kaç cnm
kızlar günaydınn nasısınızzz
sporum işe yaramaya başladı galiba 53lerden indi kilom..
keşke yamur yağmasa da bisiklete binebilsem..
bu arada yine tv kumandasını kaybettimm
akşam yemekten sonra:
10 tuzlu finduk
az şekerli sütlü neskafe
2 avuç çekirdek (bu kısmı fazla oldu :26:)
1 bardak süt
bugün
sabah
az şekerli sütlü neskafe
kuru meyvalı ve tahıllı sütlü ballı yulaf ezmesi
bal badem kuruyemiş bunu ucu bana dokunmasın kız sonrageçmiş olsun nihan
kuruyemiş, bal-badem ve krmızı etle besle eşiniiyazık her erkek çıkmaz öyle akşam akşam yürüyüşe felan çok şanslısın..
günaydın nafımGünaydın cnm afiyet olsunsıcak bişiler iç iyi gelir karnına meyveni de ye
afiyet olsunGünaydın kızlarr
Akşam menüm
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
2 köfte
1.5 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir
ara
beşibiyerde çay
1 tam ceviz
2 çilek kurusu
Sabah
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
çay
günaydın nafım
hoşgeldin juliaboy kaç cnm
günde en fazla 3 bardak kahve içiyorum cnm bazen daha az ama genelde neskafemin üçte biri süt oluyo ve içine 2 minik çay kaşığı kahve ekliyorum..Olişş günde kaç bardak kahve içiyosun :44: bu arada ben tartıldım fücudumm 1 kilo su tutuyomuş bunu öğrenmiş oldum
dokunsun işte daha iyi yaa
bal badem kuruyemiş bunu ucu bana dokunmasın kız sonraadama şişmanlatçam derken neyse şaka bi yana sağol canım benim
günaydın nafım
bugün tam teçhizatlı geldim yanımdakiler
limon, ıhlamur, 2 adet portakal. 1 adet muz
1 paket gofret:78:
sabah eşime verdim tutsun diye çantayıbi aldı eline bu ne ya diyo ne taşıyon çantanda sen adamın kafasına inse bu çanta beyin kanaması geçirir diyiii bana delüüü
afiyet olsun
kızarmış ekmeği ekmek kızartma mak. mı yapıyon canım
bal badem kuruyemiş bunu ucu bana dokunmasın kız sonraadama şişmanlatçam derken neyse şaka bi yana sağol canım benim
Nihann dikkat et
günaydın nafım
bugün tam teçhizatlı geldim yanımdakiler
limon, ıhlamur, 2 adet portakal. 1 adet muz
1 paket gofret:78:
sabah eşime verdim tutsun diye çantayıbi aldı eline bu ne ya diyo ne taşıyon çantanda sen adamın kafasına inse bu çanta beyin kanaması geçirir diyiii bana delüüü
afiyet olsun
kızarmış ekmeği ekmek kızartma mak. mı yapıyon canım
bence pilates yap karın bel çalıştır biraz da tempolu yürüyüş ve aburcuburu kes..cnm boy 170 şimdi dicen ki kilo normal ama yanlardan yağlar çıkınca uyuz olıom ben yaa
günde en fazla 3 bardak kahve içiyorum cnm bazen daha az ama genelde neskafemin üçte biri süt oluyo ve içine 2 minik çay kaşığı kahve ekliyorum..
ben de bi kilo su tutmuşsundur diye düşünmüştüm cnm bak ne güzel işte kilo almamışsınn
dokunsun işte daha iyi yaa
okadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:Benimde annem genelde ne taşıyon o çantada bombamı der
Evet canım makinada kızartıyoruz :81: ama makinamız yokken teflon tavada ocakta kızartıyoduk
bence pilates yap karın bel çalıştır biraz da tempolu yürüyüş ve aburcuburu kes..
fazla vemene gerek yok 2 kilo versen istediğin mükemmelikte olursun sanırım
ama sporsuz rejim yapma vücudunun sıkı olmasını istiyosan çünkü aslında pek fazlan yok cnm..
benimki hayatta çantamı taşımaz kadın çantası tuttu mu bi metre uzakta tutuyo kendine çok komikBenimde annem genelde ne taşıyon o çantada bombamı der
Evet canım makinada kızartıyoruz :81: ama makinamız yokken teflon tavada ocakta kızartıyoduk
Bencede hepsi lazımokadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:
eşimde hepsi lüzumsuz diyo hiç te değil hepsi lazım
bende tost makinasında kızartıyorumda ondan sordum
benimki hayatta çantamı taşımaz kadın çantası tuttu mu bi metre uzakta tutuyo kendine çok komikpoşet falan taşıtabilirim ama kadın çantası ıııhııh
haklısın cnm çünkü sabah ve iki ara öğünümde genelde hep kahve oluyo en azından içine koyduğum kahve miktarını az tutuyorum :89: yoksa selülit falan olucammBana çok gelmişti ama değilmiş :78: evet bende sevindim canım bakalım cumaya ne olcak :97:
kaymak da al nihann bal ve kaymak yanında da bademmokadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:
eşimde hepsi lüzumsuz diyo hiç te değil hepsi lazım
bende tost makinasında kızartıyorumda ondan sordum
evt benimki de tutuyo o zamanlardaAlışverişe gittik mi filan ben kabindeyken tutar benimkide çantamı :97: yada ayakkabımı bağlarken
Evet :97:cigsel ne yaptı acaba
bu ayın cosmopolitanına bakıcdam biraz ay sonu geldi bitireyim dergimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?