Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

saça sen önceden bişey sürüyomusun kuşum watsonsda kız bana dove ısıya karşı koruyucu losyon birde daha düzgün bukleler olsun diye taft köpük verdi birde yarın ancak onunla deniycem
baktınmı buğün taytlaraaa ve montaa kuşummm..

Sağol meliscim tebrikler seni ne zaman mezun ediyoruz [/COLOR]
saol canım bende seni tebrik ediyorumm birinciliğii ikimize kaldırıyorum kıxzzzzben daha sömesrtree kalırımm dahaaa

[

Olala çıkmış ama galiba onlıne görünmüyor.

Koy tatlım görelim ne ciciler aldın taytta buldun mu

aFİYET olsun cnm
çıkmışmıı ne çabukk gitdi oya ben yenii yee geldim oda burdaydıkiii

taytııı almadım dn baktımm sezon sonu bişe kalmamaışki bedeni yoktu yada rengi bitane decotam buldum pantolon taytlardan 26 tl gri renkte onuda giyince çorap giymsin gibi olduu düz kesimdii...bide avm lere bakıcamm defocotan 1.ürün alana ikincisi bedavaydı

melis, culya, tinkerbell kaçırmışım sizzii

meliscim çanta net gözükmüyoo dik koyup çeksene cnm bi dee
pastalar daaa net çıkıyodu haniysee

çok öptüm kızlar biraz kavakyellerine bakıp bugün erkenden mışıldıcammm

tayt bulursanız kesin resim ekleyin nolurr

kaçtım benn muccukkksss

anladım istediğin tarzı cnm . Benimde o tarz bişeye de ihtiyacım var. Siyah yada kahvesini asker yeşili de olabilir . Sadece Barbourın outletine uğrayabildim bu gün. Çok soğuktu Sonra market alışverişi yapıp döndüm cnm pzt yada salı çıkıcam ama istediğin tarz görürsem tabii hbr veririm

Bende şimdi girdim canım :) Tmm cnm görüşürüz yarın iyi geceler

İşte indirim bana da hiç yaramaz beden bulunmuyor Yada beğendiğim renk kalmaz

canım düzenlemelerden ayarlamak lazımdıı geç oldugu içinhemen eklemiştimm..denerim...taytı alınca ekelrim ben..iygecler şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…