- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.201
İşte indirim bana da hiç yaramaz beden bulunmuyorYada beğendiğim renk kalmaz
petroll gri renktee karışık birenk büyük içine herşeyi atıyorum:)
kuşumm öylee bide sezon sonuna yaklaşıtkça pek kalmıyor aradıgımz şeyler..ancak böyle tek butik magaza gibi metro gibi yerlerde degişik modelerdn alıcan....
Belli cnm kullanışlı olduğu Bende büyük çanta çok severim bavul gibi olsun mümkünseEvet ikinci resimde gri gibi geldi Güle güle kullan meliscim
Ben alışverişte birz şansızımda sanırım .Aramazsam çıkar karşıma
meliscim saçımda badem yağ var cnm çok geçe kaldım yıkayım artıkÖpüyorum seni iyi geceler
sen naptınn buğünnn leventemi gitinnn..yanlızmı çıktınn mont bakmayaaaa
i ygeclerr kuşmmmmm....öpüyorummmm
eşinleee dolşatınızz çok iy olmuşş kar yagdı çogu yereedee:)Yok cnm aslında maslak tarafına outletlere bakmakdı niyetim Çok üşüdüm sadece tek bir mağazaya girebildim Benimki de istiyordu ona buldum beden ve istediği renk bana yokk ne rengi ne de istediğim klasik modeli Şanslı ne diyeyimmOnu çağırdım denesin diye sonrada marketten alışveriş yapıp eve geldik
haftasonu yemek isini cok abarttim :26:
tatlilar lup lup indi mideme
sanirim bu hafta kilo vermeem. almasam iyi hatta
tmm cnm sağolanladım istediğin tarzı cnm . Benimde o tarz bişeye de ihtiyacım var. Siyah yada kahvesini asker yeşili de olabilir . Sadece Barbourın outletine uğrayabildim bu gün. Çok soğuktu Sonra market alışverişi yapıp döndüm cnm pzt yada salı çıkıcam ama istediğin tarz görürsem tabii hbr veririm
meliscim çantanın rengi saçına ve tenine çok uyumlu tahminimce sana çok yakışmıştırpetroll gri renktee karışık birenk büyük içine herşeyi atıyorum:)
genelde ne bulursam oralardan buluyorum yalnız kışın üşeniyorum soğukta onları gezmeyekuşumm öylee bide sezon sonuna yaklaşıtkça pek kalmıyor aradıgımz şeyler..ancak böyle tek butik magaza gibi metro gibi yerlerde degişik modelerdn alıcan....
aynen yaBen alışverişte birz şansızımda sanırım .Aramazsam çıkar karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?