Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Belli cnm kullanışlı olduğu Bende büyük çanta çok severim bavul gibi olsun mümkünse Evet ikinci resimde gri gibi geldi Güle güle kullan meliscim

bidee montıumda gri benimm çanta takıntımız var r iştee küçükleri yazın kulanıyorum yada postacı çantası gibi çapraz takıyorum kuşum....çift renklii :)ucuzda sayılırrr

sen naptınn buğünnn leventemi gitinnn..yanlızmı çıktınn mont bakmayaaaa

Yok cnm aslında maslak tarafına outletlere bakmakdı niyetim Çok üşüdüm sadece tek bir mağazaya girebildim Benimki de istiyordu ona buldum beden ve istediği renk bana yokk ne rengi ne de istediğim klasik modeli Şanslı ne diyeyimm Onu çağırdım denesin diye sonrada marketten alışveriş yapıp eve geldik

eşinleee dolşatınızz çok iy olmuşş kar yagdı çogu yereedee:)

market eksigi hiçç bitmiyorkii yarında ben çkıcam yanlızzz

pazar günü malum kimseler yok..
kahvaltım
1 dilim tb ekmeği
çeyrek simit
1 kk peynie
6 adet siyah zeytin
1 tatlı kaşığı kadar çilek reçeli
1 çay kaşığı kadar salça çay
bugün yürüyüş yapamadım geç kalktım ama öpleden sonra çıkabilirim..
melis çantan güzelmiş güle güle kullan.
bende almayı düşünüyorum fakat bahar geliyor
baharda alayımki yazında kullanırım diye düşünüyorum.

tmm cnm sağol

petroll gri renktee karışık birenk büyük içine herşeyi atıyorum:)
meliscim çantanın rengi saçına ve tenine çok uyumlu tahminimce sana çok yakışmıştır

kuşumm öylee bide sezon sonuna yaklaşıtkça pek kalmıyor aradıgımz şeyler..ancak böyle tek butik magaza gibi metro gibi yerlerde degişik modelerdn alıcan....
genelde ne bulursam oralardan buluyorum yalnız kışın üşeniyorum soğukta onları gezmeye

Ben alışverişte birz şansızımda sanırım .Aramazsam çıkar karşıma
aynen ya
var ya genelde ne aldıysam ilk görüşte almışımdır
gezince bişi bulamıyorum genelde :26: kışın kat kat giy çıkar çok zoroluyor

menümm

(bugün hep arkadaşlarımlaydım haliyle bozuldu biraz disiplinim..)

kahvaltı
2 yumurtalı kavurma (eti çay tabağı kadar)
şekersiz çay

ara
1.5 kk kabak tatlısı
1 tombik tk kaymak
espresso şekersiz

öğle
1 dilim kıymalı börek
çeyrek simit
1.5 kk peynir
5 zeytin

ara
şekersiz çay
1 dilim pizza

akşam
3 kepçe zeytinyağlı taze fasulye
1,5 kepçe kıymalı bulgur pilavı
1 tablet (13 gr) bitter çiko

spor
yok

kızlar bugün briç öğrenmeye başladım inşallah beceririmm

bu arada nafcım hani sana anlattığım ocak üstü kahve demliğini gördüm arkadaşımda
rica ettim demledi benim için
ben baya beğendim cnm baya güzel oluyo
yoğun yaparsan espresso gibi oluyo daha hafif yaparsan filtre kahve gibi oluyo
tahmin ettiğim gibi yurtdışında bulgaristanda falan satılıyomuş çok ucuza 10 tlye falan burda aynı şeyi 60-70 tlye satıyolar :84:
göçmen bi arkadaşıma rica edip getirticem galiba hatta eğer getirirse bana sen de istersen sana da aldırırım cnm

çok yorulmuşum bugün :82:
estağfurullah yokuşunu izler uyurum sabah erkenden meraba derim size de inş :92::92:

Son düzenleme:
ben size bi sır wereyimmi.çok ünlü bi diyetisten söyledi kilon durduysa ertesi gün ne bulursan ye çok ye ozaman beyine tamam artık çalışabilirim çünkü çok enerjı geliyo depo yapmıcam yakıcam diye harekete geçiyomuş.haklıda cıktı walla.kilonuz durduysa en fazla 2 gün tıka basa yiyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…