Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar arkadaşım beni ekti yine

bu soğukta kendi kendiciğime çıkıcam galiba dışarı
sinir oluyom böyle ekişlere :84:

Evet dolapda her daim ollması gereken büyük parçaları kaçırmamayı seviyorum Çizme özelliklehiç kaçırmam Nondan haberim var cnm ben küçücük gösterenini arıyorum biliyorsun olsa dert olmaması dert demekki Ama ben sana şanslısın derim :97:

Amin canım çok teşekkür ederim

Ben 17 yaşındaydım o zamanlar bana hep diyodu 18 ol kaçırıcam kız seni

Nişanlandığımı biliyodu çünkü ortak bi abimiz var sevdiğimiz onun oğlunun sünnetinde denk gelmiştik orda gördü :97:

Hatta o akşam çok içmişti demek efkardan içmiş

Vallahi 3 kilo yufkadan sigara böreği yaptık,poğaça yapıldı pastahaneye pasta siparişi verdim bişey daha vardı ama hatırlayamadım tanışma isteme nişan derken çok çeşitli şeyler yaptık

Hattaa tanışmadaydı sanırım ıspanaklı pasta yapmıştım eşime antepfıstıklı diye yedirdim evlendiğimizden beri yaptırmıyo sen beni kandırdın diye

Annem hamarattır bende ona benzemeye çalışıyorum :78:

Olişim bebişlerle ilgili konularda bende sendenim çok şey bilmem

Çıtır mı 27 diyorum artık olişimm

Amin canım cümlemizin evinden eksik olmasın sağlık,mutluluk ve huzur

yok cnm bu haliyle bile epey ufak ama en azından kötü durmuyo
black swan gerilim diyodu ben korku filmi izleyemiyorum yoksa ona gidecektim ne dersin gideyim mi

bende sinir olurum hel son dakka ekilmek
oliş bu arada bende pembeyle yazmışım film tavsiyemi seninkilerin arasında kaynayabilir cnm :)
Afiyet olsun nafcım

kızlar arkadaşım beni ekti yine

bu soğukta kendi kendiciğime çıkıcam galiba dışarı
sinir oluyom böyle ekişlere :84:

Bende sevmiyorum mazeret geçerlimi bari canım :94:

Küçük gösteren varsa bende istiyorum o nondan

.............................................................

yok cnm bu haliyle bile epey ufak ama en azından kötü durmuyo
black swan gerilim diyodu ben korku filmi izleyemiyorum yoksa ona gidecektim ne dersin gideyim mi

siyah kuğu pek öyle gerilim değil cnm Baleden hoşlanırsan ki bence seversin .Nateli portman da çok iyi oynuyordu . Bu arada bende korku, bilim kurgu çok severim izlemeyi
Özcan denizin ya sonra yıda merak ediyorum

ALINTIDIR

Olişş ıspanaklı pasta böyle bişey tatlıı ama ıspanak tadı yok kesinlikle

bende sinir olurum hel son dakka ekilmek
oliş bu arada bende pembeyle yazmışım film tavsiyemi seninkilerin arasında kaynayabilir cnm :)
Afiyet olsun nafcım
yok gördüm cnm hatta soru sordumm

siyah kuğu pek öyle gerilim değil cnm Baleden hoşlanırsan ki bence seversin .Nateli portman da çok iyi oynuyordu . Bu arada bende korku, bilim kurgu çok severim izlemeyi

Ben izledim siyah kuğu'yu beğendim biraz psikolojik bi film :97: izlerken "yok artık, yok artık" dediğim oldu

Edit: Bazı sahneleri gereksiz ve saçmaydı bi ara film sürekli öyle gidecek sandım Allahtan toparladılar

Son düzenleme:
tmm akllımda o zaman belki giderim bugün astoriada

ALINTIDIR

Olişş ıspanaklı pasta böyle bişey tatlıı ama ıspanak tadı yok kesinlikle
gerçekten de antep fıstıı ambiyansı var

hmmmm yorucu ve iç karartıcı mı pekii

dimi ne güzel olurdu korseler hiç bi işe yaramıyor zaten kottada iz belli oluyor şöyle nefes aldıracak rahat tahtagibi gösterecek bir non idare ederdik
ben dün göbek korsesi baktım ama büyütücü nonla bi de extra non giyersem 3 kat çamaşır çok komik olur diye alamadım siz halinize dua edin bence

dimi ne güzel olurdu korseler hiç bi işe yaramıyor zaten kottada iz belli oluyor şöyle nefes aldıracak rahat tahtagibi gösterecek bir non idare ederdik

İdare etmek ne kelimee :94: :94: ayıla bayıla giyerim

Olişş boşver bidahakine sen ekersin onu

evet tam anlamıyla psikolojik bir filmdi . Biraz iç sıkıcı bir film gereksiz sahneler de vardı dediğin gibi cnm

cumartesi çalışmaktan nefret ediorum :95::95:

Alışırsın zamanla

Ayy o kadar çamaşırla wc'ye gitmeside problem tmm ben sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…