- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.381
film yok ama :26: kaçtır gidip kapısından dönüyom astorianın
oraya gittin mi tinkerbell kırmızı salon aynalı neonlu kırmızı tuvaletler var
gitmedim hiç cnm en son ne zaman sinemaya gittin derssen hatırlamıyorum zatenama bende istiyorum sinemada seyretmek gibisi yok. En son seyrettiğim dvd ise Black swan sinemada hala oynuyor olabilir mi bilemiyorum .bir ara nebahat çehre ve ebru akel bir programda konuktu onlar çok başarılı olduğunu söyleyince bende merak ettim gerçektende iyiydi
kot kesin bakıcam cnm.. o kadar kilo verdim kot alamadım.. halbuki en çok istediğim şeydi.. alamamamın nedeni ise şişkinlik yemeklerden sonra hamile gibi oluyorumhalbuki zapzayıf heryerim.. benim de hiç kot alasım gelmiyo bu yüzden..
ay haberin var mı cnm popo büyüten non aldım benkışın süper oluyo kısa montla bile totom sıcak oluyo
ben artık sevmiyom indirimden alıp bi sonraki sezon kullanmayı yıllarca öyle yaptımçünkü.. ama aslında iyi yapıyosun o parçalar klasik çünkü..
doğru hatırlamışsın tatlım o renkler bakıyodum.. sağolasın cnm
yok cnm bu haliyle bile epey ufak ama en azından kötü durmuyoEvet dolapda her daim ollması gereken büyük parçaları kaçırmamayı seviyorum Çizme özelliklehiç kaçırmamNondan haberim var cnm ben küçücük gösterenini arıyorum biliyorsun olsa dert olmaması dert demekki Ama ben sana şanslısın derim :97:
kızlar arkadaşım beni ekti yine
bu soğukta kendi kendiciğime çıkıcam galiba dışarı
sinir oluyom böyle ekişlere :84:
Evet dolapda her daim ollması gereken büyük parçaları kaçırmamayı seviyorum Çizme özelliklehiç kaçırmamNondan haberim var cnm ben küçücük gösterenini arıyorum biliyorsun olsa dert olmaması dert demekki Ama ben sana şanslısın derim :97:
bende sinir olurum hel son dakka ekilmek
oliş bu arada bende pembeyle yazmışım film tavsiyemi seninkilerin arasında kaynayabilir cnm :)
Afiyet olsun nafcım
.............................................................Amin canım çok teşekkür ederim
Ben 17 yaşındaydım o zamanlar bana hep diyodu 18 ol kaçırıcam kız seni
varmış demek ki bişiler ama evlenmekten kaçıyomuş
Nişanlandığımı biliyodu çünkü ortak bi abimiz var sevdiğimiz onun oğlunun sünnetinde denk gelmiştik orda gördü :97:
Hatta o akşam çok içmiştidemek efkardan içmiş
muhtemeldirr
Vallahi 3 kilo yufkadan sigara böreği yaptık,poğaça yapıldı pastahaneye pasta siparişi verdim bişey daha vardı ama hatırlayamadımtanışma isteme nişan derken çok çeşitli şeyler yaptık
Hattaa tanışmadaydı sanırım ıspanaklı pasta yapmıştım eşime antepfıstıklı diye yedirdimevlendiğimizden beri yaptırmıyo sen beni kandırdın diye
niye kızzz ıspanaklı pasta mı tatlı mı
Annem hamarattır bende ona benzemeye çalışıyorum :78:
karadeniz kadını harat oluyo cnm ama o çalışmıyodu sanırım boşver çok yorma sen kendini
Olişim bebişlerle ilgili konularda bende sendenimçok şey bilmem
bu arada bebiş kargom varmadı galiba hala
Çıtır mı27 diyorum artık olişimm
heralde çıtırsın o zaman daha da çıtırmışsınn
Amin canım cümlemizin evinden eksik olmasın sağlık,mutluluk ve huzur
amin cnm
yok cnm bu haliyle bile epey ufak ama en azından kötü durmuyo
black swan gerilim diyodu ben korku filmi izleyemiyorum yoksa ona gidecektim ne dersin gideyim mi
yok gördüm cnm hatta soru sordummbende sinir olurum hel son dakka ekilmek
oliş bu arada bende pembeyle yazmışım film tavsiyemi seninkilerin arasında kaynayabilir cnm :)
Afiyet olsun nafcım
Bende sevmiyorummazeret geçerlimi bari canım :94:
mazeret tırt şu cep telefonu icat oldu olalı tırt mazeretlere uyuzum
gelmiyosan haber ver
aman neyse ya
çizdim kızı
artık bi sene istese de göremez yüzümükaçtır ekiyo da..
Küçük gösteren varsa bende istiyorum o nondan
gıcık mısınız yaa
siyah kuğu pek öyle gerilim değil cnm Baleden hoşlanırsan ki bence seversin .Nateli portman da çok iyi oynuyordu . Bu arada bende korku, bilim kurgu çok severim izlemeyi
Özcan denizin ya sonra yıda merak ediyorum
Bende sevmiyorummazeret geçerlimi bari canım :94:
Küçük gösteren varsa bende istiyorum o nondan
tmm akllımda o zaman belki giderim bugün astoriadasiyah kuğu pek öyle gerilim değil cnm Baleden hoşlanırsan ki bence seversin .Nateli portman da çok iyi oynuyordu . Bu arada bende korku, bilim kurgu çok severim izlemeyi
Özcan denizin ya sonra yıda merak ediyorum
gerçekten de antep fıstıı ambiyansı var
ALINTIDIR
Olişş ıspanaklı pasta böyle bişeytatlıı ama ıspanak tadı yok kesinlikle
hmmmm yorucu ve iç karartıcı mı pekiiBen izledim siyah kuğu'yu beğendim biraz psikolojik bi film :97: izlerken "yok artık, yok artık" dediğim oldu
Edit: Bazı sahneleri gereksiz ve saçmaydı bi ara film sürekli öyle gidecek sandım Allahtan toparladılar
ben dün göbek korsesi baktımdimi ne güzel olurdukorseler hiç bi işe yaramıyor zaten kottada iz belli oluyor şöyle nefes aldıracak rahat tahtagibi gösterecek bir non idare ederdik
dimi ne güzel olurdukorseler hiç bi işe yaramıyor zaten kottada iz belli oluyor şöyle nefes aldıracak rahat tahtagibi gösterecek bir non idare ederdik
Ben izledim siyah kuğu'yu beğendim biraz psikolojik bi film :97: izlerken "yok artık, yok artık" dediğim oldu
Edit: Bazı sahneleri gereksiz ve saçmaydı bi ara film sürekli öyle gidecek sandım Allahtan toparladılar
cumartesi çalışmaktan nefret ediorum :95::95:
hmmmm yorucu ve iç karartıcı mı pekii
Evet canımhatta bana ara sıra böyle şeyler oluyo dedim eşime (filmin içinden bi sahne hakkında) döndü böyle bakakaldı nasıl yani dedi bu kadar gelişmiş değil canım sende dedim bende
ben dün göbek korsesi baktımama büyütücü nonla bi de extra non giyersem 3 kat çamaşır çok komik olur diye alamadım siz halinize dua edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?